Problemen met de spijsvertering in Labrador Retrievers

Het spijsverteringsstelsel van Labrador Retrievers is even belangrijk als een deel van hun lichaam. Een gezonde spijsvertering functies door verteren en absorberen van de voedingsstoffen, het neutraliseren van gifstoffen, het elimineren van afval en andere ongewenste producten. Helaas, problemen met de spijsvertering optreden voor een aantal redenen, met name naar Labrador Retrievers genoteerd als ras met stevige eetlust.

Maagtorsie; Maagtorsie is een aandoening waarbij de maag wordt ernstig verwijd en overbelaste veroorzaken ernstige pijn. Rassen zoals Bloodhound, Duitse Dog en Labrador Retrievers zijn een groter risico lopen echter honden van alle grootte en de leeftijd kan ook worden beïnvloed. Deze ziekte is begonnen toen er een overmaat aan gas en lucht in de maag door de mond, terwijl de hond eet. Wanneer de maag is opgezwollen met gas, draait en snijdt de in-en uitgangen naar de maag.

Als u merkt dat uw hond met ademhalingsproblemen binnen een tot twee uur na het eten van zijn maaltijd, is het beter te controleren zijn maag. Honden besmet zijn met dit probleem gaat meestal zo weinig mogelijk, elimineert uitwerpselen en gas en kunnen proberen om, maar braken zonder succes. De maag vergroot naarmate de tijd vordert. Een hond met dit probleem zou kunnen sterven als ze niet onmiddellijk behandeld.

Als u vermoedt dat uw hond lijdt aan maag torsie, moet je haast hem naar de dierenarts zo spoedig mogelijk. Spoedbehandeling omvat het wegwerken van de overtollige gas, het inkrimpen van de maag en het corrigeren van de gedraaide organen. Voedsel en water inname moet strikt worden gecontroleerd voor weken na de operatie aan de herhaling van dit probleem te voorkomen.

Diarree, diarree komt vaak voor bij Labrador Retrievers. Het wordt gekenmerkt door veranderingen in de frequentie en consistentie van de darm van uw hond beweging. Sommige honden kunnen milde diarree, terwijl sommigen lijdt aan een ernstige, bloederige diarree of zelfs stinkende. Oorzaken voor het ontstaan van deze aandoening zijn onder andere bacteriën, virussen, slechte spijsvertering, verandering in dieet of inname van non-food objecten.

Braken, braken is een andere ziekte in verband met irritatie van de maag. Het is een aandoening waarbij het voedsel wordt met kracht uitgestoten uit de maag die inhoudt dat kokhalzen en maag samentrekken. Braken wordt meestal gepaard gaat met rusteloosheid, kwijlen en likken van de lippen. Braken kan een gevolg van het eten van te veel en te snel zijn. Maar als er bloed in braaksel, vergezeld met diarree en aanhoudt voor meer dan een dag of twee, raadpleeg dan uw dierenarts onmiddellijk. Dit zou een indicatie van een meer ernstige ziekte.

Voedsel voor huisdieren – ideeën over Natural Balance hondenvoer
Opleiding van een hond te gaan zitten
Het kiezen van een Pug Rescue Centre
Tips bij het Kopen van Bostonterriër
Problemen met het voorspellen Bichon Frise Training
Cat Eye Care-waarom het belangrijk is?
Redfoot Tortoise
Do The Right Thing en naar een Chihuahua Rescue Dog
Hond Oogdruppels
Kippenhok Onderhoud Basic Tips
Een must weten over de Shih Tzu Hond

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create