Wat U dient te weten over Basset Hound Dogs

Basset Hound honden zijn vriendelijke hond en zijn uitstekende huisdier voor gezinnen. Hier zijn enkele van de feiten over Basset Hound honden:

1. Wat is er met de naam? – Het woord ‘basset’ is afgeleid van een Frans woord ‘bas’ betekent ‘laag’. ‘Basset’ betekent letterlijk ‘vrij laag’.

2. Basset de vriendelijke hond – Samen met hun charmante triest gezicht, Basset Hound honden vaak beschouwd als vriendelijke honden voor zowel de menselijke en andere huisdieren. Ze maken uitstekende huisdieren en ze haten alleen te zijn. Om te voorkomen dat een Basset uit de problemen wanneer u weg bent van huis, een metgezel, zal een tweede huisdier in de familie het probleem oplossen.

3. Lange oren – Basset Hound honden hebben meer kans op oorproblemen vanwege de lange en naar beneden oren te verwerven. Ze zijn meer vatbaar voor geurige oorsmeer krijgen, omdat hun oren val vuil als ze slepen op de grond of vloer. Regelmatige en goede reiniging van de oren is noodzakelijk. Ze hebben ook meer horen liggen in verband met deze lange oren.

4. – Opleiding iets nieuws aan deze hond is heel moeilijk nog niet mogelijk. Ja ze zullen gehoorzamen commando’s wanneer zij zich bewust zijn van beloningen, maar zal de training vergeet als er geen beloning. Zij hebben ook de neiging om hun neus dan luister naar hun trainers te volgen. Als u wilt dat uw hond trainen, zelfs gewoon inbraak of gehoorzaamheid training, geduld en consistentie is van essentieel belang.

5. Bark – Basset Hound honden meestal niet blaffen. Ze kunnen janken als ze iets willen of ze iets willen geven. Zij hebben ook de neiging om laag gemurmel janken gebruiken wanneer ze willen om aandacht te krijgen of als ze bedelen voor iets, of een stuk speelgoed of een traktatie. Sommige hondenbezitters denken dat hun hond janken lijkt te klinken alsof ze praten.

6. Gefokt voor wat? – Dit ras van Franse voorouders is vooral gefokt om te jagen door de geur. Ze worden beschouwd als geurhonden en hun vermogen om bij te houden op geur is tweede slechts aan dat van Bloodhound. Deze grote honden met korte poten zijn ook gefokt om achrondroplasia, ook bekend als dwerggroei hebben.

7. Gewicht – Deze honden kan misleidend zijn. Een Basset Hound lijkt klein, maar in feite zijn ze dat niet. Ze meestal het gewicht 50-70 kilo en kan bereiken dingen op tafelbladen vanwege hun lange lijven.

8. Witte staart – Dit ras heeft lange en spits toelopende staart. De staart staat meestal rechtop met een bocht en moet worden gestort in het wit. De staarten zijn getipt in het wit voor het bijhouden en de jacht.

Basset Hound honden zijn heel gemakkelijk te verzorgen zolang u geïnformeerd over de kenmerken en behoeften van deze hond. Ga en je krijgt een! Een Basset Hound kan het juiste ras voor u en uw familie.

Anlan ajaw is een groot liefhebber van honden. href = bassethoundsavvy / basset-hound dogs.html-> Ontdek meer over Basset Hound honden bij bassethoundsavvy

Het voordeel van een online huisdier Medicatie Site
Reizen met Uw Huisdieren
Hoe u uw Golden Retriever Gezellig Zorg
Yorkshire Terrier Training: Alles wat u moet weten
Feiten over muizen
Golden Retriever Puppy Care
Golden retriever: Het overwinnen van Accidental uitbanning
Hoe te Dieren veilig te houden tijdens de feestdagen
Slechte adem bij honden
Interessante feiten over Goldfish
Blue Heeler – Australian Cattle Dogs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create