Raw kattenvoer

Met de golf van gezelschapsdieren herinnert schokkend ons, eigenaren van gezelschapsdieren besefte plotseling dat commerciële kattenvoer misschien niet het beste voor uw huisdier. Dit is vanwege de zeer fundamentele feit dat de meeste eigenaren van gezelschapsdieren hebben de neiging om te negeren, het feit dat alle katten zijn obligate carnivoren. Na al niet beginnen we houden katten als huisdieren te doden en te eten muizen, insecten en andere ongewenste in onze huizen en schuren?

Rauwe kattenvoer heeft onlangs kreeg bekendheid vanwege de nauwe onderlinge aanpassing van de voeding katten zou krijgen in het wild, het dieet waaraan hun fysiologie is uiteraard afgestemd op. Dit kan worden aangevuld met granen, groenten en fruit, taurine, bepaalde enzymen en essentiële vetzuren om uw kat gezond en de kat gezondheidsproblemen die worden samengesteld als een direct gevolg van het hebben van een dieet van gekookt, over-bewerkte blik en vermijd gebroken producten.

Raw kattenvoer Dieet

Katten zijn in staat om zeer goed onderhouden op een hoog eiwit, laag koolhydraten dieet. Vandaar dat de commerciële kattenvoeders met een hoge mate van granen en zelfs fruit en groenten zijn niet geschikt voor het spijsverteringssysteem van de kat en kan dus leiden tot een aantal gezondheidsproblemen complicaties. Dit houdt in blaasontstekingen, mond en tandvlees infecties en hartafwijkingen. Katten hebben aan levensmiddelen, zoals eten:; Raw spier-en orgaanvlees; rauwe botten die is ter plaatse; Ground lever en spiermaag, rauwe noten en zaden in kleine bedragen; Eigeel, vitamine C, E, B-complex en vetzuren; Zalmolie ; Terwijl rauw vlees zoals kip, rundvlees, varkensvlees, lamsvlees, zalm, of tonijn zijn belangrijk voor de kat, moet u ook dit eiwitrijke kattenvoer met wat koolhydraten aan te vullen, zoals gekookte witte rijst, havermout en gerst, ongeveer vijftig gram per stuk dag. U kunt ook circa een vijfde kopje vezels per dag en ook gebruik maken van vet dieet componenten zoals olijfolie of visolie. Deze rauwe kattenvoer voeding levert een breed scala van voordelen voor de gezondheid met inbegrip van natuurlijke gewicht te beheersen, gezonde huid en vacht, en natuurlijk schone tanden. In tegenstelling tot dit, katten die zich houden over diëten met weinig of geen vlees of een die hoog in koolhydraten gevoelig zijn voor gezondheidsproblemen zoals gezichtsuitdrukkingen misvormingen, een overmaat aan parasieten, skeletafwijkingen en orgel storingen samen met de problemen in de zwangerschap. Lees meer over rauwe voeding voor katten.

Raw kattenvoer Recept

Rauwe zelfgemaakte kattenvoer is makkelijk te maken met ingrediënten die je zult vinden bij uw plaatselijke slager. Te maken rauwe kattenvoer, moet u de volgende ingrediënten:

Ingredient; 3 pond of whole or fowl konijn, met inbegrip van botten, organen, en de huid; 1 kopje water, 2 eieren, 2000 mg Wild zalmolie; 400 IE vitamine E; 100 mg vitamine B-complex; 2000 mg taurine, in poedervorm; ¾ theelepel zout, 4 oz de lever (In het geval dat het vlees bevat geen organen); Psyllium, How to Make

Voeg de drie pond gesneden vlees in een kom en voeg in de botten, organen en de huid. Voeg nu een kopje water en voeg de eieren aan het mengsel. Gebruik rauwe dooiers van de eieren, en licht bak de blanken. Voeg nu in de rest van de supplementen. Vitamine E dient te worden toegevoegd in poedervorm, terwijl vitamine B-complex idealiter worden gegeven in kleine hoeveelheden bij de start want het heeft een zeer sterke geur. Als je niet kunt krijgen Taurine, dan is vervanging van 400 gram (14 gram) rauw hart, idealiter van hetzelfde dier. In feite is het gebruik van de echt voedsel in plaats van de supplementen is het beste voor uw kat.

Lees meer over:; vezelrijk kattenvoer; Diabetische kattenvoer; Homemade kattenvoer recepten; Als het maken van de ruwe kattenvoer is te veel een gedoe dan kun je kiezen voor commerciële rauw voedsel en gevriesdroogd diëten verkrijgbaar bij de meeste supermarkten. Alles wat je hoeft te doen is ontdooien de diepvriesproducten, warme licht af te nemen de chill, en serveer. Een beetje duurder dan de normale droge commerciële kattenvoer, kan de raw food toch meegaan manier zorgen voor een optimale gezondheid voor uw kat.

Soorten dieren Goede doelen gevonden in verschillende delen van de wereld
Waarom katten spinnen en Hoe
Vlindersoorten
Motivatie Based Training Zoals Shar Pei Training
Hondenkoekjes: Gezonde Snacks Doggie
How To Your Bichon Frise Groom
Vergeet niet om uw Great Dane Walk
Hond wormen leren hun symptomen en Identificatie
Huidziekten in Labrador Retrievers
Zuid-Afrika is van mening Olifant Cull
Vampire Bat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create