Zonnebrand en huidkanker – Bescherm uw kat in De Zomer

We zijn allemaal gewend aan de vele advertenties op onze televisies over de bescherming van onszelf en onze kinderen van de zomerzon, maar hebben we ooit over na te denken onze huisdieren te beschermen? Waarschijnlijk niet. Echter katten en honden kunnen krijgen zon te verbranden en met dezelfde verschrikkelijke gevolgen die oorzaken, waaronder de mogelijkheid van huidkanker.

Katten die veel buiten zijn tijdens de zomer, vooral die met licht gekleurde vacht zijn vooral bedreigd door het effect van de zon en de warmte. Dus voordat we onze huisdieren buiten op een zomerse dag moeten we ervoor zorgen dat we voorzien in adequate zorg voor hen, net zoals we voor onze kinderen en onszelf.

Gebieden in het bijzonder het risico op uw huisdieren zijn hun oren. Ze hebben vaak een veel lichtere bekleding van bont en dit maakt hen veel meer kans om te verbranden in de zon. Voeg dit toe aan het feit dat katten vaak uren in de zon en de risico’s van huidkanker dramatisch toegenomen doorbrengen. Vaak in de mediterrane landen zul je vaak een veel katten met zowel hun oren ontbreekt. Dit komt omdat dat de regio krijgt veel warme zonnige weer en huidkanker bij katten is zo gewoon geworden dat de eigenaren vaak zal de dierenarts om de katten oren te verwijderen om het risico van hen vangen van huidkanker te verminderen vragen. Een andere methode is gebruikt om de oren getatoeëerd overal in het zwart, dit helpt om te reflecteren de zon en biedt bescherming.

Natuurlijk zijn er andere eenvoudiger methoden om uw huisdier te beschermen tegen de gevolgen van de zon. Gewoon herinneren wanneer u uw huisdier op een hete zomerdag te laten, zorg ervoor dat wrijf je een hoge factor zonnebrandcrème op de oren en de gebieden die niet zo zijn bedekt met een dikke laag van bont. Sommige rassen hebben een zeer dunne bedekking van bont helemaal over, en is het misschien veiliger om deze rassen te houden binnen op een zeer warme zonnige dagen.

Ook voor zorgen dat u voldoende vers water voor uw huisdier, die gemakkelijk beschikbaar is de hele dag. Misschien hebben verschillende kommen water verspreid over de tuin op een koele plek. Natuurlijk ervoor te zorgen dat zijn er tal van schaduwrijke plekken die uw huisdier kan koel te houden is essentieel. De invloed van hitteberoerte kan komen op zeer snelle en indien niet onmiddellijk behandeld kan fataal zijn. Als u vermoedt dat uw huisdier lijdt aan een zonnesteek dwz is zeer zwaar hijgend en lijkt te zijn op hun wankele benen en gedesoriënteerd. Cool ze onmiddellijk naar beneden in een bad van koud water en ze vervolgens direct naar een dierenarts te nemen.

Alle bovenstaande zijn vrij eenvoudig en affectieve stappen, die uw huisdier te beschermen tijdens de zomermaanden. Een beetje tijd en dacht bespaart zowel u en uw huisdier alle lijden en zal ervoor zorgen dat ‘s zomers wordt genoten door elk lid van uw gezin.

Boxer Puppygids
Voor Spanje en voor Sherry: Bulls Mark 50 jaar Roadside advertenties
De juiste manier om House Train Your Cat
Wat maakt Honden Agressief?
Vijf tips voor een betere Vet Bezoeken met Basset Hounds
What naar Over Beagle Probleem gedrag moet worden bestraft
West Highland WhiteTerrier Training Tips over CRATE-Training uw hond
Verschillende rassen vereisen verschillende Training Methodes
Beste gids in opleiding een Labrador Puppy
Separatieangst bij honden
Shih Tzu Potty Training Advies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create