Wordt uw kat goed verzorgd?

Veel mensen menen ten onrechte dat katten zijn gemakkelijke huisdieren die weinig of geen werk nodig. Dit is niet altijd waar. Terwijl katten zijn meestal niet per se een moeilijke huisdier hebben, hun eigenaren hebben wel een paar verantwoordelijkheden te verzorgen. We gaan om te praten over een paar van de basisrechten die u kunt verwachten wanneer het bezitten van een kat.

De eerste zorg met een verhoging van een kat is aan zijn voedingsbehoeften. Voeden van een kat is in wezen een eenvoudig proces, tenzij uw kitten of kat heeft speciale behoeften. Of u overweegt een kitten of een volwassen kat, moet u vragen aan de fokker of de eigenaar wat de kat momenteel wordt gevoerd en proberen vast te houden aan dat dieet. Als uw kitten is nog niet op vast voedsel, kunt u geleidelijk aan mengen in vast voedsel meer en meer (over een loop van 7-10 dagen), totdat hij eet vast voedsel alleen. Het is jouw keuze of u wilt uw kat op droogvoer (bekend als brokken), vochtig (in zakjes) of nat (blik) voedsel op te zetten, maar het is aanbevolen dat u het feit dat katten die eten droogvoer minder tandheelkundige overwegen problemen dan mensen die in de eerste plaats eten zacht voedsel. Zeker van zijn dat uw kat altijd toegang tot schoon water heeft en nooit voedt hem koemelk.

Kattenbakken zijn vrij eenvoudig te gebruiken. Ze bestaan uit de basis lade, een voering van een soort (vergelijkbaar met een kleine vuilniszak), en zwerfvuil. De standaard reinigingsproces bestaat meestal uit met behulp van een nest nieuwtje in de bosjes van uitwerpselen tussen nestje vervangingen te verwijderen. Een goede regel van hygiƫne om te gaan door is volledig veranderen van het nest ongeveer een keer per week sneller als het begint te ruiken.

Verzorgen van uw kat is een andere belangrijke zorg verantwoordelijkheid. Als uw kat heeft kort haar, kan hij niet nodig bijna net zo veel verzorging als een kat met lang haar. Langharige katten moeten worden geborsteld eenmaal per dag om de vacht te houden van matten. Ervan bewust zijn dat sommige rassen van katten veel te werpen terwijl de andere kortharig rassen kan nauwelijks schuurtje at all. U hoeft niet om uw kat in bad, tenzij hij heeft gekregen in iets bijzonder rommelig. Katten nature schone zelf, in feite, de meeste van hun dag is gevuld met ze zichzelf schoon likken.

Als het gaat om die voldoen aan uw kat emotionele behoeften, kan je ervaring verschillen van de andere kat eigenaren ‘. Katten hebben verschillende persoonlijkheden, net als mensen. Sommige katten genieten van het gezelschap van mensen, terwijl anderen meer geneigd zijn tot teruggetrokken of solitair in de natuur. Het is belangrijk dat u uw kat genegenheid te bieden, maar probeer dit op uw kat voorwaarden te doen. Hij zal trachten u uit toen hij een knuffel wil, meestal door te wrijven tegen uw benen of hoppen op uw schoot. Dit stimuleren, want het is gewoon uw kat de manier van het uiten van zijn genegenheid voor je. Een mooie kras achter zijn oren of een beroerte zijn rug zal hem laten weten dat u tevreden bent met hem. Houd in gedachten dat de taal van touch is beter te begrijpen door katten in plaats van verbale lof.

Bewegen is ook belangrijk voor uw kat, maar ze kan krijgen veel van die binnenshuis. Probeer te investeren in een poesje fitnessruimte, krabpaal of huisdier stappen om uw kat aan te moedigen om actief te zijn.

At het einde van de dag is het uw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat uw kat de behoeften wordt voldaan. Dus neem de tijd om te gaan zitten en te evalueren hoe goed uw kat wordt verzorgd!

Euthanasie voor uw hond
Lage Blood Sugar Symptomen bij honden
Japanse Chin-De Imp
Ontdek de verschillende Dog Training Equipment: Harnesses, Halsters en halsbanden
Familie Pet – Hoe Kies de juiste hond ras voor uw gezin
Training Problemen met Havanezer
Hoe lang zijn Honden Zwangere
Picking het Best hondenvoer voor Pitbulls
Het belang van spelen met uw kat
Boston Terrier Informatie Voor Fokkers
Voor Spanje en voor Sherry: Bulls Mark 50 jaar Roadside advertenties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create