White Tiger Habitat

Na overmatig onderzoek hebben wetenschappers eindelijk de conclusie gekomen dat de witte tijger is geen aparte subsoort, maar een mutant soort van bestaande normale tijgers. De bleke kleur van de witte tijgers kan worden toegeschreven aan een recessief gen in hen. Deze tijgers sport blauwe ogen en chocolade gekleurde strepen. Hoewel de witte Siberische tijger is een van de grootste en meest zeldzame lid van de kat familie, het gen verantwoordelijk is voor de witte vacht is meer te overheersen in Bengaalse tijgers, dat wil zeggen de ondersoort van de tijger afkomstig uit het Indiase subcontinent. Witte tijger habitat is een van de meest interessante aspect van deze prachtige dieren.

White Tiger Information

In het algemeen, de witte tijger habitat zich uitstrekt over een oppervlakte van 25 tot 30 mijl, waar het voedsel is in overvloed aanwezig. In het geval van voedselschaarste, zijn deze tijgers bekend naar buiten “wandelen van hun natuurlijke habitat op zoek naar voedsel. In het geval van witte Siberische tijger, de habitat zich uitstrekt tot en met 80 tot 100 mijl, vooral tijdens de winter, wanneer er schaarste aan voedsel.

Witte Bengaalse tijger Habitat Informatie; Op een gegeven moment van de tijd, het leefgebied van de witte Bengaalse tijger zich uitstrekte over Centraal-en noord-oostelijke regio’s van India, evenals sommige delen van Bangladesh. Vandaag, echter, is het beperkt tot een klein gebied, voornamelijk gekenmerkt door Sundarbans, in de buurt van de Indo-Bangla grens. De aanwezigheid van witte Bengaalse tijger in het wild is een kwestie van debat als slechts 12 waarnemingen zijn gemeld in de laatste 100 jaar. De meeste van de witte tijgers gevonden vandaag, zijn dieren in gevangenschap. Historische gegevens geeft de aanwezigheid van witte tijgers in verschillende delen van India in de eerste helft van de 20e eeuw. Er wordt aangenomen dat overmatige jacht was verantwoordelijk voor het uitsterven van deze soorten in het wild. Vandaag, wanneer er gewoon zo’n duizend oranje tijgers in het wild, zou het voortbestaan van de witte tijger niets minder dan een wonder.

Siberische tijger Habitat Informatie; Hoewel de primaire habitat van de Siberische tijger overspanningen van de naaldbossen in de oostelijke regio van Rusland, zijn sommige individuen ook gevonden in de zakken van de koude regio’s van China en Noord-Korea. Hun dikke witte jas fungeert als een natuurlijke bescherming voor de extreem lage temperatuur in deze regio. De witte jas doet ook dienst als een camouflage in deze besneeuwde gebieden. De waarnemingen van witte tijger in deze regio zijn aanzienlijk gedaald in de afgelopen jaren. Sommige onderzoekers geloven dat de drastische daling van de Siberische tijger bevolking in de 20e eeuw leidde tot het uitsterven van de witte Siberische tijgers in het wild. De meeste van de witte Siberische tijgers in gevangenschap zijn de soorten die werden gekruist met de witte Bengaalse tijger.

Dit waren korte notitie op een witte tijger habitat feiten, die snel afbreken. Verlies van habitat is op zijn beurt, drijvende kracht achter deze prachtige dieren uitsterven worden bedreigd. Andere dan het verlies van habitat, stroperij is ook een belangrijke factor die de oorzaak is van het aantal witte tijgers snel uitputten. Het is al genoteerd als bedreigd in de Internationale Unie voor Natuurbehoud (IUCN). Het aantal witte tijgers, in het wild, gedaald tot all time low, en gezien het feit dat het dier is vrij zeldzaam, vanwege haar unieke gen (een in elke 10.000 tijgers) is het belangrijk om een aantal concrete inspanningen voor de instandhouding te voeren van bedreigde witte tijger. Als we niet werken, zal witte tijger zeer binnenkort toetreden tot de lijst van uitgestorven dieren.

Manieren om band met uw Duitse dog
Omgaan met de dood van je Labrador Retriever
Waar kwam de Guinea Pig vandaan?
3 Tropical Fish voor uw aquarium – De Gourami, De Zwarte Moor en The Butterfly Loach
Beste gids in opleiding een Labrador Puppy
Diarree bij honden
Dus U wilt een kat …
Bullmastiff Hond Ras Temperament en kenmerken
Wat maakt een Beagle Famous
Dog Parvo Symptomen
Hond Informatie over natuurlijk hondenvoer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create