What Do Chipmunks eten?

Chip ‘n Dale waren waarschijnlijk de eerste soort van chipmunks ik glimp kreeg van in mijn kindertijd en ik nam een voorliefde voor chipmunks direct. De verhalen van deze lief en schattig personages altijd draaide rond manieren om voedsel te kopen en te verbergen, die vaak de oppositie uitgenodigd uit de zeer schattige Donald Duck! Deze kleine chipmunks zeker van zijn eetlust voor noten en andere voedingsmiddelen. Dus, heb je ooit afgevraagd wat doe chipmunks te eten? Deze schattige wezens zijn bekend om een verscheidenheid van voedsel te eten. Laten we een kijkje nemen op het soort voedsel dat wordt opgegeten door chipmunks en andere factoren die samenhangen met hen!

Ja, wat precies Chipmunks Eat doen?, Chipmunks verbluffend schattig als ze eten! Hun gemeenschappelijke houding voor hetzelfde is met behulp van de poten die worden gehouden in de buurt van de mond te helpen bij het voedsel te eten. Deze chipmunks kan eten een verscheidenheid van voedingsmiddelen en volgen ook de gewoonte van het opslaan van voedsel voor de winter. Dus heb je me vaak afgevraagd wat doe chipmunks eet? Nou, er is genoeg te noemen. Chipmunks voornamelijk eat pinda’s, insecten, verschillende soorten granen, de eieren van bepaalde vogels, verschillende soorten schimmels en zelfs wormen,. Soms chipmunks hou ook van vogelzaden, gedroogd of zelfs verse bananen, appels, erwten, tomaten, druiven, zoete maïs, gras, komkommer, gedroogde abrikozen, zonnebloempitten, enz. Dit zou uiteraard af van uw vrijgevigheid van het delen van voedsel met de chipmunks. Chipmunks zijn ook heel agressief in hun gedrag als het gaat om de jacht voor voedsel. Eekhoorns, die in contact met mensen, eten zelfs oneven weetjes die uitgereikt door de mens. Dit is een ding dat ik in het bijzonder zijn opgevallen, want ik heb zo’n bezoeker in mijn terras appartement. Deze kleine chipmunk is klaar voor elke bits en beten van mijn ontbijt object hebben! Een bijzonder gewoonte van de Chipmunk is dat het meestal om voedsel op te slaan in zijn mond vooral als het gaat op jacht naar voedsel in de overdag. In het najaar, chipmunks slaan allerlei levensmiddelen voor het winterseizoen.

Interessante feiten over Chipmunks:; De oorsprong van de naam chipmunk had een andere spelling. Oorspronkelijk, kan de naam eekhoorn zijn gespeld als Chitmunk, waarbij de rode eekhoorn betekent. Enkele van de andere versies van de namen zijn chipmuck en chipminck en in de jaren 1830, werden ze ook wel bekend als chip eekhoorntjes.

Chipmunks geluiden gebruiken als gebaren om te communiceren. Ze maken gebruik van een verscheidenheid van geluiden die kunnen de luide chip-chip-chip in combinatie met een sterke zwaaien van de staart.

Chipmunks zijn te vinden in een breed scala van habitats. Zij komen in principe bewonen hardhout bossen, omdat ze graag feest op noten. Chipmunks zijn ook gevonden in gebieden, waar veel struiken en groene omslag hebben. Deze zijn ook te zien in de stedelijke gebieden, in tuinen en terreinen, die veel bomen.

De chipmunk leeft in de grond door het graven van holen of tunnels in de bodem. Deze holen zijn in het algemeen twee centimeter in diameter. Chipmunks gebruiken hun voorpoten, die scherpe klauwen te graven de holen hebben. Zij echter, laat geen heuvel van vuil rond de holen. Deze holen hebben ook andere uitgang gebieden voor de chipmunks. Deze holen dienen als een plek om te rusten en ook een opslagruimte voor voedsel.

In het algemeen, chipmunks lijn de bodem van het hol met bladeren en grassen. Dit is gedaan om een comfortabele ruimte bieden om uit te rusten.

Chipmunks zijn ook gekend om graven holen aparte Na de belangrijkste graven. De eerste tunnel, die is gegraven, staat bekend als de werkende tunnel. Dit is waar de chipmunks rust en ook te gebruiken om geboorte te geven aan jongeren. De andere kamers worden gebruikt om voedsel op te slaan.

Het aantal kamers of ruimten in een tunnel of hol hangt af van elke chipmunk. Soms kunnen bepaalde chipmunks slechts een kamer waar zoals sommigen misschien de voorkeur te graven extra kamers.

De paartijd voor een chipmunk begint vanaf de maand van februari tot april. Die hebben ongeveer 4 tot 5 jongen twee keer in een jaar. Het is de vrouwelijke eekhoorn dat het gras draagt en de bladeren om hun jongen. Baby chipmunks zijn zorgvuldig bewaakt door moeder chipmunks vooral wanneer ze stap uit hun holen.

Ierse Terrier
De ins en outs van Poedel Paper Training
De uitdaging van Zindelijkheidstraining honden van kleine rassen
Shih Tzu Training – Introductie krat Uw Hond
Pet Meds en medische behandelingen Onderzoek
Anesthesie, Chirurgie en uw huisdier
Rat Terrier Dog
Een badjas voor uw hond
Vijf Bekende Dogworms – Welke Do You Wanna overwinnen?
Het kiezen van een Golden Retriever fokker
Diarree bij honden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create