Vinken Care

Vinken zijn kleine vogels die bekend staan om hun prachtige kleuren en mooie liedjes. Er zijn vele variëteiten van deze vogels. De meest bekende zijn zebravinken, rode kop papegaaiamadine, oranje wever, aardbei en nog veel meer. Vinken zijn ideaal voor mensen die willen lage onderhoudskosten huisdieren. Deze vogels vereisen niet veel menselijke interactie en zijn blij als ze aan zichzelf. Wilt u een mooi paar dat melodie piept, dan vinken zijn ideaal voor jou. Deze kleine vogels niet graag alleen wonen, dus het is best om een paar te kopen initially en later als u wilt, kunt u het aantal te verhogen. Dit artikel zal proberen om vinken eenvoudig zorg voor nieuwe vogel eigenaren. Hier zijn enkele eenvoudige tips over vinken zorg.

Hoe de zorg voor vinken?

Het kopen van Vinken; Voordat je naar buiten en kopen een paar van vinken als huisdier, is het het beste om een gedegen onderzoek te doen naar de verschillende soorten vinken. Zoals ik al eerder zei, sommige vinken zijn kleurrijk en een aantal mooi zingen. Ja, zie wat je wilt en maak uw keuze dienovereenkomstig. Het beste is om vinken kopen van een erkende fokker vogel dan uit een dierenwinkel. Een winkel kan handiger, maar de kans op het krijgen van thuis een zieke vogel is hoger. Thuis jonge vogels als vinken live maximaal 4 tot 6 jaar. Voordat u uw aankoop bij de kweker, neem een goede blik werpen op andere kooien om te zien of de vogels de ziekte vrij en gezond. Genoeg informatie over de vogels en vraag de fokker om u enkele nuttige tips over vinken zorg. Meer over baby vogel zorg.

Vinken Cage; Vinken moeten veel oefenen. Ze hebben ruimte nodig om te vliegen, dus zorg ervoor dat de kooi kan aan deze behoefte tegemoet te komen. Vermijd kleine kooien en nooit meer dan drie vogels in een middelgrote kooi. Het is het beste te zijn volière voor de vogels woning. Deze vogels zijn territoriaal. Dus als u getuige bent van een vogel krijgt gepest, overweeg toename van het aantal vogels die je hebt van het aantal vogels of verhoging in de kooi. Stick om ofwel twee vogels of meer dan zes vogels. Zorg ervoor dat de schommels en stokken die u gebruikt voor uw vogels zijn gemaakt van niet-toxische metaal. Het is het beste om te gebruiken houten stokken, die je zal moeten vervangen van tijd tot tijd. Dit wordt gedaan omdat de schommel krijgt bedekt met uitwerpselen van vogels, dus het risico op gezondheidsproblemen complicaties toeneemt. De vogel kooi moet worden bekleed met kranten die moeten worden veranderd om de andere dag.

Vinken Food; Vinken eten voornamelijk granen, maar in het wild staan ze bekend om insecten en wormen te eten. Een huisdier eigenaar moet zorgen voor een goed uitgebalanceerd dieet voor het huisdier. Als u hebt gekocht de vogel van een fokker, is het verstandig om de fokker te vragen voor een dieet grafiek. Deze dagen, kan men ook kopen speciaal voer pellets die zijn aangepast aan de suite van de voedings-inname van een vink. U kunt ook uw vogel sommige thuis gekookt voedsel, zoals gestoomde groenten, granen en eieren. Zorg ervoor dat de voerbak ofwel is gemaakt van roestvrij staal of niet-toxisch materiaal. Houd het voedsel en het water container uit de buurt van elkaar, zal dit aan te moedigen de vogels actief te zijn. Ook niet vergeten niet om de containers plaats onder de schommels en stokken to fecale besmetting te voorkomen.

Vinken Care; Dit zijn een aantal fundamentele dingen die men moet doen bij de zorg voor vogels. Zorg ervoor dat de kooi wordt schoongemaakt een keer per week met een goed ontsmettingsmiddel, samen met al het speelgoed en etensbakjes in de kooi. De vogels moeten een vogel bad een keer per week, dit is zelfs nog belangrijker tijdens het broedseizoen. Plaats een diepe schotel met water voor de vogel bad. De nagels van vinken moeten worden geknipt van tijd tot tijd. Gebruik een spijker cutter die is aangepast voor vogels. Zorg ervoor dat uw gevederde vrienden zoet water te drinken krijgen.

Hopelijk de voorgaande informatie over vinken zorg krijgt u beginnen met uw nieuwe huisdier extravaganza. Nu kan u genieten van deze avonden zitten op het ‘luie jongen’ kijken naar je vogels kwetteren.

Shih Tzu Problemen Te zoeken
Hondenbedden – Zijn ze Fun of functioneel?
Waar Duitse Herder Puppies Zoek
Daarom Chihuahua kattenbak Training
Dog Training – Succes training van uw hond
Alles over de Bulldog Standard
Hoe je je paard nog veroorloven en hebben tijd om te rijden
Leiband training pup in drie eenvoudige stappen
Meer informatie over Goldfish Ziekten voor uw vissen gezond en lang leven
Waar Yorkshire Terrier puppies kopen
Frontline Pet Medicatie – Bogus of niet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create