Yorkie Care

Om een goede Yorkshire Terrier gezondheidszorg is er een aantal speciale zorg die nodig is net als alle rassen die specifieke kenmerken hebben. Soms is het ras kan zeer levendige en luidruchtige dus je moet je buren denken voordat dit ras naar huis te brengen. Hoewel de meeste van de tijd het ras heeft een algemeen karakter en uitstekende is een trouwe huisdier, kan een Yorkshire Terrier zeer opgewonden raken op keer.

Als het gaat om de zorg voor uw Yorkshire Terrier gezondheid heb je wat tijd besteden aan verzorging en het baden van uw hond. Te handhaven gemak en hygiëne als gevolg van de lange vacht van de Yorkie je nodig hebt om uw hond in bad en hun haar kort te knippen. U moet borstel de vacht dagelijks en bad als ze vies, die moet dagelijkse en wekelijkse respectievelijk gedaan worden. U moet wassen de zijkant van het orgaan per dag voor een man met een vochtig doekje en warm water omdat dit is waar de urine verzamelen zal. Als je kunt moet je gebruik maken van een kleine föhn en een borstel om de hond voor droge.

Wassen slijm van de hoeken van de ogen de hond is een belangrijk onderdeel van Yorkshire Terrier gezondheid, zelfs als u nodig hebt om dit te doen op een dagelijkse basis. U wilt om ze te wassen met een doek of watten dat gedrenkt in warm water. Van uw huisdier haar kan rotten als je het niet verwijderen van dit slijm. Voorzichtig droog af van de hond na het wassen. Houden het haar rond de anus schoon is even belangrijk. Als het niet regelmatig schoongemaakt dit haar zal doorgaans worden gematteerd met uitwerpselen. Het is ook belangrijk dat je regelmatig de vacht op de bovenste derde van de oorwarmers. De overbeharing kan wegen van het oor voordat hij een kans heeft om stevig in te stellen welke meestal gebeurt rond zes maanden oud.

U vindt een hond vacht voor uw hond tijdens het koude weer. Met behulp van een winkel koopt laag kan helpen om uw hond warm en gezellig omdat ze geen ondervacht houden zich warm. Te handhaven Yorkshire Terrier gezondheid aan de binnenkant, dient u regelmatig hun oren voor buitensporig was en mijten. Neem ze mee naar de dierenarts regelmatig en hebben het haar geplukt uit de binnenkant van hun oren. Je moet ook af en toe knip het haar op hun voeten.

U zult ook willen richten op hun ogen en tanden. Zorg ervoor dat hun lange haar is gehouden uit hun ogen. Als een stuk speelgoed ras de Yorkies zijn gevoelig voor opbouw op hun tanden tandsteen dus regelmatig poetsen is belangrijk. Uw dierenarts kunnen u de beste tandheelkundige producten en methoden voor het borstelen. Sinds Yorkies eet heel weinig is het belangrijk dat u investeert in een voedzaam voedsel, zodat ze kunnen iets gezonds te eten voor hen. Houd een oogje op uw hond wanneer u zich buiten of rond andere een bezoek aan de dieren omdat ze niet veel tolerantie voor andere honden. Zijn vaak de kleine ras is graag voor een pittige argument. Door het nemen van goede zorg van uw Yorkie u kunt verwachten dat ze aan een lange gezonde vijftien jaar of langer leven.

Susan Bailey is een dierenvriend die wil zorg ervoor dat je juiste verzorging van uw hond. Yorkshire Terrier zorg betekent dat u moet focussen op de buitenkant als de binnenkant van uw hond. Het kiezen van de beste Yorkshire Terrier voeding is ook een zeer belangrijk onderdeel van de zorg voor uw hond.

Vakantie Gevaren: De top drie bedreigingen voor uw hond deze winter en hoe een calamiteit voorkomen
Rat Snake
Palomino Paarden
Wat maakt een Beagle Famous
Poedels zijn Zest voor Adventure
South Dakota: Ras van de Hond Ban doorboort de Hart van het Heartland
Horse Film noemt het een Wrap
YORKIE Fokkers You Don’t Want To Talk To
Hond Informatie over natuurlijk hondenvoer
Informatie over Ghost Garnalen
Is Droog hondenvoer Goed voor uw Labrador Retriever?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create