Rocky Road: De Tegenslag van een rondreizend Boarder Collie

Wens! Tracy zwenkte, bijna met haar auto te trekken over. Ze lachte hard te rijden. Wens! Plop! Jingle! Dan, een ander Whish! Hondenspeeltjes vlogen langs haar achteruitkijkspiegel, zoals fuzzy meteoren weg naar aarde. Ze was niet twee mijl vorm Best Friend’s Animal Sanctuary en Rocky’s capriolen had al bewezen haar incapsitated. Nogmaals, jingles barstte uit de muzikale walrus.

Rocky heeft altijd hield van zijn speelgoed. Vragen sommigen zich af of hij had ze op de straten van Beiroet. Zijn behandelaars altijd zie hem verzamelen opgezette dieren uit het puin van ingestorte huizen gebombardeerd. Geen twijfel dat hij zou stapelen ze op, waardoor ze dicht bij elkaar in zuivere Border Collie mode. Binnenkort redders kwamen, maar niet voor zijn speelgoed.

Rocky is een van de honderden dieren gered door Beiroet voor de Ethische Behandeling van Dieren (BETA) gedurende de laatste valt conflict met Israël. When Betas opvanghuis werd beschadigd de dieren werden verplaatst. Als buren dreigde ze allemaal doden, verhuisden ze weer. Dit keer de vluchteling pack kwam naar Amerika. Het soort zielen in het Best Friends Animal Society evacueerde de Rag-tag menagerie, waardoor ze allemaal hun voorziening buiten Kanab, Utah.

Op twee jaar oud, was de schitterende Rocky al beter dan veel reisde Amerikaanse burgers. Nu, hij was op weg naar Colorado. Zou dit eindelijk zijn eeuwig huis? Een vliegende tijger speelgoed evenwichtig uit het dashboard als de Jeep Cherokee opgerold Hwy 89. Vanaf de achterzijde, eigen Libanon Tracy’s Rescue een cantacourous terriër mix genaamd Flipper, snauwde zijn afkeuring. Daarom had Rocky gotten het goede stoel?

Zoals de Muttly Crew overgestoken Utah en liquidatie van de Rocky Mountains, Tracy nagedacht over de afgelopen drie weken. Het was haar broer en zijn vrouw die de aanneming van Rocky. Of, zo dacht ze. Tracy had de hond genomen om gehoorzaamheid klassen, reed hem op uitstapjes, werkte met hem op de Best Friends agility-parcours, enz. Een van hen een natuurlijk talent voor behendigheid had. Het was niet Tracy. Ze geloofde dat ze de basis gelegd van een groot huisdier voor haar familie. Er was een fout in het plan.

Binnen een dag de Colorado smet verscheen. Het was Tracy’s familie, die een intensieve training, niet de hond nodig. Toegegeven, Rocky was nog niet perfect. Hij moest interne opleiding en tempo en zeurde wanneer alleen naar links of opgesloten in een kamer. Maar, waarom niet? Hij was een na alle Border Collie. Terwijl hij een scheutje husky of ausie, behoeftige hart Rocky’s en worstelt geest zijn Border door en door. Tracy werd ontzet door een gebrek aan haar eigen familie van de voorbereidingen.

Haar broer had eigenlijk afgebroken zijn hond lopen. Het was lelijk. Tuurlijk, hij had een hond de deur. Het was in de doos liggen tegen de garage muur. Rocky’s ‘voorzieningen?’ Ze waren een grote veranda met een maar liefst drie voet reling en bijna dat veel vuil gebied voor zijn badkamer eisen. Tracy hing haar hoofd in schaamte. Ondanks het feit dat voldoende areaal en geld broer liefste was niet bereid voor zijn inzet. En, hij is letterlijk een raket-wetenschapper, mompelde ze onder haar adem in. Lord helpen genetica.

Uw behuizing zal niet werken, vertelde ze Tim, haar grote broer. Je moet omheining deel van de werkelijke werf. Dan is hij iced de taart. Maar, ik moet werken morgen. Ik dacht dat je draagt met pensioen gaan, zei ze. Had hij niet. Evenmin was hij bereid om meer te schermen toevoegen of een trainer werken. We hebben allebei dezelfde Vader in de ogen, Tracy stilletjes nagedacht.

De volgende ochtend, Flipper snauwde hij afkeurend op de wereld. Tracy ging naar Denver om haar ‘normale’ broer, John ontmoeten, en Rocky binnen was gesloten. Hij werd opgesloten in zijn reusachtige nieuwe huis met alle witte tapijten. Blij, blij, vreugde, vreugde, Rocky nam zijn wraak.

Zoals John naderde het restaurant tabel worden de volgende ochtend vertelde hij Tracy, ik heb slecht nieuws. Ze deed niet missen een beat. Tim belde net en ik neem Rocky terug naar Utah met mij. Ik heb een grote chai met soja. Ah, je hebt gelijk, John struikelde. Geen twijfel over denken, moet zijn zuster zijn geweest raket wetenschapper. Tracy deed alsof hij onverschrokken.

Binnenin zitten gevreesde tien uur in een auto met Rocky en een ontevreden Flipper. Ze was verstorven bij de gedachte van het vertellen van Best Friends haar eigen broer, met wie zij aanbevolen, was zo’n rukker. Over het geheel genomen echter was haar geest dansen met vrolijkheid.

Ze had al besloten Rocky kon niet blijven met iemand bereid om voor te bereiden op hem, samen met hem of bezorgde hem een veilig huis en voortgezette opleiding. (De geest en het lichaam van een Border Collie heeft behoefte aan meer.) Nu kon ze spelen apologetische in plaats van neerbuigend. Nu geen ‘Breaking and Entering’ zou zijn op haar record.

Terug in het hele land het trio gerold. Tracy’s hart brak toen ze Rocky terug naar zijn uitgevoerd in het Best Friends. Ze had gekozen voor de verkeerde huis voor hem. Zelfs de grootste heiligdom op aarde is geen substituut voor een liefdevol thuis. Zijn rotsachtige weg zal blijven een beetje langer.

Aan deze dag Tracy, een Best Friends vrijwilliger, nog steeds wandelingen Rocky, Bumbles via de agility koers en neemt hem mee voor drives. Wens! Terwijl hij wacht op zijn eeuwig-familie, houdt hij zijn speelgoed op haar rug zitten.

Euthanasie voor uw hond
Alle Pet Shih Tzu Should Have Shih Tzu Puppy Cuts
Potty Training A Great Dane Is Belangrijk
De Noble Duitse Herdershond
Kerkuil Habitat
Vervoer Shih Tzu Puppies gebruikt om nieuwe Puppy Food
RFID tracking devices: studies aantonen dat zij kanker kunnen veroorzaken in Dieren – Wat te doen
Menselijke Foods giftig voor Boxer Honden
Pet Food keuzes in de Marketplace
De Noble Duitse Herdershond
Ja, reddingen zijn Puppies!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create