Poedel Training: Wat is het belangrijkst?

Iedereen die overweegt om een Poedel voor een huisdier moet eerst meer geïnformeerd en bewust op het onderwerp van Poedel opleiding. Opleiding van een poedel kan vaak echter proberen, en vooral dit is een ras dat de neiging om heel koppig en vaak dominant ook.

Het is het beste om te beginnen met opleiding van deze honden als ze jong zijn, terwijl ze nog pups, zodat ze kunnen opgroeien tot zo beleefd goed en gedroeg zich als mogelijk. Er zijn veel verschillende aspecten waarmee rekening moet worden gehouden als het gaat om Poedel opleiding, maar een paar die zijn vooral van belang. Dit omvat zindelijkheidstraining, puppy kauwen, janken puppy en het trainen van de hond om goed te gedragen in de buurt kinderen. Niemand krijgt een Poedel voor een huisdier, totdat zij er zeker van dat ze in staat zullen zijn om hen de zorg en aandacht die ze hunkeren.

Er zijn veel belangrijke aspecten betrokken bij Poedel opleiding, en een van de belangrijkste van alles is om hen te leren wat ze kunnen kauwen en wat ze niet kunnen. De beste manier om dit te doen is voor hen te kopen wat speelgoed en ze vervolgens te leren dat ze mogen kauwen anders deze en niets. Als ze ooit gevangen met een schoen of een stuk van de kleding in hun mond bijvoorbeeld, in plaats van bestraffend hen is het het beste om gewoon te vervangen het item met een van hun speelgoed. Zelfs als dit gebeurt een paar keer, zullen zij uiteindelijk leren loop van de tijd.

Er een paar dingen die er nooit zou hier en in het bijzonder betekent dit dat er geen jacht op de puppy om iets weg te nemen, omdat ze gewoon denken dat ze spelen worden gedaan. Vergeet niet dat een gebied dat de pup gaat spelen in moet schoon worden gehouden en duidelijk, zodat ze niet zullen worden verward en onzeker worden van wat ze kunnen spelen en wat ze niet kunnen.

Van alle kwesties die betrokken zijn bij Poedel onbenullige opleiding, zijn er enkele die zullen worden meer proberen dan anderen, maar het belangrijkste is dat aan het einde van dit alles zal de hond weet dat de juiste plaats om te gaan en je huis zal niet een grote hond toilet. Laat uw pup waar u het wilt gaan, of buiten of op een papier, en neem het elke paar uur. Beloon goed gedrag en opruimen eventuele ongevallen onmiddellijk om herhaling te voorkomen. Wees consequent en geduldig om succesvol te zijn met Poedel zindelijkheidstraining.

Hoewel de opleiding van een poedel kan zeker wat tijd nemen en krijgen om vrij te proberen, het goede nieuws is dat Poedels zijn doorgaans makkelijker te trainen dan de meeste andere hondenrassen. Afgezien van het feit een van de meest intelligente hondenrassen die er zijn, ze zijn ook zeer goedmoedig en mellow, en maak perfecte huisdieren.

Lisa Collins heeft bezeten Poedels in het verleden en begrijpt het belang van hun opleiding behoren. Goede Poedel training kan worden gedaan door de eigenaar op hun eigen, maar er zijn ook enkele grote hond opleiden van professionals die kunnen helpen hier indien nodig. Hond opleiding boeken gaan hier zeer belangrijk om te helpen met de training van de Poedel.

Kolibrie Food Mixture
Labrador Training – Know The Essentials
Teken In uw Labrador Honden
Snake Identificatie door kenmerken
Castratie is Belangrijk Om Doggen?
De Percheron Paarden
Paard Kogelbeschermers Problemen
The Sky Terrier
Dus U wilt een konijn – Is een konijn geschikt voor u?
Gezondheid van het Huisdier – oorproblemen
Pica en andere CAT eetproblemen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create