Tropical Fish Food – Feeding uw aquariumvissen

Tropische vissen

Vis die afkomstig zijn uit warme klimaten worden genoemd tropische vissen. De term tropische wordt meestal gebruikt om de vis die vers water nodig alleen te beschrijven. De warme kleuren die deze vissen zijn gezegend met hen populaire aquariumvissen!

Er zijn een paar soorten tropische vissen die kunnen worden gehouden in aquaria, ze zijn:; De exemplaren die zijn gevangen in het wild. ; Degenen die behoren tot een enkele soort en zijn geboren in gevangenschap. ; Hybriden die behoren tot meer dan een soort; Wat geef ik mijn aquarium vissen?

Voedsel is het centrum van het bestaan van alles wat ademt, het is veel hetzelfde met vis. Hier is informatie over aquarium vissen eten.

Levende vis eten

Micro-organismen, planten en dieren zijn wat vormen levend voer. Levend voedsel moet worden ingevoerd in het aquarium na te zorgen dat ze alle voedingsstoffen die uw vissen nodig om gezond te blijven en goed groeien. Insecten en insectenlarven zijn ook beschikbaar in veel dierenwinkels.

Verwerkte vis Food

Er zijn vele categorieƫn van verwerkte levensmiddelen. Vers, bevroren, gevriesdroogd en blik zijn een aantal van hen. Onder de categorie vers voedsel vindt u groenten en vlees met een minimale verwerking. Sommige vissen die het aquarium bewonen zullen genieten de bits van pluimvee; rundvlees en wild vlees terwijl je de anderen genieten van stukjes verse plantaardige stoffen.

Bevroren voedsel komt de volgende. Deze categorie van verwerkte levensmiddelen is beschikbaar in de meeste winkels en PERT omvat een breed scala. Bij het selecteren van bevroren voedsel zorgen ervoor dat u een gevarieerd en dagelijks dieet te kiezen. Insectenlarven, schaaldieren, wormen en vleeswaren zijn enkele van de soorten bevroren voedsel beschikbaar in de markt.

Blikvoer maken een vis hoofdvoer. Deze voedingsmiddelen zijn gemaakt op een zodanige wijze dat zij een evenwichtige en complete voeding voor uw vissen te bieden. De rassen beschikbaar in ingeblikt voedsel zijn:; Flakes – Dit is de meest voorkomende vorm van verwerkte levensmiddelen en is verkrijgbaar in een brede variĆ«teit. Sommige van de vlokken zijn ontworpen om de voedingswaarde onevenwichtigheden counter, terwijl anderen zijn ontworpen om aan de voedingsbehoeften van specifieke rassen van vis te voorzien en te verbeteren groei of kleur. ; Pellets – pellets levensmiddelen zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van kleuren en helpt visvoer op een natuurlijke manier. ; Granulaat – Dit zijn harde, kleine of zeer kleine pellets van levensmiddelen die meestal worden ontworpen voor de algemene nutritionele behoeften van een kleine gemeenschap van vis. ; Tabletten – Flat en grote pellets worden genoemd tabletten. De meeste van de tabletten op de markt beschikbaar gootsteen, waarmee aaseters en bodemvissen al te verwerven voedsel. ; Feeding Tips; Voed uw aquarium vissen maar een paar keer per dag. ; Bij het voederen van hen, geven slechts genoeg voedsel dat ze kunnen consumeren in een minuut of twee. ; Plaats een netto en schep voedsel dat ze niet zijn verbruikt. ; Experimenteer met verschillende visvoer op de markt beschikbaar.

Yorkshire Terrier kattenbak Training Fundamentals
Bastaarden En Rottweiler Mixes
Ontdek Labrador Honden
Informatie met betrekking tot wilde katten
Puggle Opleiding en beloningen
African Safari Animal Collective Namen en Name Origins
Hond inbeslagneming Symptomen
Shar Pei Grooming Tips
Woninginbraak Tips voor uw Rottweiler
Rottweiler Grooming Maintenance
Pomeranians vereisen een goede Dental Care

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create