Wilde ratten

Ik beweerde dat een dierenvriend te zijn, maar was bang voor ratten! Dit besef drong tot me door lang nadat ik had tranen voor de ratten die waren verdronken in de zee in de rattenvanger van Hamelen schuur. Toen ik opgroeide nog steeds bang voor ratten, ik was ook gevuld met een aangeboren verlangen om meer over hen weten. Deze honger bleek veel feiten, waarvan sommige had ik al gelezen in de tekst boeken. Ik wil graag een aantal van mijn nieuwere bevindingen met jullie delen, hier zijn ze:

De prominente aanwezigheid van ratten in Oosterse culturen

De rat is het eerste van de twaalf dieren van de Chinese dierenriem. Er wordt gezegd dat mensen geboren in het jaar van de rat kwaliteiten in verband met hen, sommigen van hen zijn eerlijkheid, creativiteit, ambitie, verspilling en een snelle bui bezitten.

In India wordt dit zoogdier erkend als het voertuig van Lord Ganesh. Als een reist naar de noordwestelijke Indiase stad Deshnoke, vindt men ratten bij de Karni Mata tempel. Deze ratten zijn bestemd om te worden gereïncarneerd als Sadhus (Heilige Hindoe mannen). In deze tempel, wordt aangenomen dat het eten van voedsel dat is aangeraakt door ratten is een zegen.

Feiten over wilde ratten; wilde ratten zijn oorsprong in Azi├ź en bereikten elders in de wereld voornamelijk aan boord van schepen. ; Deze zoogdieren zijn een deel van het knaagdier en familie zijn wetenschappelijk bekend als Rattus norvegicus. ; Deze ratten zijn spitse neuzen en onbehaard voeten. ; Wilde ratten zijn omnivoren en eten een verscheidenheid aan dieren en planten. ; Deze knaagdieren leven in holen die zijn gelegen in de buurt van hun favoriete bron van water en voedsel. ; Helaas, wilde ratten hebben een zeer korte levensduur die bestaat uit slechts een jaar. ; Veredeling voor wilde ratten beginnen wanneer ze ongeveer 3 tot 4 maanden oud met de dracht voor de duur van ongeveer 21 tot 22 dagen. Binnen deze tijdspanne de vrouwelijke rat in staat is om te produceren tot 7 nesten per jaar met elk nest bestaat uit ongeveer 6 tot 22 jonge Ones. ; Wilde ratten kunnen graven, klimmen, springen en knagen. Deze mogelijkheid samen met de zeer geavanceerde zintuigen die ze bezitten helpt hen toegang tot een verscheidenheid van plaatsen. ; Deze zoogdieren zijn aanpasbaar, agressief en actief. ; Maatschappij accepteert geen wilde ratten omdat ze verspreiden ziekten, vervuilen voedsel en schade structuren ook. Their knagen vermogen kan leiden tot schade aan gebouwen bekabeling systemen en leidingen. Afgezien van dit, deze zoogdieren voeren ook ziekten zoals de pest, de ziekte van Weil, toxoplasmose en voedselvergiftiging door salmonella, die alle mogelijk fatale voor de mens. ; Wilde ratten zijn twee soorten – het dak of zwarte rat en de bruine rat of Noorwegen. Het onderscheidende kenmerk van de zwarte rat is dat het een staart die langer is dan zijn lichaam heeft. Deze rat is ongeveer 8 centimeter lang. De bruine rat is ongeveer 10 centimeter lang en heeft een staart die korter is dan de rest van haar lichaam. De soorten ratten bovengenoemde verschillen ook in hun voedsel voorkeuren, gewoonten en regio.

Vrouwelijke Honden in Heat
Pug Care: Belangrijk advies
Wolverine dierlijke feiten
Verzorgen: Supplies uw hond nodig heeft
Kleine Honden die Don’t Bark
Betta Fish Namen
Duitse Herder: normen van een Noble Breed
Havanezer Rescue Centre Informatie
Maagklachten bij honden
Euthanasie voor uw hond
De Birmese Kitty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create