Strike a Pose met uw Chihuahua

Zou je niet graag een foto van uw Chihuahua hebben op een koffiemok, een muismat, of een kalender? U kunt de vereiste Chihuahua’s voor deze onderdelen door te leren hoe te fotograferen uw Chihuahua met een digitale camera. Zodra u een besluit over de opname die u wilt, je gewoon het bestand naar een kiosk, gespecialiseerd in gepersonaliseerde geschenken en laat ze doen de rest van het werk.

Het nemen van foto’s Chihuahua is een leuke activiteit voor u en uw huisdier. Of u nu gebruik maken van een goedkope digitale camera of de allernieuwste camera telefoon, digitale fotografie is ideaal voor het fotograferen van huisdieren, omdat u alleen betaalt voor de foto’s die blijken. De delete-knop zorgt voor wazige foto’s, opnamen met rode ogen, en shots waar je Chihuahua ziet er niet zijn best. Zorg ervoor dat elke foto sessie te starten met nieuwe batterijen en een nieuwe geheugenkaart.

Nadat je je camera klaar, de weg geëffend voor uw foto’s. De achtergrond voor uw Chihuahua foto’s moet neutraal zijn en overzichtelijk, met niets af te leiden van het onderwerp van de foto. Als uw Chihuahua heeft een lichte tot medium gekleurd haar, een donkere achtergrond vormen een interessant contrast in het beeld. Als u een donkerharig Chihuahua hebben, een lichte achtergrond is het beste.

Experimenteer met stof met verschillende texturen en sheens om te zien hoe verschillende stoffen kijken wanneer ze worden gefotografeerd. Een chihuahua is zo klein, hoeft u alleen maar een kleine hoeveelheid van de stof om de hond op voor haar portret. Een sjaal zal waarschijnlijk groot genoeg zijn. Vermijd glanzende stoffen en in plaats daarvan op zoek naar stoffen die licht absorberen, zoals fluweel of suède.

Overweeg het gebruik van rekwisieten in uw Chihuahua foto’s. Probeer items die uw hond Latijnse erfgoed weerspiegelen, zoals de Mexicaanse dekens of castagnetten. Alledaagse objecten die laten zien hoe klein uw hond is, net als schoenen of ballen, ook foto’s interessant.; Nu dat je camera klaar is, op de achtergrond is klaar, en je rekwisieten klaar zijn, erachter te komen of uw hond is klaar voor Chihuahua’s. De meeste Chihuahuas zijn zeer actief en niet leuk om stil te zitten voor de foto’s – tenzij ze zitten in je schoot.

Op de foto dag, zorg ervoor dat uw hond veel beweging krijgt, zodat hij of zij een kans heeft om energie vrij te laten voor een periode van stil zitten. Maak je geen zorgen dat uw hond te suf zijn, en sommige van de beste Chihuahua portretten worden gemaakt van honden die gapen of in slaap vallen. Houd uw hond de aandacht door met een favoriet speeltje of een behandeling achter de camera. Zorg ervoor dat u uw hond belonen met regelmatige tussenpozen tijdens de fotosessie.

Nadat je klaar bent met het nemen van foto’s, alle opnieuw te bezien en kies de beste. Dit zijn de foto’s die het verdienen te worden afgedrukt en ingelijst, of online gedeeld, of opgeslagen als uw computer wallpaper te bewonderen elke dag.

Sandra Dean is een professionele portretfotograaf die leeft met drie Chihuahuas aan de westkust van de Verenigde Staten. De beste Chihuahua foto’s zijn die met een neutrale, overzichtelijke achtergrond. Overweeg het gebruik van geschikte rekwisieten in uw foto’s naar uw hond kleine formaat te benadrukken. Houd uw foto’s en andere Chihuahua informatie in een plakboek of fotoalbum.

Hoe Be Your Dog Stoppen kauwen met Dog Training Technieken?
Bedreigde White Tiger
Nurse Sharks
Natuurlijk hondenvoer: Voor een gezond Hond
Het belang van voedsel uw huisdier een gezond en voedzaam dieet
De Barzoi – De Russische Wolf Hound
Hond gehoorzaamheid scholen: 4 Tips voor de juiste Training School
Zuivere suiker
Bloedzuigers Feiten
De persoonlijkheid van de Bichon Frise Hond
Opleiding voor een Golden Retriever Puppy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create