Voedsel voor huisdieren voor de veeleisende Huisdiereigenaar

U de zorg over uw huisdier, maar hoe kies je wat voor soort huisdier voedsel te kopen? Helaas is het niet altijd gemakkelijk te onderscheiden. De meest populaire of herkenbaar merk kan worden het meest geadverteerd, maar niet uit superieure ingrediënten. Dit komt omdat bedrijven besteden miljoenen per jaar om hun product te verkopen. Een van de beste indicatoren voor de kwaliteit is de prijs. De goedkopere merk is het zekerste teken van inferieure kwaliteit.

De beste volwassen hondenvoer bestaat van 22-25% eiwit en 15-19% vet, met het eiwit afkomstig van een hoge kwaliteit bron. Honden van grote rassen en honden die actief zijn zullen verschillende eiwitten en vetten eisen moeten, net als puppies. Zeker om te overleggen met uw dierenarts om ervoor te zorgen dat u uw hond goed voeden.

Om de beste keuze te maken, moet u weten wat de meest wenselijke ingrediënten zijn. Op een pet food label, bent u op zoek naar deze soorten ingrediënten: Geschikt voor menselijke Ingredients, kip, kalkoen of vis eten, lam maaltijd, rijst, aardappelen, zonnebloemolie, en groenten. In kwaliteit hond voedsel, moet de eerste vier ingrediënten nooit korrels. Vlees en eiwitten zijn de gewenst eerst ingrediënten. Dit zijn de belangrijkste ingrediënten in de stamboom van hondenvoer en Flint River Ranch hondenvoer.

U wilt ook om ervoor te zorgen het zegt kip maaltijd en niet kip als hoofdingrediënt. Als het zegt kip alleen betekent dit dat de fabrikanten de hele kip in de richting van eiwitwaarde tellen. Dit omvat snavels, veren, en voeten. Met kip eten, zijn ze slechts het tellen van de gekookte versie van het eiwit. Dit zal ervoor zorgen dat uw hond het juiste soort eiwit en niet bijproducten krijgen. Vitaminen en vetzuren zijn ook goede ingrediënten in hondenvoer.

Er zijn ingrediënten die je moet ervoor zorgen niet aanwezig zijn bij uw hond eten. Tarwe, maïs, soja, gluten, alsook kip bijproducten zijn alle soorten van inferieure eiwitten. Ze zijn moeilijk voor uw huisdier goed te verteren en ze kunnen op lange termijn gezondheidsproblemen als ze worden gebruikt voor een lange periode van tijd veroorzaken. Je moet ook wegblijven uit suiker indien deze aanwezig is in het voedsel.

Hoewel het absoluut noodzakelijk is dat je altijd houden aan het voer van uw dierenarts suggesties, moet u weten dat het feit is de meeste veterinaire scholen leren niet dierenartsen over voeding. Het is begrijpelijk dat je zou verwachten uw dierenarts om uw hond voedingsbehoeften te kennen, maar je moet toch bereid zijn om dit te bespreken met uw dierenarts in detail, omdat de meerderheid van informatie dierenartsen te krijgen over voeding komt uit de commerciële pet food fabrikanten zelf. Nu is het waar dat diëten die soms specifiek voorgeschreven voor honden met bepaalde gezondheids-gerelateerde onderwerpen of van een bepaalde leeftijd kan heel duur zijn en deze voorschriften kan (of niet) goed worden geformuleerd uit voedingsoogpunt voor de behoeften van deze honden, dus huisdier eigenaren zal vaak veranderen naar een commercieel voedsel, of de hond gehemelte of hun eigen portemonnee past. Dit kan echter leiden tot het huisdier de gezondheid te lijden. Daarom, wat het beste is voor uw specifieke hond moet worden overgelaten aan uw dierenarts en hun medewerkers.

Maak een Opknoping Krabpalen Post
Tips bij het Kopen van Bostonterriër
Begrip over Yorkshire Terrier Grooming
Wat maakt een Imperial Shih Tzu zo waardevol
Hoeveel hebben we echt onze huisdieren Liefde?
Boxer Honden: In Case of Emergency
Fun Facts Ferret
Beagle Papier opleiding mag niet het antwoord
Informatie over de Havanezer Fokkers
Doen Dierenasielen bieden voordelige Shih Tzu pups te koop?
Tien dingen om te zoeken in een hondenfokker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create