Quaker Papegaaien

Of weet je ze als Quaker papegaaien of Monk papegaaien, deze kleine groene en grijze vogels zijn het voorwerp van heel wat controverse in de VS Quakers zijn illegaal te houden in vele landen. Het probleem is dat ontsnapte individuen zullen grote wilde populaties vorm en uitgegroeid tot een belangrijke plaag. Of deze wetten zijn gebaseerd in de werkelijkheid of niet, is het probleem werd hevig gedebatteerd tussen de papegaai het welzijn van groepen en voor agentschappen. U kunt meer informatie over deze van het internet – ik wil quakerville – maar zorg ervoor dat het woord papegaai in uw zoekopdracht toe te voegen of je zult een heleboel websites over de Quaker religie te krijgen! Dit artikel gaat over de Quaker als huisdier, voor degenen onder u die toegestaan zijn om een te hebben. Degenen die niet kunnen worden aangemoedigd om actief te worden in de inspanningen om de beperkende wetten ongedaan, zodat iedereen kan genieten van Quakers.

Quakers zijn een kleine papegaai inheems in Zuid-Amerika. Ze zijn een zeer betaalbare vogel in vergelijking met andere papegaaien hun omvang. Mooie kleur mutaties zoals poeder blauw en geel zijn ook verkrijgbaar. Ze zijn duurder dan de normale greens, maar naarmate ze meer gevestigd, moeten de prijzen redelijker geworden. Een Quaker’s formaat maakt hem gemakkelijk te kunnen slapen indien u niet beschikt over veel ruimte, maar als je woont in een appartement, kunt u wilt controleren om te zien hoe geluidsdichte uw muren zijn. Lawaai is vaak een van de grootste gedragsproblemen gerapporteerd door Quaker eigenaren. Happen is een andere. Deze vogels zijn extravert en actief, en hun energie niveau kan moeilijk zijn voor sommige mensen om te beheren. Als u een patiĆ«nt persoon bent, en weten hoe ze een gevoel van autoriteit te verrichten zonder dat een pestkop, heb je meer kans om mee te komen met een Quaker dan iemand die ofwel te aarzelend of te agressief. Het algemeen, de Quaker is een pittige maar lieve kleine papegaai. Een ding dat maakt ze zo schattig is hun levendige, springkasteel bob. Als je het ziet, kunt u niet helpen, maar worden gewezen op de vogel.

Knuffels en kusjes zijn activiteiten Quakers willen verrichten, maar ze zijn ook speels en willen pronken. Hun praten vermogen kan heel indrukwekkend, en hebben ze de neiging om enthousiast te lerenden. Games en trick training zijn goede manieren om de benodigde fysieke en mentale oefening, alsmede het geven van uw vogel wat structuur in zijn dagelijks leven te bieden. Passende activiteit helpt de vogel zijn energie-kanaal op een manier dat is niet zo waarschijnlijk om hem in de problemen. Wanneer het gedrag problemen doen optreden bij de Quakers, de verveling is gemeenschappelijke bijdrage. Houd uw Quaker druk, en je houdt hem gelukkig.

Omdat Quakers zijn zeer sociaal, ze zijn belust op aandacht, en zal meestal willen rondhangen met je mee. Encouraging onafhankelijke spelen is erg belangrijk, zodat uw Quaker kan worden door hemzelf wanneer hij moet. U zult ook willen hem ontmoeten en behandeld worden door andere mensen, en consequente regels te stellen, zodat hij weet wat hij wel en niet kan wegkomen met. Als kinderen gaan aan hem te behandelen, zullen ze moeten de regels kennen, ook, dus dat zij niet per ongeluk aan te moedigen slechte gewoonten. Een Quaker kunnen snel profiteren van een persoon die hij denkt is niet van plan om hem te laten denken.

Sommige quakers kunnen aarzelen om over te stappen op mensen handen. We hadden een soortgelijk. Het was niet dat hij niet ‘wil tot ons komen, maar hij zou liever opgepikt als een bal dan opvoeren. Eerst dachten we dat hij een lichamelijk probleem, of was mentaal niet te fel, maar uiteindelijk besefte dat was niet het geval. Hij had gewoon zin om opgepakt te worden. De mensen die hem eerder hadden we waarschijnlijk ging de weg van de minste weerstand en nooit gewerkt aan intensivering, omdat het gemakkelijker was om hem op te halen. Na gesproken met andere Quaker eigenaars met een soortgelijk probleem, ik denk dat dit kunnen vaker bij vogels die afkomstig waren uit grote fokkerij faciliteiten, of een plaats waar de hand feeder had geen tijd om te wachten voor de jonge vogel te achterhalen van de hand ding. Quakers zijn slim, maar ze staan ook op de hardnekkige kant, die een deel van hun charme. Dat, en hun kleine bob.

Dit artikel is co-auteur van Chet Womach en Kim Beer. Kim Bear is een papegaai gedragsproblemen specialist die; heeft mensen geholpen over de hele wereld met hun Quaker papegaaien;. Birdtricks / Quaker-parrot.html

Shih Tzu Pups Ben Hun Eigenaars Delight
Het verhogen van een Pomeranian Reddingshond
Hoe uw hond te stoppen met springen On You (En plassen op Cue) Get
De drie soorten langharige Duitse herder
Boston Terrier Fokken: laat het aan de fokkers
De Parson Russell Terrier
Tiger Shark
SitStayFetch – Sneek Peek en herziening
Beroemde Animal Actors
Konijnen: levensduur van een konijn
Pet Food Recall – Nu, Iedereen Cares voor huisdieren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create