Tips In Grooming Uw Great Dane

Veel mensen denken dat grooming een Deense dog moeilijk is bepaalde grootte van het ras. Maar wat veel mensen niet beseffen is het feit dat grooming een Duitse dog niet zo moeilijk.

Net als alle andere honden, dit ras moet worden verzorgd niet alleen goed uitzien maar nog belangrijker, om gezond te blijven. Door middel van borstelen, zult u in staat zijn om vroege symptomen van medische aandoening ontdekken, zoals verkeersdrempels, vlekken op de huid, snijwonden, gevoelige gewrichten en problemen met de poten. Vroege ontdekking van deze dingen betekent eerder de behandeling kan worden toegepast om het probleem aan te pakken. Grooming is ook de beste tijd voor u om binding met uw hond. Hoewel sommige honden kunnen niet waarderen badtijd, zouden ze je toestaan om het te doen, omdat ze de liefde voor interactie met u en aangeraakt worden en verzorgd door jou.

In tegenstelling tot wat anderen denken, kinderlokkerij een Deen kan gemakkelijk worden zolang je goed bewust zijn van de methodes over hoe je correct te doen. Hier zijn een aantal paar dingen te overwegen:

– Groot Denen zijn kortharig en gemiddeld shedder. Regelmatig baden is niet nodig om ze schoon te houden en goed verzorgd. Dagelijks borstelen met een stevige borstel of instantie borstel is genoeg om hun vacht schoon, glad en glanzend. Droge shampoo kan worden gebruikt als dat nodig is. Poetsen niet alleen het voordeel van de vacht, maar de huid ook. Door middel van borstelen, zijn de natuurlijke oliën in de pels, verdeeld uniform maakt de huid glad en gezond.

– Grooming moet worden begonnen op een vroege leeftijd om je hond aan gewend. Maar als je een oudere hond hebben, is het nog steeds mogelijk om hem te verzorgen. geleidelijk in te voeren van het proces en het gebruik traktaties en veel lof toe te voegen leuker.

– De oren van een Duitse dog, of afgesneden of natuurlijke, zijn gevoelig voor verontreiniging waardoor vuil moet regelmatig worden gereinigd. Het is een goed idee om je oren Denen minstens een keer per week te controleren. De huid rond het kanaal moet worden lichtroze en mag er geen geur. Rode of ontstoken huid en / of onaangename geur kan duiden op gist of bacteriële infectie. Schone oren van uw hond met behulp van een watje bevochtigd met warm water of weinig minerale olie. Nooit sonde te diep in de gehoorgang.

– Poets uw hond tanden minstens tweemaal per week met behulp van een huisdier tandenborstel en tandpasta. Vermijd het gebruik van tandpasta voor mensen.

Zodra uw Dane wordt gebruikt om al deze grooming praktijken op een vroege leeftijd, zal hij zeker genieten van dit moment met jou.

Mannelijke en vrouwelijke Namen van de Hond
Hoe bedreigde zijn ze?
Bloat-It Kan Kill Your Labrador Retriever
Proventricular Dilatatie Disease (PDD)
Bronnen Onderzoek bij het zoeken naar een Shih Tzu Puppy te koop
Animal Therapy – mijn persoonlijke verhaal
Aanpakken kattenbak geuren Met Gemak
Planten giftig voor uw Boxer Honden
Zeekomkommer
Bichon Frise Pup: Zorg goed gedaan
Erfelijke ziekten van Labrador Honden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create