Tetra Vis

Afrika, Centraal-Amerika en Zuid-Amerika zijn de plaatsen die dienen als thuisbasis van de tetra vissen. Deze vissen zijn voornamelijk soorten zoetwatervissen en behoren tot de familie Characidae in de volgorde Characiformes. Deze kleine zwemmers onderscheiden zich van andere kleine visjes door hun kleine vetvin, gelegen tussen de rugvin en staartvin. Verschillende soorten tetra vissen zijn populair onder hobbyisten, zoals ze zijn gemakkelijk te worden gehouden in gevangenschap. Hier zijn enkele effectieve tips die moeten worden gevolgd voor de tetra vissen verzorging. Dit zal worden gevolgd door een lijst van verschillende soorten tetra vissen die de mens kent. Lees meer over de verschillende soorten zoetwatervissen.

Tetra Fish Care

De allereerste stap in tetra vissen zorg, is het opzetten van een aquarium. Dus, is het verstandig als u een aquarium kit voor het doel te krijgen, als hij zou bestaan van alle dingen die nodig zijn voor te beginnen met het bijhouden van de vis thuis. Voordat u uw vissen kennismaken met haar nieuwe huis, je moet het opzetten van de tank eerst. Dus, vul de bodem van de tank met grind of zand en gedechloreerd water (vijf centimeter vis per liter zacht tot medium-hard water met een temperatuur van ongeveer 75 ° F / 24 ° C). Als u beslist om 50 tot 80 tetra’s, dan een twintig liter tank is goed genoeg. Daarna, voeg alle andere dingen om de tank die zou geven aan de look van een natuurlijke omgeving. Het is een heel goed idee om planten toe te voegen aan de tank. Ze dienen als een ideale schuilplaats voor deze zwemmers, die nauwelijks fancy worden in open ruimten. Nadat u klaar bent met het opzetten van een tehuis voor uw Tetra vis, niet te negeren het belang van fietsen de tank water. Regelmatig fietsen zorgt voor een gelijkmatige verdeling van stikstof en ammoniak in het water. Nu is het de tijd waarop u kunt de vis in zijn nieuwe huis Usher. Het is zeker dat de vis zou enige tijd duren voordat het wordt gebruikt om zijn nieuwe omgeving.

Coming to Tetra visvoer, is het belangrijk om een nota te nemen, deze vissen zijn mid-tank zwemmers. Ze hebben de neiging om voedsel, dat valt op de bodem van de tank en in plaats daarvan komen ze naar de top te voeden negeren. Het is raadzaam om de vissen zo veel als ze kunnen consumeren in drie minuten te voeden. Het voeden van de vissen met kleine porties voedsel meerdere keren per dag is een goede gewoonte, in plaats van hen grote porties. Er is niet veel zorgen te maken over over-the vis geeft, aangezien zij over het algemeen niet over eten. Kan echter overgebleven voedsel of overtollig voedsel porties gemakkelijk vervuilen het water en dit zal wel een beetje een hoofdpijn voor u te verzorgen. Hoewel, tropische vlokkenvoer en gevriesdroogd behandelt zijn populair bij de tetra vissen, kunnen hun gezondheid te krijgen afgebroken, als hun dieet niet aangevuld met levend voer. Levende planten kwestie doet ook goed voor deze kleine vissen. Lees meer over tropische vissen voedsel – het voeden van uw aquariumvissen

Tetra visteelt in het wild, vindt plaats tijdens het regenseizoen. Echter, het fokken jaar rond wordt een kenmerk van deze vissen, wanneer bewaard in een aquarium. Voor het fokken, moet worden gevoed volwassenen tal van diepvriesproducten en het water moet worden gehouden zacht, licht zuur met Blackwater-extract toegevoegd. Zwak verlicht de tank en houden het water op een temperatuur van 23 ° – 26 ° C. Gebruik fijnbladige planten of een kunstmatige afzetmop om de eieren te verzamelen. Het is aanbevolen dat na het afzetten moeten de ouders verwijderd worden. In het algemeen, 1 – 3 dagen is wat nodig is voor de eieren uit te broeden. Feed de jongen met zeer fijn levend voer en om de kwaliteit van het water hoog te houden, veranderen dagelijks.

Meer op:; Tropical Fish, Aquarium vis; gemeenschappelijk Tetra vissoorten; Adonis tetra (Lepidarchus Adonis); Arnold tetra (Arnoldichthys spilopterus); Bandtail tetra (Moenkhausia dichroura); Beacon tetra (Hemigrammus ocellifer); Zwarte neon tetra (Hyphessobrycon herbertaxelrodi) , Callistus tetra Hyphessobrycon eques); Centraal tetra (Astyanax aeneus); Dawn tetra (Aphyocharax paraguayensis); Discus tetra (Brachychalcinus orbicularis); Keizer tetra (Nematobrycon Palmeri); Valse neon tetra (Paracheirodon simulans); False rode neus tetra (Petitella georgiae ); Glas tetra (Moenkhausia oligolepis); Gold tetra (Hemigrammus rodwayi); Jumping tetra (Hemibrycon Tridens); Lemon tetra (Hyphessobrycon); Longjaw tetra (Bramocharax bransfordii); Maya tetra (Hyphessobrycon compressus), Naked tetra (Gymnocharacinus bergii); oneline tetra (Nannaethiops unitaeniatus); Panama tetra (Hyphessobrycon panamensis); Penguin tetra (Thayeria boehlkei); Rainbow tetra (Nematobrycon lacortei); Rode ogen tetra (Moenkhausia sanctaefilomenae); Ruby tetra (Axelrodia riesei); Savage tetra (Hyphessobrycon savagei); Sharptooth tetra (Micralestes acutidens); Silver tetra (Gymnocorymbus thayeri); Tailspot tetra (Bryconops caudomaculatus); Uruguay tetra (Cheirodon interruptus); Geel-staart-Afrikaanse tetra (Alestopetersius caudalis); ik hoop dat je de benodigde informatie, die u op zoek waren naar over tetra vissen. U kunt meer toevoegen aan wat je te weten kwam van mijn artikel, door het verkrijgen van waardevolle informatie van een professionele vis keeper. Dus, breng tetra’s thuis en geniet van het gezelschap van uw ‘leetle’ vrienden!

Huis Training 101
Oorzaken en preventie van Diarree in Labrador Retriever
Het maken van een tv-documentaire
Denken over een Rottweiler Puppy te koop
How To Raise Bulldog Puppies
Het kiezen van de Right Havanezer Pups Voor u en uw kinderen
Ontwikkelingsstadia van een pup
Labrador Training – Know The Essentials
Heupdysplasie bij Shih Tzu’s
Vind je vriend via Beagle Rescue
Soorten vogels Voeding

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create