Verwen uw pooch met een hond badkuip

Hondenbezitters moeten in staat zijn om hun hond te baden. Zelfs als u uw hond naar de trimmer regelmatig zullen er gelegenheden als er iets komt op je hond (of uw hond in iets) en hij zal een bad thuis nodig. Als een alternatief voor het gebruik van de familie bad om uw familie hond baden kunt u de aanschaf van een hond Fido badkuip van zijn eigen. Het klinkt misschien als een gek idee op het eerste, maar als je na te denken over de voordelen van de hond badkuipen, kan je een aantal voordelen. Het zal u toelaten om uw hond in bad thuis, bespaart u groomers vergoedingen, en het zal u weerhouden om een bad met Fido evenals het houden van Fido tegen krassen van uw bad te delen.

Als je kijkt voor een hond bad moet u weten welke maat aan te schaffen. Een eenvoudige meting van de hoogte van uw hond en de lengte is alles wat je nodig hebt om ervoor te zorgen de kuip is voldoende diep en zo lang en breed genoeg is om uw hond passen binnen comfortabel. U wilt ook zorg ervoor dat je een manier van beveiligen van uw pooch terwijl u grooming hem. Een hond badkuip moeten een halsband systeem om uw hond zijn plaats te houden. De meeste zullen ook plekken om uw leveringen te zitten, zodat ze zijn makkelijk te bereiken ook.

Er zijn verschillende soorten honden badkuipen om uit te kiezen. Zodra u de afmetingen van uw hond zult u kunnen kiezen wat je wilt zoveel functies gaan. Sommige draagbare zijn zo kunt u ze tot Fido wassen en zet ze weg als je ze niet gebruikt, anderen vereisen de installatie in hun eigen gebied (de bijkeuken is meestal een geweldige plek).

Wil je een manier om de stroom en de temperatuur van het water besturingselement dat u gebruikt op uw pup. Een hand gehouden pijpje dat de controles op het aan het water maaien als nodig is, is een verstandige keuze is. Het drainagesysteem moet in staat zijn om het haar van uw pup gaat elke keer dat u baden hem ook kwijt te behandelen. Als de afvoer is te klein dat je kan vinden is het verstopt raakt wanneer u probeert om het badwater afvoer. Graven haarballen uit de drain is niet iets dat iedereen graag doet.

De eerste paar keer dat u gebruik maken van uw nieuwe bad uw pup zal worden een beetje nerveus. Als u het te gebruiken op een regelmatige basis vindt u dat niet alleen zal uw puppy groeien tot liefde, maar je zult in staat zijn om een schone ruikende pooch genieten zonder te lopen naar de trimmer elke keer dat u in de buurt.

Bij het eerste gebruik de hond bad moet je alles traag doen, zodat je niet schrikken van uw hond. Was haar hoofd de eerste plaats, met een beetje zeep toegepast met de palm van je hand. Suds haar back-up en vervolgens werk je weg naar haar benen en voeten. Vergeet niet om de staart schoon echt goed. Wanneer u spoelen proberen niet te spuiten water in haar gezicht of oren, wordt dit gezien als onaangenaam om honden als bij mensen.

Voordat u de kraag bevestigingssysteem wil je af te drogen van de hond. Als je laat haar los voordat je haar droog is het eerste wat ze gaat doen is schudden. Dit zal uw opruimen job duizend keer meer werk te maken. Als je een handdoek droog de puppy en als je kunt, gebruik dan een föhn, voorzichtig, de taak die u hoeft niet naar het plafond en muren uit wanneer u klaar bent met droge afdronk.

Borstelen van uw hond terwijl hij wordt vastgehouden aan het bad is een andere manier te maken grooming sneller gaan evenals het maken van de tijd voor het verlijmen van optreden. Sinds grooming wordt gezien als een daad van liefde of als zorg voor elkaar zal uw hond beter te kunnen ontspannen als je er een beetje tijd dat de eerste paar keer dat u gebruik maken van de nieuwe hond bad. De tijd nemen om band met uw hond terwijl hij wordt vastgehouden zal niet alleen u helpen om sneller gedaan, het zal je hond om te ontspannen en te genieten van zijn tijd op de home spa die u zojuist verworven hem te helpen.

Bezoek ons op voor meer informatie over hoe u badkuip tips, Japanse baden breeuwwerk en waar kan ik kopen een wandeling in bad.

Wie biedt Shih Tzu Plaatjes?
Advies over Shih Tzu Paper Training
Vaccins voor uw labrador hond
What naar Over Beagle Probleem gedrag moet worden bestraft
How To Raise Bulldog Puppies
Wat U dient te weten over Basset Hound Dogs
The Best Flea Control Voor Katten
Training Problemen met Havanezer
King Cobra Snakes
Canine hartworm Geneeskunde
De Crocodile Hunter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create