Pug probleemgedrag: Aan de controle over de situatie

U heeft eindelijk in staat geweest om naar huis te brengen van uw nieuwe Pug en je voelt dat je begon op het juiste spoor en je kan heel goed kloppen. U kocht alles wat je nodig hebt, zoals eten, een kraag, een riem, een bed, zindelijkheidstraining pads en een paar speeltjes, samen met alles wat men zou nodig heeft voor een hond. U kunt ook hebt gelezen veel op wat je kunt verwachten van uw hond, maar iets wat veel mensen vergeten op te lezen op de Pug probleemgedrag dat hun eigenaren ze geven op de gelegenheid.

Dat wil niet zeggen dat je niet uw werk te doen ter voorbereiding van uw huisdier en dit ook niet zeggen dat uw dier niet u maar wilt. Pug probleemgedrag komt niet uit hoeveel je hond houdt van u en geen kwestie hoeveel u bereid voor dit hondje te komen in je leven. Zolang u bent degene die onder controle te houden dan komt alles goed en je zult al snel zien dat de Mops training werkt en de problemen zijn verdwenen.

Maar terwijl u niet wilt dat uw hond slaan, je wilt ze schelden op een manier die hen laat zien wie de baas is. Dus op het eerste moment van uw kleintje tekenen van Pug probleemgedrag, zorg ervoor dat u met de rechtermuisknop kijken naar hen en staat het woord nee eenmaal of een paar keer. Hoewel u niet wilt schreeuwen tegen je hond of schreeuwen dus hard je versplinteren glas, je wilt wel je stem te verdiepen en dat je zegt het woord nee zeer stevig maken.

Het kan niet genoeg worden benadrukt het belang van Pug training, omdat je gewoon niet kunt laten een hond denken of voelen dat hij of zij het huis op enigerlei wijze wordt uitgevoerd. Door te laten een hond het gevoel dat ze de meester over het huis en over je heen, kunt u in voor een koude kermis thuis eens wanneer uw hond draait op je bijten. En het zal niet een fout van de hond, want je mag ze denken dat ze onder controle hadden over je heen in plaats van dien andersom.

De meeste mensen schijnen te geloven dat je moet raken of spank een hond in om Pug probleemgedrag te verhelpen en uw punt over te brengen, maar dat is simpelweg niet het geval. Het is altijd verkeerd om een dier te slaan, ongeacht wat er gebeurt. En terwijl het lijkt misschien een beetje te simpel om gewoon nee te zeggen, is het effectief, omdat het alles over hoe u iets zegt in plaats van wat je zegt.

Uw huisdier wil dan u en streeft ernaar om ervoor te zorgen dat u tevreden bent dus als je stem geeft aan dat u misnoegd zijn, zal hij of zij krijgt het punt. Probeer nooit laten Pug probleemgedrag gaan omdat ze zal uitgroeien tot iets dat krijg je volledig uit de hand en eventueel te groot voor u te behandelen. Zorg ervoor dat je probeert te corrigeren een slechte gedrag van zodra het wordt weergegeven en elke keer dat het wordt weergegeven na dat ..

Jenny Donaldson heeft zoveel tijd in en zorg ervoor dat u begrijpt dat Pug Probleemgedrag kan behandeld worden met gemak. Wanneer u probeert om een Pug probleemgedrag die komen vast te stellen, is het belangrijk om terug te keren naar de basis Pug opleiding die u begon met. Hond opleiding boeken ook veel praten over Pug probleemgedrag en met behulp van alle aanwijzingen hier en in deze, zal je uit zijn om een goede start.

Cat Eye Care-waarom het belangrijk is?
Soorten vogels Voeding
Boston terrier puppy te koop – humane
Diamondback Ratelslangen
Vrouwelijke Namen van de Hond: Finding Meisje Puppy Namen En Namen van de Hond dat Fit
Erfelijke ziekten van Labrador Honden
Hondengedrag
Groene Anaconda
Boykin Spaniel Honden
Dierproeven Statistieken
Ben je klaar om een Labrador Retriever goedkeuren?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create