Rond de nek van Uw Duitse Doggen

Wandering met Duitse Doggen is ongelooflijk veel manier om te ontspannen en plezier hebben. Stel je voor jezelf en je Gentle Giant wandelen in het park, genieten van het moment in elkaars gezelschap. Het zicht zal zeker de aandacht van het publiek. Zo veel als het is leuk voor sommige hondenbezitters, uit te gaan met honden zorgen anderen omwille van de gevaren die eventueel kunnen komen langs de weg. Maar er is geen noodzaak om elke keer dat je uit bent met uw hond of voor de uitoefening of een bezoekje aan de dierenarts zorgen. Alles wat je nodig hebt is een goede halsband om uw hond veilig en gecontroleerd. Halsband gewoon niet uw hond veilig en gecontroleerd wanneer u uit, het is ook een ideaal instrument in de opleiding van uw geliefde hond.

Er zijn vele verschillende halsbanden om uit te kiezen. U kunt kiezen uit welke grootte, kleur of stijl die het beste past bij uw hond. Terwijl stijl en kleur zijn ook factoren te overwegen bij het kiezen van uw hond kraag, moet eigenaar van de hond niet vergeten dat ze net bijkomstig ten opzichte van de veiligheid, het gebruik en gemak. Een licht lint kraag in felle kleur ziet er goed uit, maar het is wellicht niet geschikt kan worden gedragen door uw machtige Duitse Doggen.

Buckle halsbanden, ook wel platte kragen worden op grote schaal gebruikt. Identificatie is vaak bevestigd in dit soort kraag. Om te voorkomen dat uw hond uit het oppakken van vlooien terwijl je onderweg bent, een beter gebruik vlooienband in aanvulling op de conventionele kraag. Deze vlooienbanden zijn ge├»mpregneerd met chemicali├źn die vlooien af te weren. Zoals vermeld, zijn halsbanden ook gebruikt voor de doeleinden van het trainen van honden. Slip halsbanden, uitsteeksel kragen en martingaal halsbanden zijn enkele van de halsbanden gebruikt in opleiding. Slip halsbanden, eveneens genaamd choke kettingen, kettingen slip of stikken kragen vorm een lus rond de bovenkant van de nek van de hond net achter de oren. Hondenbezitters of handlers moeten leren hoe deze halsband goed gebruiken, omdat oneigenlijk gebruik kan leiden tot letsel of zelfs de dood, omdat deze halsband is geen limiet aan hoe ver het kan vernauwen op de nek van de hond. Een ander type van de kraag worden gebruikt in de opleiding is uitsteeksel kraag. Prong kraag, ook wel snufje kraag is een serie van schakels met stompe open einden keerde zich naar de nek van de hond. Deze halsband knijpt de losse huid rond de nek van de hond tijdens het aanspannen.

Een hond kraag kan worden gemaakt van nylon, metaal, katoen of leer. Voor het bepalen van de grootte of de breedte van de kraag die perfect passen bij uw hond, meet je hond in de nek en voeg op twee tot drie centimeter. Een kraag moet niet te los en niet te strak voor uw hond. En vergeet niet om goed te gebruiken. Vraag een deskundige om zeker te zijn.

Anlan ajaw is een hond liefhebber. Zijn site over Duitse Doggen is gevuld met informatie over dit ras alsmede effectieve tips over Great Dane opleiding.

Weet u de werkelijke kosten van het bezitten van een huisdier
Het onderwijs van uw Chihuahua te gedragen
Kaketoes zijn altijd problemen?
De waarheid te Care Poedel
Het verhogen van een Pomeranian Reddingshond
Havanese golvende vacht verdient Top Punten
Hondenkoekjes: Uw Dog’s Second Best Friend
Daarom Beagle honden doen wat ze doen
Kitty Care
King Cobra Habitat
Sulcata schildpad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create