Vragen u zou moeten vragen Een Chihuahua Fokker

Wanneer u begint op zoek naar een Chihuahua fokker om uw hond te krijgen vanaf dan gaat u meer wilt weten alle belangrijke dingen over die fokker voordat je zaken met ze doen. Om dit te doen moet je weten wat een toekomstige Chihuahua fokker vragen zodat je kunt zien of ze betrouwbaar zijn en als ze weten dat het bedrijf van goed fokken en houden Chihuahuas ook. Zorg dat u alle vragen die u heeft als een gerenommeerde fokker zal vragen verwachten.

Het allereerste wat je wilt weten is wat de nationale fokker het register van de fokker is vermeld met. Een lijst met een fokker register betekent dat de kweker begrijpt en gebruikt de praktijken van goede fok-en dat is iets wat je absoluut wilt. Als ze zijn gerenommeerde ze hebben je iets te laten zien dat laat je weten wat registry ze vermeld staan met. Wanneer u de chihuahua fokker pand te verlaten met uw nieuwe pup de relatie niet ten einde. De relatie met een goede fokker gaat op goed in het leven van uw nieuwe Chihuahua en de kweker moet altijd beschikbaar zijn voor overleg over eventuele problemen die u betreffen. Als de fokker je praat lijkt minder dan nuttig of minder dan geïnteresseerd in nuttige, dan is het waarschijnlijk een goed idee om een nieuwe kweker om te praten te vinden.

Als je klaar om een nieuwe Chihuahua u gaat nodig hebben om een dierenarts klaar om uw hond mee te nemen om te kopen. Als je eenmaal een relatie met een dierenarts heeft dan een gesprek met uw dierenarts over de fokkers in uw buurt en ontdek welke bevelen zij aan u te maken met. Uw dierenarts is net zo geïnteresseerd in de goede gezondheid van het dier zoals je bent, zodat ze niet sturen je verkeerd. Een goede fokker Chihuahua gaat om een belang in de lopende goede gezondheid en geluk van alle dieren die ze fokken zodat bespreken met uw fokker hun beleid van het terugnemen van een hond die niet wilde hebben. Het kan een moeilijk gesprek over een situatie die zal je waarschijnlijk nooit om ooit te gebruiken, maar je kunt krijgen een goed gevoel over hoe toegewijd aan hun vak een fokker is door hun politiek van terugname van een dier in plaats van te verlaten. Ze zullen niet bieden een terugbetaling in contanten, maar ze zullen een tweede kans om de hond aan te bieden.

Vragen veel van vragen van elke fokker die u overweegt. Een gerenommeerde en goede fokker zal verwachten dat veel vragen en de hardere vragen niet van plan om zo gekwetst een goede fokker de gevoelens van alles wat je wilt vragen. Je moet weten wat voor soort fokker je te maken dus met zeker een heleboel vragen te stellen en hun antwoorden luisteren.

Sandra Dean neemt deel aan charitatieve evenementen voor het redden van dieren groepen in de lokale omgeving. Je kunt vinden wat naar Chihuahua fokkers te vragen door het lezen van dit artikel. Dit artikel bevat belangrijke en nuttige informatie Chihuahua.

Could It Be osteochondritis dissecans In Uw Labrador Hond?
Uitgebalanceerd dieet voor Siberische Husky Voeding
Kaliumbromide voor honden
Bits en weetjes over Jack Russell Terriers
Copperhead slangen
Het identificeren van de sfeer van uw Great Dane
Havanese Papier Training zonder gedoe
You Ain’t Nuthin ‘Maar een Hound Dog!
Delen van de Liefde met Man’s Best Friend
Dog Treats – Verwen uw hond
Hoe honden krijgen Rondwormen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create