Siberische Husky Potty Training: Het duurt een paar weken

Siberian Husky onbenullige opleiding is een taak die kan worden behandeld met gemak, zelfs als je nog nooit hebt gedaan. Net als bij elk ander ras, moet er veel aandacht en onbedachtzaam gegeven vóór het duiken in elk type van opleiding, net als elk van de hond opleiding boeken zou je zeggen. U moet rekening houden met uw woon-en werkafspraken. Als je veel thuis en hebben een mooie veilige tuin, op het potje zitten buiten is waarschijnlijk het beste voor het dier en voor uw huis.

Maar als je niet in staat om veel rond, wonen in een appartement met geen echte werf om uw eigen, of zelfs als je een hoop werk, wilt u misschien overwegen om uw nieuwe kleine vriend te gaan onbenullig ergens veilig in gesprek het huis. Dit is om ervoor te zorgen dat uw hond de gelegenheid om hem te verlichten gegeven of zelf als de noodzaak zich voordoet. Je geen ongelukken wilt op uw nieuw tapijt en uw hond niet wil dus gelieve u met een beetje speciaal aandacht besteed aan de Siberische Husky potje training wordt u op het juiste spoor. Na het wegen de voors en tegens aan het hebben van uw puppy gebruik van het potje in huis, je kan zien dat het een gunstige keuze voor uw persoonlijke situatie en levensstijl. U kunt zelfs gemerkt hebben de afgelopen paar dagen dat uw pup met ongelukken in huis en normaal, deze ongevallen zich voordoen op plaatsen waar u bent minder dan tevreden.

Bij het begin van Siberische Husky onbenullige opleiding, is het nuttig om te beginnen met die puppy plas pads die geur komen om uw hond de aandacht te brengen aan hen. Plaats deze pads waar je een beetje vinden het leuk om potje gaan op en zodra hij of zij gebruikt ze regelmatig, elke ochtend te verplaatsen van de pad in de richting van waar u het wilt bevindt. Na ongeveer een week of zo na uw puppy is begonnen aan de opleiding pads te gebruiken, moet u in grote vorm met het hebben van hen naar de gewenste locatie. After een veel aandacht en overweging, may bent u bij ons tot het besluit dat your Siberische Husky potje opleiding moet worden gedaan outside. Manieren dat veel opleiders en andere professionals zullen voorstellen is te krat trainen van uw hond. Wanneer u moet vertrekken voor een periode van tijd of het nu voor een paar minuten of een paar uur, uw pup in de kist.

Zodra je thuis komt en ga naar de pup naar buiten te brengen van de kist, hem of haar recht te buiten zodat ze kunnen gaan onbenullig. Het is belangrijk om ze buiten te houden met je totdat ze verder gaan onbenullig en als ze eenmaal wilt u ervoor zorgen dat ze weten dat je zeer tevreden. De beste manier om te gaan over het verkrijgen van uw punt over wordt door hen een veel lof als al uw hond wil, is om je gebeuren. Binnenkort, na genoeg tijd en consistentie van uw kant zal uw hond kunnen begrijpen dat de werf en alleen de werf is de plaats om het potje gebruiken.

Andrew Preston kent het belang van een goede Siberische Husky zindelijkheidstraining en is gericht op het helpen van anderen door middel van die fase. Net als met elk type van Siberische Husky opleiding is er moet een veel samenhang en geduldig aan de zijde van de eigenaar het is niet anders met onbenullige opleiding. De tips voor Siberische Husky onbenullige opleiding zijn degenen die ook in veel verschillende hond opleiding boeken te vinden als deze zijn bewezen technieken.

Mosquito Life Cycle
Cat Prebiotische: Viyo
Laatste hoop voor Vanishing White Rhinos
Kies een kat uit een Rescue Centre
Pot Belly Varken – Tips om te zorgen voor pot Bellied Varkens
Bullmastiff Hond Ras Temperament en kenmerken
Kaliumbromide voor honden
Pasgeboren puppy Care is gemakkelijk gemaakt in een gezonde omgeving
Niet alle fokkers zijn Pug Gelijk
10 Tips voor uw vogel Tabel
Urnen – Behoud van het Geheugen van je geliefde Forever

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create