Rottweiler: genetische problemen

Rottweilers zijn bekend in het algemeen worden zo gezond als de meeste mensen en moeten een levensduur meer dan tien jaar of meer hebben. Natuurlijk, dit geldt alleen zolang ze zijn voedzaam en goed voedsel gevoed en is er geen probleem met betrekking tot hun fokkerij. Bovendien, Rottweiler gezondheidsproblemen moet u ervoor zorgen dat u sanitaire levensomstandigheden, een goede veterinaire zorg en vaccinaties te verstrekken en geven voldoende voeding om ervoor te zorgen dat het blijvende goede gezondheid te voorkomen.

Kanker, inflammatoire darm en Hondsbloat zijn allemaal veel voorkomende aandoeningen bij honden. Canine oorzaken bloat volledige uitstroom obstructie en interfereert met de bloeddoorstroming als de maag begint te draaien. Symptomen zoals een afwezigheid van darmen bewegingen, braken en oprispingen moet u sturen naar het veterinaire bureau van direct, aangezien deze ziekte levensbedreigend is. Hondsbloat is verondersteld te worden veroorzaakt door overmatig eten, erfelijkheid of zware inspanning direct voor of direct na het eten.

Pyroderma is een veel voorkomende kwaal in de huid honden en wordt meestal veroorzaakt door stafylokokken. Honden die deze ziekte hebben doorgaans huidallergieën ook. Deze infecties worden ingedeeld als zijnde oppervlakte, oppervlakkig of diep. Ringworm, bacteriële folliculitis en schurft of meer huidproblemen te zoeken in uw Rottweiler. Tijdens het baden en verzorgingsproducten kijken voor haaruitval, droge huid en snijwonden of krassen. Een ander teken van huidproblemen is overdreven krassen.

En als de ziekte van specifieke symptomen, gemeenschappelijke symptomen van een ziekte onder de lichaamstemperatuur afwijkingen, een verhoogde hartslag en ademhaling bemoeilijkt. Uw Rottweiler kan proberen te blijven verborgen, kijk verdrietig en kan niet komen op uw commando of kunnen zelfs onverschillig of overdreven agressief.

Hereditary kwalen en ziektes zoals heupdysplasie kan verlangen aanzienlijke gezondheidszorg en rekening en als een operatie ooit een noodzaak, besluiten zoals afweging van het risico van anesthesie zal ook moeten worden gemaakt.

Het handhaven van een gezond lichaamsgewicht en het behoud van good Rottweiler gezondheid een voedzaam dieet moet worden gevoerd om uw huisdier te allen tijde. Hoewel Rottweilers van alle leeftijden moeten krijgen zestig g eiwit per dag, zal de calorie-inname zijn afhankelijk van leeftijd en activiteitenniveau. Na een jaar de leeftijd van uw Rottweiler moeten worden gevoed eenduizend tweehonderd calorieën per dag. Een hond van tien jaar vereist slechts zeshonderd tot achthonderd calorieën alledag. Ziekten veroorzaakt door te veel eten of overgewicht, zoals diabetes, kan worden voorkomen met een goede voeding.

Alleen hoge kwaliteit hondenvoer moeten worden gebruikt om uw hond te voeden, geen conserveringsmiddelen of vulstoffen toegestaan. Ga naar de bibliotheek of je favoriete Rottweiler website recepten te vinden voor het maken van hondenvoer in uw eigen keuken. Cooked doorregen spek zoals lamsvlees, kip of rundvlees kunnen worden toegevoegd om een zetmeel en groenten tot een highly voedzaam, lekker eten for uw Rottweiler maken en uw huisdier een lang en gezond leven geven.

Met een grote liefde voor honden, heeft Sharon Davies geduldig en standvastig verzorgd en opgevoed vele hondenrassen en is dus vertrouwd met al hun behoeften. Voeding het beste dieet mogelijk moet met de juiste voeding die een belangrijke rol kunnen spelen in eenvoudige Rottweiler zorg. Er is een aantal zeer relevante informatie in dit artikel over Rottweiler gezondheid en ook over de beste Rottweiler voeding.

Homemade kattenvoer
Het onderwijs van uw Chihuahua te gedragen
Gereedschap nodig voor Teckel Training
Doe vliegende mieren Bite
Bull Shark
Train uw kinderen Before Your Lhasa Apso
Gekrast Cornea bij honden
Gastritis bij honden
Golden Dieren – Golden Retrievers
Komodovaraan Habitat
Het opzetten van je eigen hond Agility cursus volgens AKC Verordeningen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create