Talking About Chihuahua Care

Een goed opgeleide en goed verzorgd Chihuahua is prettig om te zien. Een Chihuahua genomen door zijn eigenaar voor een wandeling aan de riem ziet er schattig uit vooral wanneer gekleed in een stijlvolle outfit. Het zicht zal zeker grijpen de aandacht van iedereen. Het zicht zal zeker grijpen de aandacht van iedereen.

Maar Chihuahua zorg is niet alleen over het kijken lief en schattig in stijlvolle outfits. Zorg voor uw Chihuahua is meer op stimulering of het behoud niet alleen hun fysieke verschijning, maar nog belangrijker is, de zorg voor hun gezondheid. Immers, kan men niet altijd even goed zijn als er iets mis is met zijn gezondheid. Net wat een beroemde regel zegt, Mooi van binnen en van buiten. Dat verklaart waarom je moet goed oppassen van je Chihuahua.

Chihuahuas lijkt op puppies, zelfs als ze al twee jaar oud. Het is tijdens deze tijd dat u begint met hen te onderwijzen wat je wilt dat ze vooral weten over eetgewoonten. Ze hebben de neiging om te eten twee keer per dag, dus zorg ervoor dat de voerbak wordt gevuld met levensmiddelen altijd. Bieden voldoende vers water ook. Een belangrijk ding om te onthouden over het voeden gewoonten is om te voorkomen dat obesitas. Altijd uw hond met gemakkelijke toegang tot voedsel, maar laat ze niet de gewoonte ontwikkelen om ‘s nachts eten, omdat dit kan leiden tot obesitas. Bij de keuze van hun voedsel, de meeste dierenartsen raden droge voedingsmiddelen, omdat kauwen droog voedsel is goed in de preventie van tandsteen en plaque te bouwen.

Er zijn weinig argumenten om hoe vaak deze warm weer honden moeten worden gebaad. Eigenlijk, waardoor ze een bad minstens een keer per maand is genoeg. Zelfs langharige chihuahua’s hebben minder behoefte aan verzorging. Maar zorg ervoor dat hun lange vacht te houden van klitten. Hun oren moeten ook vrij worden gehouden van het water om infecties te voorkomen. Deze honden zijn het enige ras van de hond om geboren te worden met een zachte schedels bekend als moleras. Gelukkig is dit fontanel vult met de leeftijd dus veel zorg nodig is vooral tijdens de eerste zes maanden en tot de schedel is volledig gevormd. Nemen er nota ook dat een fontanel is iets anders dan een waterhoofd.

Aangezien deze honden zijn het kleinste ras, moeten ze worden weggehouden van menselijke voeten te vermijden verpletterende deze schattige wezentjes. En zelfs als ze klein zijn, ze moeten nog steeds regelmatig bewegen om overgewicht te voorkomen. Een korte wandeling is genoeg om hun dagelijkse oefening eis te voldoen, maar een korte wandeling rond het blok kan uitlaatgassen hen.

Groot of klein hond hunkert naar aandacht van hun eigenaar en liefde. Zorg ervoor dat ze hebben genoeg van wat ze verlangen naar.

Anlan ajaw gek op honden van alle rassen. Ontdek iets over een Chihuahua op chihuahuasavvy.

Hond jeukende huid
Mosquito Life Cycle
Metamorfose vlinder
Bald Eagle Habitat
Psittacine beak and feather disease (PBFD of PsCV)
Cat Artritis – Wat zijn de symptomen en hoe kunt u helpen uw huisdier.
Train je hond stoppen Kauwen op de verkeerde dingen
Albino Eekhoorn
Kaketoes zijn altijd problemen?
The Whale Hunt – Herman Melville
Soorten dieren Goede doelen gevonden in verschillende delen van de wereld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create