Urnen – Behoud van het Geheugen van je geliefde Forever

Veel mensen die ervoor hebben gekozen hun dierbare die is overleden de fout maken van het nemen van de crematie urnen vanzelfsprekend cremeren. Het is heel belangrijk om te onthouden dat een crematie urn is meer dan alleen een gewone container. It is een houder die de as bevat van je geliefde – van wat gebleven nadat hij / zij is verdwenen. Het zal houden en houdt de herinnering aan uw dierbare levend, niet alleen voor dit leven, maar voor vele levens na de jouwe.

Er zijn een groot aantal urne makers van vandaag om te reageren op het groeiende aantal mensen die kiezen voor cremeren hun overleden familieleden. Bijgevolg, urnen crematie komen nu in alle vormen en maten. Het kiezen van een urne is nu moeilijker. Echter, met deze, krijgt u veel meer comfort te weten dat u alleen de beste aan te houden de herinnering aan uw een levend hield. ; Funeral urnen zijn meestal gemaakt van marmer, hout, cloisonne, glas, porselein, tin, keramiek, brons, messing of koper.

Er zijn een groot aantal opties om uit te kiezen. Hier zijn de meest populaire vormen van urnen vandaag:

Keepsake Urnen

Keepsake urnen zijn kleinere versies van urnen die gemaakt worden voor het delen van de gecremeerde as onder familieleden. Keepsake urnen te reageren op een groot aantal behoeften. Dit type urn is bewezen dat de meest voorkomende problemen die omhoog komen wanneer gezinnen beslissen over waar de geliefde as op te slaan op te lossen. De complexiteit van willen op zijn minst een deel van de as resultaten houden een veel voorkomende dilemma in grote gezinnen.

Familieleden, de meeste vooral die dicht bij de geliefde die is overleden, wil de as met hen te hebben, of breng ze naar een aparte locatie die zij nodig achten redelijk. Deze ideeën kan zijn van onaanvaardbare aan een ander familielid, wat leidt tot conflicten.

Het is ook nuttig in gevallen waarin de gezinsleden met elkaar wensen om de belangrijkste urn in een begraafplaats als onderdeel van de traditie of om de as strooien, terwijl andere leden zouden graag een deel mee naar huis nemen. Net als hun grotere tegenhangers, zijn aandenken urnen gemaakt van verschillende materialen en komen in alle vormen en artistieke ontwerpen.

Companion Urn

Companion urnen zijn ontworpen voor koppels die willen ze de belofte gemaakt om te worden met elkaar eeuwig eer. Companion urnen zijn meestal zodanig ontworpen dat er twee compartimenten (of een grote interne een) naar de crematie plaats blijft van een paar, afzonderlijk of samen.

Companion urnen toestaan dat de liefde van twee mensen die gedeeld elkaars leven te blijven, zelfs na de dood. Het stelt hen in staat om letterlijk voor altijd samen blijven door vele generaties na hen.

Zuigeling of kind Urn

Baby urnen of kind urnen hebben uiteraard een kleinere capaciteit. Vandaag, baby en kind urnen komen in traditionele ontwerpen of met kind thema’s. Ze komen in verschillende kleuren en kan worden gepersonaliseerd met de naam van het kind, de datum, speciale boodschap of zelfs van foto’s.

Foto Urn

Foto urnen zijn die de beelden hebben van de vertrokken geliefde op het oppervlak van de urn. Ze zien er net als fotolijsten, alleen dat ze de resten bevat van je geliefde ook. Veel eigenaren van gezelschapsdieren ook gebruik maken van foto urnen om hun geliefde huisdier blijft slaan. Aan de andere kant, is het mogelijk om het beeld van je geliefde op een regelmatige urnen graveren, en blijkt een goed alternatief voor een foto urn.

Veteraan Urn

Als u wilt herdenken uw geliefde, die heeft een goede service in het land te beschermen in het leger, is er geen betere manier om dit te doen dan veteraan urnen. Een veteraan urn is een eeuwige eerbetoon aan de passie van uw vertrokken om de belangen van het land te beschermen te handhaven, en deze herinnering zal voortleven van generatie tot generatie in de decennia en eeuwen te komen. Ze zijn gemaakt van verschillende materialen en zijn meestal versierd in overeenstemming te zijn met de patriottische en militaire thema’s van vrijheid, vrijheid en moed.

Ondanks alle moeilijkheden die u doorlopen wanneer een geliefde sterft, is het nog steeds belangrijk om de beste crematie urn of huisdier cremeren sieraden aan de as bevatten kiezen. De urnen houdt de herinnering aan je geliefde voor altijd.

De Yorkshire Terriër heeft een speelse Demeanor
Betta Fish Namen
Canine Artritis Bewijst Problematisch voor oudere honden
Het kiezen van een Dog – Hoe de juiste hond kiezen
Controleer uw Labrador voor wormen
Canine Dental Health Care
De Barzoi – De Russische Wolf Hound
Parkieten als huisdier
Het beschermen van uw Pooch en uw tuin met Expert Care, deel 1
Hoe een evenwichtige voeding voor een Shih Tzu Selecteer
Ierse Terrier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create