Speciale zorgbehoeften van de Mops Hond Ras

Als u een Pug of overwegen de aanneming van een, dan zult u wilt weten over de speciale zorgbehoeften van de Mops hondenras. Net als veel rassen, Mopsen hebben bepaalde ziektes dat ze gevoelig zijn voor en bepaalde behoeften in hun dagelijkse verzorging. Het verstrekken van deze voor uw Pug, zal ervoor zorgen dat u een gezond en lang leven metgezel hebben.

Dus wat maakt Pug zorg anders dan andere rassen zorg?

Nou een ding is de manier waarop hun huid is gevouwen op hun gezichten. This gerimpelde huid geeft ze zeker een aparte verschijning, maar het kan ook problematisch, want die schattige rimpels kunnen vuil en bacteriën haven. Dit geen groot probleem maar omdat alles wat je hoeft te doen om dit te bestrijden is om schoon te maken tussen deze vouwen met een Q-tip of doek.

Een ander onderscheidend kenmerk van de Mops hondenras is de manier waarop hun ogen zijn groot en ligt aan de zijkanten van hun gezicht. Bij sommige honden ze uitsteken en dit kan ervoor zorgen dat ze je wrijven tegen de dingen en mijn zaak zweren in het hoornvlies. Je moet voorzichtig zijn bij het spelen met uw Pug te verzekeren zijn ogen niet krassen! Zorg er ook voor u zeer lage en brede schalen voor voedsel en water, zodat hij niet hoeft te schrapen zijn ogen op de zijkant te eten of te drinken.

De Mops heeft ook een aantal fysieke kenmerken zoals een korte snuit en kleine benen die kunnen leiden tot een aantal gezondheidsproblemen. Een van deze is een truc knie of luxating patella is een bot die opduikt aan de knieschijf. Dit is eenvoudig te verhelpen en kan zelfs vast zelf.

De korte snuit kan uw Pug gevoelig voor langwerpige zachte palet dat zijn ademhaling beïnvloedt. Als u merkt dat uw Pug toetert, snurkt of hapt naar adem, is het misschien de moeite waard om hem in de dierenarts om dit uit te checken. Langwerpige zachte palet is Muur met chirurgie en misschien niet eens nodig dat als het is mild.

Net als elke andere hond, de Mops hondenras heeft wat basiszorg waaronder grooming en oefening. U wilt uw Pug elke dag borstelen omdat, hoewel hij een korte vacht heeft, het doet schuur. Ook zal je nodig hebt om zijn tanden te poetsen vaak als zijn nagels knippen en ervoor zorgen dat zijn oren mijt vrij te maken. Baden hem eens in de zoveel tijd is een goed idee, maar geen noodzaak.

Voor meer informatie over de Mops hondenras.

Gemeenschappelijke Beagle Gezondheidsproblemen
Ontdek A Simple Dog Training Techniek: Halter Training Tips & Trucs
Baby vogel Care
Met behulp van wreedheid in Teckel Training?
Anolis Lizard Feiten
Planten en huisdieren: Dingen die Kill
Neurologische ziekten van een Jack Russell Dog
Het vinden van Pommeren Foto To Use
Afrikaanse dieren Lijst
Hondengedrag
Hond met losse stoelgang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create