RFID tracking devices: studies aantonen dat zij kanker kunnen veroorzaken in Dieren – Wat te doen

Een recent artikel van Associated Press in de Washington Post verdoofd kat en andere eigenaren van gezelschapsdieren die het dier hebben met het volgen van implantaten. Reeks A hoog aangeschreven onderzoeken, gedaan over the laatste decennium, zijn nu het licht gebracht en dezelfde microchips of RFID (Radio Frequentie Identificatie) apparatuur gebruikt voor pets track show zijn de oorzaak van snelgroeiende, kwaadaardige tumoren in 1% tot 10% van de proefdieren getest. Nu dieren eigenaren zijn geconfronteerd met wat te doen.

Waarom zijn de Microchips kanker veroorzaken?

Zoals Dr Katherine Albrecht, een consument opvoeder en privacy advocaat die geholpen te onderzoeken en te breken dit verhaal, legt uit wat de wetenschappers geloven dat er gebeurt is vergelijkbaar met een gemeenschappelijke splinter. Als je een splinter in je vinger, je lichaam doet er alles aan om zich te ontdoen van. De site krijgt rood, zwelt op en probeert te verjagen het vreemde voorwerp.

Echter, wanneer een microchip is diep in het vetweefsel van je huisdier, kan zijn lichaam niet druk op de chip uit als een splinter. Plaats een ontsteking vormen rond de microchip. Wetenschappers geloven dat deze ontstoken kwaadaardige cellen kunnen zetten en vervolgens uitzaaien en bewegen in het lichaam. Wat erger is, is deze tumoren kan worden snel groeiende en kwaadaardig.

Wat het onderzoek aantoont

Tussen 1996-2006 acht gepubliceerd veterinaire en toxicologie tijdschriften gemeld dat lab muizen en ratten geïnjecteerd met microchips soms een neiging tot onderhuidse sarcomen of kwaadaardige tumoren rondom de implantaten te ontwikkelen was. Hieronder vindt u een kort overzicht van enkele van de belangrijkste conclusies.

* Een studie uit 1998 in Ridgefield, Connecticut van 177 muizen gemeld de incidentie van kanker iets hoger dan 10 procent. Onderzoekers de resultaten beschreven als verrassend.

* Een studie uit 2006 in Frankrijk ontdekt tumoren in 4,1 procent van de 1.260 gechipt muizen. Dit was een van de zes studies waarin de wetenschappers niet uiteengezet vinden microchip-geïnduceerde kanker, maar merkte dat de resultaten overigens.

* In 1997 is een studie in Duitsland gevonden kankers in 1 procent van de 4.279 afgestoken muizen. De tumoren zijn duidelijk te wijten aan de geïmplanteerde microchips de auteurs schreef.

Wat de onderzoekers zeggen

Wanneer deze gepaard gaat Press wetenschappers gevraagd te wegen op de beschikbare onderzoek, specialisten in een aantal pre-eminente cancer instellingen said het bevindingen die rode vlaggen.

– Er is geen enkele manier in de wereld, het lezen van deze informatie, dat ik zou hebben een van die chips geïmplanteerd in mijn huid of in een van mijn familieleden, zei Dr Robert Benezra, hoofd van het Cancer Biology Genetics Program aan de Memorial Sloan-Kettering Cancer Center in New York.

– Dr. George Demetri, directeur van het Centrum voor sarcoom en Bone Oncologie van het Dana-Farber Cancer Institute in Boston, is overeengekomen. Hoewel de tumor incidenties werden redelijk kleine, in zijn oog, het onderzoek onderstreept zeker echte risico’s in RFID implantaten. Bij de mens, sarcomen, die bindweefsel staking, kan van de zeer hardbare scala aan tumoren die ongelooflijk agressief en kunnen mensen doden in drie tot zes maanden, zei hij.

– Aan het Jackson Laboratory in Maine, een leider in de muis genetisch onderzoek en de initiatie van kanker, Dr Oded Foreman, een forensisch patholoog, heeft ook de studies op verzoek van de AP’s. Hij eerst was sceptisch, wat suggereert dat chemische stoffen gebruikt bij enkele van de studies kon de kanker hebben veroorzaakt en scheef het resultaat. Maar hij nam een ander standpunt in na het zien dat de controle muizen, die geen chemicaliën ontvangen, ook de vormen van kanker ontwikkeld. Dat is misschien een kleine hint dat er iets echt hier is gebeurt, zei hij.

– De transponders waren de oorzaak van het tumoren, zei Keith Johnson, een gepensioneerde toxicologisch patholoog, verklaart in een telefonisch interview de bevindingen van een studie van 1996 leidde hij op de Dow Chemical Company in Midland, Michigan.

Wat kan huisdiereigenaren doen?

1. Controleer regelmatig uw gechipt kat of andere huisdier voor zwelling of knobbeltjes, vooral rond de injectieplaats. Indien de eigenaar of dierenartsen vindt iets abnormaals in dat gebied of een andere (zoals de chips kan migreren), moet een x-ray of biopsie worden uitgevoerd.

2. Dr Albrecht suggereert ook eigenaren van gezelschapsdieren helpen haar vrijwilligers op te voeden en contact dieren belangenbehartiging en de rechten van dieren groepen evenals dierenarts organisaties door maatregelen te nemen op haar AntiChips website. Veel van deze diervriendelijke groepen onderschreven chippen huisdieren zonder die toegang hebben tot de studies hierboven. Dr Albrecht hoopt publieke druk zal ook Verichip Corporation, de fabrikant van de chip, kracht om verantwoordelijkheid te nemen of een class action-rechtszaak gezicht.

3. Meld alle incidenten van huisdieren die zijn overleden aan kanker of dieren die zijn van kanker aan Dr Albrecht uitgehard bij AntiChips, vooral als bekend is of vermoed wordt dat de tumor is of was gekoppeld aan een microchip. Dit zal ertoe bijdragen dat document een bewijs van de kanker en stoppen met chippen.

Bronnen: AntiChips en WashingtonPost

Marika Ray, onderzoeker en schrijver op natuurlijk kattenvoer Lovers (naturalcatlovers / index.html), maakt het gemakkelijk aan de natuur is simple healing geheimen te leren van de beste dierenartsen en de kat specialisten. Ontvang een gratis levenslang abonnement op 3-minute tips over natuurlijke gezondheidszorg kat en kat gedrag oplossingen. U hebt toestemming om dit artikel post, alleen moet u naam van de auteur en de link naar de website op te nemen.

Heeft uw hond Recentst in Doggie Dining
Nurse Sharks
Het vinden van de Beste Bichon Frise Dieet
Lezen op Rottweiler Geschiedenis
Bull Shark
Hoe je het beste Kattenvlo behandeling voor uw kat te kiezen
De beste manier om Shih Tzu Rescue informatie vinden
Jeukende Sneezy Katten – Katten kunnen ook allergieën.
Canine Giardia
Maak een schilderij van uw huisdier en maak het je eigen meesterwerk
Katten in Heat – Hoe lang duurt het

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create