Vet Bezoek met Labrador Retriever

Maakt niet uit hoe gezond of reinig uw Labrador Retriever is, zal de tijd komen dat hij zal moeten naar een dierenarts te bezoeken. Uw hond dient te worden ingeënt tegen parvovirus, hondenziekte, hondsdolheid en andere ziekten. Hoewel je het wilt of niet, de tijd zal ook komen als je hond ziek wordt en naar de dierenarts voor een medische behandeling te bezoeken. Bezoek aan de dierenarts is vaak vreselijk de hond met al de verschillende en onbekende geuren, andere dieren en onbekende mensen.

It is belangrijk dat uw Labrador Retriever goed-bonded de dierenarts in om zijn gezonde conditie te behouden. Hieronder staan enkele tips over hoe u uw dierenarts comfortabele bezoeken voor u en uw hond.

1. Vriendschappelijke bezoeken: Neem de hond naar de parkeerplaats van de dierenkliniek. U mag rijden via de parkeerplaats zonder te stoppen of je kunt de auto parkeren, maar blijven binnen. Het volgende bezoek, neem de hond uit de auto, te voet over de parkeerplaats en spelen met hem. Vervolgens langzaam vooruitgang geboekt bij de ingang van de kliniek. Toen hij comfortabel is met de omgeving, neem hem in de wachtkamer. Net binnen lopen, zeggen hallo en te blijven, zelfs voor slechts vijf minuten. Give traktaties voor elke goed gedrag. Dit is een uitstekende manier om uw hond naar de dierenarts kliniek en dat er niets ergs gebeurt voor hen.

2. Blijf bij uw dierenarts: Uw vrienden of buren kunnen huisdieren hebben en kan een goede dierenarts aan te bevelen. Als je eenmaal hebt besloten een dierenarts je wilt, blijf bij die ene. Dit zal de ontwikkeling van uw hond relatie met de dierenarts. Als hij is comfortabel met de dierenarts, dan is het bezoek en checkup zou minder belastend. In geval van nood, probeer dan met uw reguliere dierenarts te gaan zoveel mogelijk te voorkomen dat uw hond verwarrend. Als het zien uw reguliere dierenarts is niet mogelijk, dan vragen of je kunt verblijven met uw huisdier terwijl het doen van het examen.

3. Vertrouwd zijn met touch Het is belangrijk dat uw hond wordt gebruikt om met zijn tanden keek, zijn mond open, kijken en schoonmaken van zijn oren, tillen zijn staart, het openen van zijn ogen en tikte aan zijn voeten en andere delen van het lichaam. Na uw hond met deze dingen is het maken van fysieke examens en andere veterinaire procedures eenvoudig en minder stressvol.

4. Breng behandelt: Tenzij uw dierenarts verbiedt voedsel voor medische redenen, breng behandelt of speelgoed mee. Behandelt en speelgoed zal helpen om Fido meer comfortabel.

5. Bezoek regelmatig: Uw hond moet regelmatige controle om ervoor te zorgen dat ze in perfecte vorm.

Anlan ajaw heeft geschreven artikelen van verschillende rassen waaronder Labrador Retriever. Ontdek tips over Labrador hond opleiding op deze website.

Generieke hartworm medicatie, Honden ‘Heartgard
Tips vinden van een mops Rescue
Het Belang van Bichon Frise Care
Dog Treats – tegemoet te komen aan uw huisdier
Brrrr …. Winter in de lucht
Zonnesteek voorkomen in Labrador Retrievers
Waar Shar Pei Opleiding Boeken Zoek
Steller zeeleeuw Feiten
Hoe houd je Shar Pei Gezond
Duiven als huisdier
Hartwormziekte-Will It invloed zijn op uw Weimaraner?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create