You Ain’t Nuthin ‘Maar een Hound Dog!

De beagle hondenras dateert historisch tot de 19de eeuw Engeland. Het ras werd geregistreerd bij de American Kennel Club in de jaren 1880. Er wordt gedacht dat beagles zijn afgeleid van inter-fokken van verschillende soorten kiekendief en andere jachthonden. Beagles opgedane populariteit niet alleen de bekwaamheid op jacht maar ook voor hun gezellige temperament. Deze stevige honden hebben een onafhankelijke geest en toch zijn ze ook lastdieren. Dit maakt beagles uitstekende huisdieren omdat zij zien hun menselijke familie leden als onderdeel van hun verpakking. Beagles hebben een uitstekende reukzin en een natuurlijke affiniteit voor de jacht.

Fysiek, beagles zijn aantrekkelijk, kleine tot middelgrote honden met een stevige body constructie. Ze staan bekend om hun bruine ogen en karakteristiek droevige uitdrukking. Hun jassen komen in een verscheidenheid van kleur patronen. Velen zijn tri-gekleurd in de kleuren zwart / wit / oranje of zwart / wit / geel. Verzorgen van uw Beagle is gemakkelijk gemaakt vanwege hun korte, strakke vacht.

Verzorgen van uw beagle kan omvatten alles, van poetsen zijn vacht trimmen zijn tenen en zelfs wimpers. Grooming is een manier om te zorgen voor de weergave van uw beagle en te handhaven zijn algemene gezondheid. Of u nu kiest om uw beagle bruidegom thuis of hem naar het kantoor van een dierenarts of een huisdier trimmer, is het belangrijk om de gebieden die specifiek voor uw beagle die bijzondere aandacht behoeven weten. De oren, voeten en ogen samen met de jas nodig consequente verzorging. De lange, hangende oren zijn gevoelig voor infectie als water en bacteriƫn kunnen gemakkelijk naar binnen kunnen komen te zitten. De nagels kunnen meer of minder trimmen afhankelijk van de activiteit van uw hond niveau. Beagle ogen speciale zorg nodig hebben omdat hun lange wimpers kunnen worden ingegroeide.

Als je je niet comfortabel voelt grooming uw Beagle, zijn er vele huisdier trimmers beschikbaar is voor uw hond uiterlijk te behouden. Zij kunnen, verwerken in het bijzonder lastige gebieden zoals het knippen van uw Beagle de nagels. Diensten zijn relatief redelijk. Een puppy pakket kan ook een pup wassen, poetsen, nagels knippen, en de stijl en kost ongeveer $ 10 – $ 60.

Verzorgen van uw Beagle helpt de zorg voor zijn verschijning en onderhoudt zijn algehele gezondheid. Of u nu de bruidegom uw Beagle uzelf of uw dierenarts kantoor of huisdier trimmer doen de verzorging, het verzorgen van specifieke gebieden, zoals de oren van uw Beagle, nagels, en ogen. Wekelijks borstelen en af en toe zwemmen zal helpen om een gezonde vacht te onderhouden.

Volg de onderstaande richtlijnen om de zorg voor zijn probleem gebieden. Because they zijn vatbaar voor infecties due to water of bacteriƫn becoming inside val, met de lange, pendel vorm beagle oren ten minste eenmaal per week verzekeren dat ze schoon zijn en vrij van infectie kan zijn gecontroleerd. Herinneren om dit te doen op elk borstelen is een goede vuistregel.

When verzorgen van uw Beagle de nagels, knip ze met een kwaliteit nagelknipper. Er is geen vaste frequentie voor als nagels worden geknipt, omdat de lengte is afhankelijk van de activiteit van uw Beagle niveau. Wanneer u hoort uw beagles ‘nagels te klikken op de vloer is het waarschijnlijk een goede tijd voor het snoeien. Gebruik van hoge kwaliteit nagelknipper en neem de tijd. Als uw Beagle is moeilijk te hanteren bij het gebruik van nagelknippers wilt u misschien naar een professionele verzorger doen clipping te hebben.

Michelle Adams is een leven lang dierenvriend. Beagle grooming kan worden uitgevoerd door de eigenaars of professionele huisdier trimmers. Dit artikel bevat beagle grooming tips.

How To Great Golden Retriever Puppies te koop te vinden
Goede Golden Retriever Grooming Habits
Frontline Pet Medicatie – Bogus of niet?
Droge ogen In Shih Tzu’s
Hondenras Selector – Kies de beste Ras van de Hond
Mijn Labrador Retriever is braken!
Kerst met uw kat
Soorten haaien
Invoering van een pug puppy in uw gezin
How to Get Rid van de krekels
Killer Bloat In Groot Denen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create