Rolstoelgebonden Man’s Dog Ontvoerd in Pennsylvania

Een misdrijf is gepleegd – een diefstal; een met meer dan uw typische vertakkingen.

In de ogen van de wet, is een hond als eigendom. Triest maar waar. Wet of geen wet, dit is niet het sentiment van Jim en Kelly Chris die leven in de haven Richmond gedeelte van Philadelphia.

Buster, een lid van de familie, trouwe metgezel, en bijstand hond om rolstoelgebonden Chris Kelly (een slachtoffer van Spina Bifida), werd gestolen. Buster werd weggehaald uit het leven met zijn familie en zijn ze wanhopig proberen om hem terug te krijgen.

16 maart was een besneeuwde avond. Buster (een drie jaar oude pitbull mix) werd reikhalzend uit naar zijn maatje Chris om thuis te komen. Joe Kelly, was Chris’s vader te wachten ook. Zoals Chris worstelde te krijgen in de voordeur Buster sloop naar buiten. Opgewonden om de verse sneeuw die was gevallen zien, rende hij de straat. De heer Kelly nam niet de moeite om een jas te pakken als hij rende achter hem aan. In een kwestie van minuten, hoorde hij iemand roepen, je hond heeft gestolen. Voordat de heer Kelly wist wat er gaande was, iemand benaderd Buster en nam hem gewoon.

Dit is slechts het begin van deze trieste vreemde misdaad die nog moet worden opgelost. De heer Kelly uit het oog verloren van de persoon of de personen die dit zag gebeuren, en niemand heeft naar voren komen tot een beschrijving van de dader geven. Verwoest, heeft de Kelly niet weten wat te doen; een proces-verbaal werd ingediend.

De volgende dag

Buster droeg zijn rabiĆ«s tag, die de dief aan zijn dierenarts vinden ingeschakeld. Twee telefoontjes werden gemaakt die dag. Een zwaar accent man genaamd de Kelly’s dierenarts en heeft vervolgens door te bellen naar de Kelly thuis. De man zei dat hij Buster had en wilde weten hoeveel geld de Kellys bereid zou zijn om hem te geven om hun hond terug te krijgen.

A zenuwachtig heer Kelly aarzelend zei vijftig, een-honderd dollar. De volgende dag na een rapport door Doug Shimell of WCAU, een lokaal tv-station, uitgezonden van het verhaal, de man genaamd de Kelly’s weer, eist nu $ 500 en spuwen dreigingen die inbegrepen, ik kan deze hond nemen en te verkopen aan mensen die willen gebruik hem in de strijd tegen het type situaties met andere honden.

Een uitstorting van de liefde kwam als een gevolg van het nieuws verhaal. Volk dan zond goede wensen, gebeden en giften, waardoor de Kellys om het geld in te zamelen voor losgeld Buster’s. Maar de dief heeft nog terug te bellen, het laatste woord komt op 22 maart 2007.

Cpl. Lou Sytsma, van de 24e politie district, was sympathiek tegenover de misdaad, stelde hij, het beste wat je kan hopen is een buurman dat de hond of iemand die woont in het gebied waar de hond misschien wel ziet en ze noemen en geven een tip . Cpl Sytsma heeft zijn officieren gewapend met flyers showing Buster’s foto’s en de hoogte heeft gesteld te kunnen worden op de uitkijk voor de hond.

Philadelphia beleefde zijn hoogste percentage moorden in meer dan een decennium in 2006, met 400 plus moorden in en rond de stad. Dit sombere nieuws voor de stad van broederlijke liefde is niet goed teken voor Buster en de Kellys. De realiteit is, met de statistieken hierboven gemeld, is het zeer moeilijk te geloven dat Buster’s diefstal is een prioriteit.

Buster is een lid van The Kelly Family voor 14 maanden. In die tijd heeft hij een hechte band met Chris Kelly 32, die rolstoelgebonden. Volgens de oudere Kelly heeft Buster leerde Chris begeleiden wanneer hij gebruik maakt van een stoel lift te bereiken van de tweede verdieping van hun huis. De heer Kelly staten, Buster gaat de trap op en loopt langs de stoel. Hij zei ook dat de hond voortdurend werd door de kant van zijn zoon.

Chris Kelly terecht zei, Het doet me pijn. Het is mijn hond, en dat hij zou iets te nemen van iemand die in een rolstoel zit – het is gewoon boos mij.

The Kelly zijn dat ergens bidden in de persoon die vond Buster moet er een geweten en een goed begrip van de pijn die hij heeft veroorzaakt.

Hopelijk deze persoon zal zeer diep in zijn ziel, (indien hij er een heeft) en beseffen wat hij gedaan heeft. Hij heeft niet gestolen niet een stuk van het pand (als de wet zou betekenen), maar een zeer belangrijk lid van een gezin, waarvan een wens is dat hun hond zal worden teruggebracht tot hen veilig en gezond.

De waarde vermeld op het proces-verbaal voor gestolen eigendom is $ 200.

Als u informatie over Buster bel dan (215) 425 7885. Helpen verspreiden van dit verhaal. U kunt het verschil maken!

Siberische Husky Fokkers en Brokers
Het verhuren van uw Chinchilla Free Run
Met behulp van Instinct om te weten welke Boston Terrier Fokkers te vermijden
Unieke decoratieve Vogelhuisjes
Factoren te overwegen bij het kiezen van Labradoodle Honden
Golden Retriever Fokkers: Goede en slechte
Oefening met een Boxer Dog
Boston Terrier Informatie Voor Fokkers
Wat u moet weten over Havanezer Breeding
Hoe goed zijn Littman Veterinair Stethoscopen?
Hoe u de juiste Pet Geneeskunde voor uw huisdier te kiezen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create