Puppy Training Tips

Mee naar huis een nieuwe pup kan een heerlijke gebeurtenis inderdaad, maar het kan ook stressvol. Immers, puppies meestal niet afkomstig huis-opgeleid. Dus heb je een behoorlijke hoeveelheid tijd en geduld om je puppy trainen om hem te leren / haar gedrag, dat is acceptabel en aan te passen aan uw huishouden routines. Alle honden moeten worden opgeleid om bepaalde fundamentele bevelen te gehoorzamen, en de oudere de opleiding begint, hoe beter. Door het trainen van uw pup, zal het u toelaten om zijn / haar gedrag, dat is een belangrijk element in het bezit van een hond op verantwoorde wijze te controleren.

Hoewel het belangrijk is om puppy training vroeg beginnen, moet echter ook niet te vroeg. Het opvoeden van een pup is verwant aan het verhogen van een pasgeboren kind. De beste tijd om puppy training te beginnen is van 6 tot 8 weken oud zijn, misschien een beetje eerder als uw pup er klaar voor is. Is het gewoon dat het altijd een goed idee om gewoontevorming dingen te leren zo spoedig mogelijk

Hier zijn een aantal puppytraining tips die u kunnen helpen om niet alleen leert uw kleine harige huisdier de fijne kneepjes van zindelijkheidstraining en sociale contacten, maar ook u in staat te stellen obligatie voor een duurzame relatie met hem / haar, gebaseerd op liefde en vertrouwen.

Huis Training: Huis training of potje opleiding, behoort tot de belangrijkste taken, dat veel geduld en vriendelijkheid, evenals een behoorlijke hoeveelheid tijd vergt. Allereerst, herinner je krijgt geen onmiddellijke resultaten. Eerste, een besluit over een gebied dat je puppy kunt gebruiken als een toilet, en dan moet je hem / haar daar ongeveer een keer in een uur in eerste instantie. Beloon je pup als hij / zij doet wat nodig is van hem / haar in het afgebakende gebied. Echter niet behandelen uw pup harder als er een ongeluk in het huis. Gewoon schoonmaken van de ruimte grondig, zodat er geen geur resterende, en maak een notitie van de tijd. Puppies meestal rond draaien in cirkels of snuif de vloer wanneer ze willen om te plassen of ontlasting. Dus, hou scherp in de gaten voor deze signalen en neem hem / haar onmiddellijk buiten. Vergeet niet dat kleine wezen, een kleine blaas, kan uw pup moet heel vaak plassen. Plus, als hij / zij bang is, zich bedreigd voelt of opgewonden raakt, je r puppy kan de controle verliezen. Ook zijn plassen en de stoelgang vaak gebruikt als territoriale activiteit.

Niet straf: Wrijven je puppy’s neus in zijn / haar urine of ontlasting is echt nutteloos – je pup gewoon niet begrijpen. Noch is doodslaan hem / haar op de neus met een opgerolde krant een goed idee – je pup gaat pas van start vrezen jou. Positieve trainingsmethoden, vriendelijkheid en geduld zijn de enige manieren om uw puppy te trainen.

Leeropdracht eenvoudige commando’s: Het is het beste om te beginnen met lesgeven eenvoudige commando’s als ‘kom’ en ‘nee’ zo vroeg mogelijk. Maar nogmaals, geduld, consistentie, en doorzettingsvermogen zijn noodzakelijke behoeften. Als uw pup iets doet wat ongewenst is, zoals kauwen van een tapijt, een vaste stem te gebruiken om te zeggen ‘nee’, het verwijderen van het tapijt stevig vast. Het commando ‘kom’ kan worden geleerd door op te staan op enige afstand, riep ‘kom’ op een vriendelijke manier, terwijl ook het geven van visuele aanwijzingen. Je zou ook kunnen hurken en klap in je handen. Het is belangrijk om te kijken en gelukkig geluid. Wanneer uw pup niet reageert, hem loven / haar en geven, maar als hij / zij niet, zij niet schelden hem / haar. Het zal alleen bang uw pup. Opleiding moet een positieve en gelukkige tijd zijn, zowel voor u en uw pup.

Socialiseren Uw Puppy: Dit is een proces waarbij je puppy leert te herkennen en adequaat kunnen communiceren met andere honden, mensen, andere soorten van dieren zoals katten, evenals verschillende omgeving, en zo verder. Vergeet niet, totdat uw pup is volledig gevaccineerd moet je hem / haar te beschermen tegen blootstelling aan andere honden die kunnen worden die de ziekte of hond uitwerpselen en urine. Nochtans, kan uw puppy worden gesocialiseerd door de uitvoering hem / haar naar verschillende plaatsen, en die hem / haar te worden blootgesteld aan nieuwe dingen. Wanneer je puppy geeft goed gedrag, te versterken door lof en behandelt.

Met behulp van vriendelijke en Firm Tonen: Wijzig de toon van uw stem volgens de opdracht die u gebruikt. Bijvoorbeeld bij het geven van commando’s als ‘blijf’, ‘down’ en ‘zit’ gebruik van een vaste stem, terwijl bij het onderwijzen van ‘kom’ of ‘hiel’ gebruik van een vriendelijker stem.

En Zorg ten slotte niet aan de trainingen te maken te lang, immers Uw pup is maar een baby. Ongeveer 15 minuten per sessie is ongeveer genoeg, en is het het beste om te leren een ding tegelijk. Na elke training, besteden weinig tijd in het spelen met je pup. Dit zal hem / haar te associƫren trainingstijd met plezier, dat zal hem helpen om sneller te leren en te positief anticiperen op de training.

Organische hondenvoer
German Shepherd Pup: Ken de details
Hoe u uw hond Bruidegom: Waarom voorbereiding is de sleutel
Bichon Frise Allergenen
De Noble Duitse Herdershond
Dwerghamsters Vechten
Wat zijn Dobermans echt leuk
Ontdek het beste van Boxer Dog
Labrador Retriever Care
Giant Spiders Zee
Hoe u de juiste Bulldog Kies Puppy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create