Shih Tzu Training – 3 Manieren

Shih Tzu opleiding is noodzakelijk als u en uw nieuwe pup voor een groot lange termijn relatie hebben. Uw Shih Tzu pup zal een deel van uw gezin en als zodanig moet in met uw levensstijl past. U have gekozen voor deze critter om uw samenleving te geven en u verschuldigd bent your pet richting over hoe ze zich moeten gedragen. Met slechts een paar basisopleiding stappen uw pup kan een aangename en waardevolle metgezel. Als je niet de opleiding recht, uw hond zal waarschijnlijk niet in uw huis verblijven! Training is slechts een onderdeel van Shih Tzu zorg.

Er zijn drie basistypen van de opleiding.

Woninginbraak

Als uw Shih Tzu pup gaat om binnen te blijven, moet je huis breken uw pup. Zorg ervoor dat uw pup oud genoeg is voor de opleiding voordat je begint aan een hoop frustratie voorkomen. Neem contact op met uw fokker op de beste leeftijd. Huis breekt je Shih-Tzu is zeer belangrijk. Als je niet van dit recht vrij vroeg in je pup het leven, zal uw Shih Tzu waarschijnlijk uw huis te verlaten. De meeste mensen kunnen niet omgaan met een hond die constant rotzooi maakt in het huis.

De oude methode van krat opleiding werkt goed. Beperk je je pup in een klein gebied en nauw toezicht op de pup. Neem de pup regelmatig voor eliminatie pauzes. De pup zal niet proberen om de bodem is het gebied sinds het in nauwe kwartalen. Samen met deze methode zijn er nu vele producten om te helpen met interne opleidingen. Er zijn kattenbakken voor honden, honden luiers en potje pads. Ook rekening met de Wizdog zindelijkheidstraining mat. Dus er zijn veel hulpmiddelen om te helpen met zindelijkheidstraining. Maar het punt is dat je moet krijgen dit gedaan.

Gehoorzaamheid Training Shih Tzu Honden.

Gehoorzaamheid de opleiding van de Shih Tzu is niet absoluut noodzakelijk, zoals interne opleiding, maar het is handig en zorgt voor een prettiger leven met uw huisdier. Waarom niet uw hond op commando’s in plaats van eindeloze herhaling van dezelfde commando’s met weinig of geen reactie van uw huisdier te gehoorzamen? Basis commando’s zoals verblijf, zitten, en anderen die u kiest, kan helpen u en uw huisdier genieten van een betere relatie. De sleutels voor het onderwijzen van deze basis commando’s in overeenstemming zijn, zachte discipline. Stevig zijn, maar kwistig met lof voor goede prestaties. U kunt wat hulp nodig met een opleiding, maar u kunt uw hond zelf trainen met misschien gewoon een beetje hulp. Zorg ervoor dat de Shih Tzu gegevens die u nodig heeft om uw doelen te bereiken training te krijgen.

Trucs.

Honden variĆ«ren in hun vermogen om trucs te leren. Maar als je de basis gehoorzaamheid onder controle hebben, kunnen u en uw Shih Tzu genieten van het leren een paar trucjes. En vergeet niet dit is gewoon voor de lol. Dezelfde principes die u zullen helpen leren de basis gehoorzaamheid commando’s zullen u helpen te leren trucs. Als uw Shih Tzu training net volbrengt het huis training deel dat u kunt genieten van uw Shih Tzu. Het toevoegen van gehoorzaamheid en trick training maakt alleen je relatie met uw huisdier nog beter maken. Al Bullington heeft ervaring met alle soorten huisdieren, waaronder een onafhankelijke (Weet je wat ik bedoel?) kleine Shih Tzu genaamd Annie. Wilt u meer tips over Shih Tzu opleiding?

Bezoek shihtzudogs.net en krijgen meer middelen vrij te maken.

Wetenschappers vinden Monkeys die weten hoe ze naar Fish
Is het onzichtbaar hondenhek de juiste keuze voor jou?
Bichon Frise Fokkers: de Genuine artikel
Canine Braken – Gemeenschappelijke Oorzaken You Should Know
Weten de verschillende voedingsbehoeften behoeften voor verschillende hondenrassen
Chihuahua Training Tips mag u niet missen
Hond ooginfectie
Verzorgen van uw Bulldog
Raw kattenvoer
Hoe je je paard nog veroorloven en hebben tijd om te rijden
Verlatingsangst en uw kat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create