Verschillende soorten pinguïns

Getooid in zwarte jassen, cijfers deze Stout wankelde over de ijzige vlakte in grote haast. Misschien was het hun gretigheid om een duik in het ijskoude water of misschien in een poging om uit elkaar te doen, deze wezens snelden over de grond alsof ze in een grote haast!

Pinguïns zijn loopvogels die nog moeten worden uitstekende zwemmers. Deze waterdieren zijn meestal afkomstig uit het zuidelijk halfrond. Per gemeenschappelijke kennis, wordt aangenomen dat pinguïns in het algemeen alleen gevonden worden in een koud klimaat maar er zijn bepaalde soorten pinguïns die leven in gematigde gebieden. Op een gemiddelde, kan ongeveer 20 soorten pinguïns worden gevonden. Er is grote discussie over de verschillende soorten pinguïns sommige soorten pinguïns worden geacht te zijn aparte soorten in zijn totaliteit. Laten we is een kijkje nemen op de verschillende soorten pinguïns die gevonden worden in verschillende plaatsen over de hele wereld.

Verschillende typen van Penguins:

Koningspinguïns:; King Penguins kan worden beschouwd als de tweede grootste soorten pinguïns gezien vandaag. Koningspinguïns in het algemeen voorkomen in de sub-Antarctische eilanden, die in de noordelijke gebieden van het Antarctisch. De koningspinguïn is ongeveer 90 cm in hoogte en heeft een gemiddeld gewicht van ongeveer 14-16 kg. De vleugels van de Koning Pinguïns zijn gebruikt als flippers bij het in water dat is het kenmerk van alle pinguïns. Man King Pinguïns zijn groter dan de vrouwtjes. Deze soorten pinguïns hebben een blauwgrijze tint aan de buitenkant. De buik gebied is wit van kleur en de kleur maakt van een schaduw van zwart naar het hoofd regio. Op een gemiddelde, het zwembad snelheid van Koningspinguïns is ongeveer 6,5 km / h.

Keizerspinguïns:; Deze soorten pinguïns zijn de grootste en ook de zwaarste pinguïns die worden gezien vandaag. The Emperor pinguïns staan bekend voor hun lange ritten die gemaakt zijn in hun streven om te paren per jaar. Een volwassene keizerspinguïn kan wegen ongeveer 35 kg. De buik gebied is wit van kleur en tovert een schaduw van lichtgeel naar het bovenste gedeelte. Zwarte veren cover hoofd gebied en langs de achterkant ook. In vergelijking met andere soorten vogels, kan keizer pinguïns leven en broeden in de koudste omgevingen. Keizerspinguïns zijn uitstekende zwemmers; deze hebben een snelheid van ongeveer 9 km / h. Toen op het land, het wiebelt net als alle andere pinguïns.

Adelie Penguins:; Deze soorten pinguïns zijn aangetroffen langs de Antarctische kust, alsmede langs de naburige eilanden. Adelie pinguïns zijn ongeveer 30-50 cm lang en wegen ongeveer 4,5 kg. Ze hebben ook lange veren die een groot gedeelte van de rood gekleurde snavel te dekken. Afgezien van het eten van vis-en krill, zijn de Adelie pinguïns bekende sneeuw te eten zo goed! Ze zijn ook gemakkelijk te onderscheiden door een witte ring die wordt gezien rond het oog. De Adelie pinguïns behoren ook tot de kleinste van de Antarctische pinguïns. Een ander interessant feit over de Adelie pinguïns is dat ze hun nesten te bouwen door stapelen stenen bij elkaar. De mannetjes zijn gekend om te kijken na de eieren. Zeer sterke en ervaren zwemmer, kan de Adelie-pinguïns rechte spring op het land, terwijl in het water.

Rockhopper Penguins:; Rockhopper pinguïns zijn te vinden op bijna alle soorten van de eilanden in de Antarctische wateren. Rockhopper pinguïns zijn vrij klein in lengte en kan bereiken ongeveer 55 cm. Ze wegen ongeveer 3,35 kg op een gemiddelde. Deze soorten pinguïns hebben gekregen hun naam waarschijnlijk vanwege hun gedrag aan hop en spring over de rotsen. Deze soorten pinguïns hebben rode snavels en rood gekleurde ogen en een opvallende schaduw van geel voor hun wenkbrauwen. Hun nesten zijn te vinden op rotsachtige heuvels. De Rockhopper pinguïns gebruik steentjes en takjes om hun nest te bouwen. Ze voeden zich op een dieet van vis, krill en zelfs inktvis op keer.

Fairy Penguins / Little Penguins:; Zoals de naam al doet vermoeden, Little pinguïns zijn een van de kleinste pinguins gezien op de kusten van Nieuw-Zeeland en Zuid-Australië. Ze zijn ook bedoeld als Fairy pinguïns, de reden hiervoor is grotendeels te danken aan hun kleine formaat. Deze soorten pinguïns hebben een blauwgrijze tint en hebben witte buik. Kleine pinguïns zijn bekend om hun nesten te bouwen onder dikke planten of ook in de gaten die zijn gevonden in rotsen.

Afgezien van deze soorten pinguïns, zijn er verschillende anderen die behoren tot verschillende soorten, zoals de Galapagos pinguïns, Royal pinguïns, Dikbekpinguïns, Afrikaanse pinguïns, Macaroni pinguïns etc.

Het onderwijzen van een Parrot hoe om te praten
Horse Training Tips
Lionfish Feiten
Aanpakken kattenbak geuren Met Gemak
Hond Gezondheidsproblemen
Bescherm uw Great Dane Met Verzekering van het Huisdier
Vliegende eekhoorns
Carrière in de Dog Training
Korting Pet Medicijnen – de pro’s en contra’s
Pug Care: Wat zijn de essentiële hulpmiddelen?
De Franse Bulldog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create