Sulcata schildpad

De oorspronkelijke sulcata schildpad habitat is de semi-aride regio van het Midden-Afrikaanse woestijnen. Als zodanig zijn zij in staat zijn om met agressieve omgevingen. Zij zijn de derde grootste soorten schildpadden. Zelfs zo, ze zijn een populaire keuze als het gaat om het houden van schildpad als huisdier. Dit komt vooral omdat ze een vriendelijke persoonlijkheid hebben, en maken grote metgezellen voor dierenliefhebbers. Echter, voordat u gaan voor een baby sulcata schildpad adoptie, een kijkje nemen op de eisen voor het onderhoud en de verzorging.

Sulcata landschildpad zorg Sheet

Deze Care-sheet geeft u volledige informatie over de sulcata schildpad en haar eisen.

Sulcata schildpad Wonen; sulcata schildpadden vereisen een warme en droge omgeving, samen met natuurlijk zonlicht om te kunnen groeien en goed te overleven.

Temperatuur: sulcata schildpadden vereisen temperaturen variërend tussen 75 ° F-85 ° F (23 ° C-29 ° C) gedurende de dag. ‘S nachts moet de temperatuur lager, maar niet lager dan 60 ° F (16 ° C). Hoewel ze vereisen een warme omgeving, moeten ze ook een ruimte waar ze kunnen afkoelen en nog wat respijt van de hitte. Als zodanig, ervoor zorgen dat er een dergelijk gebied, zoals een schaduw, want het afkoelen wanneer dat nodig is. Tijdens de winter, is een grote, warme (met UVB-licht) en beveiligde ruimte nodig is voor een sulcata schildpad om te overleven.

Licht: Vitamine D3 is een essentiële voedingsstof vereist door sulcata schildpadden, dat calcium voor sterke botten en een goede, harde schil, die aan hen verstrekt door natuurlijk zonlicht biedt. Zo is het belangrijk in staat te stellen een minimaal 20 minuten bezig in de zon. Als dat niet mogelijk is te wijten aan omstandigheden, zoals sneeuw weer, kan vitamine D3 worden verstrekt om ze via kunstmatige UVB-licht. Er zijn verschillende lampen en buizen die nu beschikbaar zijn om binnenshuis warmte te produceren en in de ontwikkeling van deze belangrijke voedingsstof in sulcata schildpadden te helpen. Deze lichten moeten worden vervangen op regelmatige tijdstippen hun capaciteit om warmte te leveren en produceren vitamine D3 vermindert bij langdurig gebruik.

Ruimte: niet houden een sulcata schildpad in een aquarium, want het is een groot dier. Integendeel, een schildpad tafel voor het creëren, als de ventilatie en de ruimte is beter geschikt, vooral voor binnen huisvesting, een schildpad tafel is de beste optie die je hebt. Sulcata schildpadden nodig overzichtelijke ruimte zodat ze vrij kunnen bewegen. Zoals eerder vermeld, sulcata schildpadden groeien zeer grote verloop van tijd. Op zo’n moment, is het niet mogelijk om ze binnenshuis. Creëren van een veilige, goed geventileerde en warme schuur buiten voor de schildpad is dan een goede optie.

Ondergrond: De ondergrond, of de sulcata schildpad beddengoed, moet er een zijn die u gemakkelijk kunt onderhouden. Ook moet het veilig zijn voor de schildpad om te slikken, want het is een mogelijkheid. Geschikt beddengoed voor de sulcata schildpad zijn de orchidee schors, een krant en de bodem. Zelfs alfalfa konijn pellets zijn veilig, maar ze vereisen bijzondere aandacht omdat ze snel schimmel. Vermijd ondergronden, zoals zand, maïskolf, walnoot schelpen en hout, ceder en pijnbomen houtkrullen als deze zijn gevaarlijk als ze worden ingeslikt. Sulcata schildpadden vereisen ook vocht om uitdroging te voorkomen, zodat hun habitat moeten kunnen zorgen voor een goede luchtvochtigheid. Vochtigheid minder dan 40% maakt het noodzakelijk voor u om vocht toe te voegen aan het substraat.

Water: sulcata schildpadden, met name jongen, de neiging om gemakkelijk uitgedroogd. Zo, die zij nodig hebben voldoende water om niet alleen te drinken, maar ook genieten van zichzelf. De kom van het water aan hen gegeven, moet groot genoeg zijn voor hen om te passen in, zonder te verdrinken. Het moet ondiep. Sulcata schildpadden die minder dan een jaar oud moet worden geweekt in water dagelijks. Degenen die tussen de 1-5 jaar moet worden geweekt 2-3 keer per week. De volwassenen moeten worden voorzien van een ondiepe kom water die ze kunnen gebruiken wanneer dat nodig is.

Sulcata schildpad voeding en beweging; Je moet zeer bijzonder over het dieet van een sulcata schildpad, als het voedsel dat ze niet kan of mag niet eten dan het voedsel kan eten. Het vereist mainly een dieet rijk aan vezels en lage in eiwitten om gezond te blijven. Voeding is dit de verkeerde voedsel zal resulteren in de ontwikkeling van een hobbelige shell met piramides, en leiden tot gezondheidsproblemen die fataal kunnen blijken. Naast deze, een sulcata schildpad vereist voldoende calcium en vitamine supplementen als ze groeien snel. De beste manier om hen te voorzien calcium, is strooi er wat calciumcarbonaat op vers gewassen onkruid of greens, en voer het aan hen. Deze praktijk moet worden gevolgd ongeveer 3-4 keer in een week. Te weten de volledige details over hun dieetwensen heeft, neem een kijkje op sulcata schildpad dieet.

Hoewel ze zijn traag en zwaar, zijn sulcata schildpadden bekend als zeer actief. Zo, ze vereisen een beveiligde ruimte buiten, waar ze vrij kunnen lopen. Sta niet toe dat ze naar binnen lopen als zij niet alleen zichzelf pijn doen, doch schade die andere voorwerpen in het zicht zoals meubilair en pot planten (die ze ook mogen eten). Lees meer over huisdier zorg.

Sulcata schildpadden zijn warm en vriendelijk voor degenen die de zorg voor hen. Vooral als ze met de hand gevoed en behandeld om de af en toe aaien, ontwikkelen ze een sterke band met hun eigenaar. Als je denkt dat je klaar bent om de bovengenoemde eisen te voldoen, jezelf deze mooie, exotische huisdier vandaag!

Het raken van de weg met Duitse Doggen
Hoe belangrijk is Dierensalons voor uw huisdieren
Het beschermen van uw Pooch en uw tuin met Expert Care, deel 1
Aangepaste hond kleding
Hond vlooienbeten – Hoe om hen te behandelen
Pug FAQ: Wat is de geschiedenis van Pug?
Antarctica naar Costa Rica: Mapping de bultrug’s Amazing Journey
Afgewezen bij de geboorte, Knut Wordt de dierentuin van Berlijn’s Bear Essential
Tandvleesontsteking bij Honden
Yorkshire Terriër: een klein appartement Hond
Cat Grooming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create