Pet Behavior: Introductie van een nieuw huisdier in een bestaande Pet Huishoudelijk: Clarissa, Leonora & Oleg Word lid van het gezin

Op een dag, toen ik nog woonde op 113 ½ W. Buffalo Street, de kat van de buren Jamie kwam vliegen door de keuken raam – die ik altijd open te houden voor mijn katten te gebruiken als een ingang of uitgang. Zijn ogen waren wild – keek hij geduwd om de limiet, bijna psychotisch. Ik joeg hem terug uit het raam en dacht er niet meer over. Een paar maanden later mijn buurman stopte en zei dat Jamie was weggelopen. Mijn buurman had gekregen een nieuw langharige kitten, een meisje – en Jamie kon het gewoon niet mee omgaan. Natuurlijk, ik voelde me verschrikkelijk dat ik moest Jamie terug joeg uit het raam die dag. Als ik had geweten! Hij kon zijn bij ons gebleven tot hij aangepast aan zijn nieuwe kleine broertje ….

Jamie nooit meer terug naar huis. Introducing een nieuw dier in een bestaande huisdier household – kan lastig zijn, zo niet schokkend of, in het geval Jamie, zelfs tragisch. Als er de eerste problemen, misschien huisdier behavioristen vertellen u niet tot een nieuw dier te krijgen – maar dat is geen echte oplossing. Ik heb ontdekt dat elk dier een eigen persoonlijkheid heeft zeer duidelijke – en er zijn geen harde en snelle regels in de dierenwinkel koninkrijk.

Clarissa sluit zich aan bij het gezin:

De dag dat de kat Alice is overleden, waren we vertrokken met twee katten, Sergei en Igor, die broers waren en ongeveer drie jaar oud. Onze andere kat, Angela, had vastgesteld en verzorgd in hun kindertijd. Angela was een mooie, zachte, langharige kat vele jaren hun senior, en ze stierf ongeveer een jaar voor Alice.

Enkele uren na de laatste adem aardse Alice, M. en ik ging naar een winkel op de Commons, dat was een SPCA outreach centrum, en thuisgebracht weinig Clarissa, die was ongeveer twaalf weken oud. Zoals later bleek Clarissa longontsteking gehad, en ik legde haar in bed met Sergei en bedekte haar met een deken. Sergei was een beetje bang van de deken, maar fijne over Clarissa. De ene en enige sissen op hun eerste ontmoeting, kwam uit Clarissa.

De jongens meteen besloten dat ze parenteraal moeten handelen ten opzichte van hun jongere, aangenomen zus. Te verschijnen meer volwassen, ze zelden sliepen samen in hun kleine kat bed, en probeerde op te treden ouders en wijs. Het was een verschrikkelijke druk op hen en vooral een flop. Clarissa, was echter zeer tevreden met de regeling, en heel blij als de enige kind.

Ongeveer een jaar later zijn we naar huis gebracht Leonora, van de SPCA. Leonora was een mooie, zachte, langharige kat sterk denken aan Angela, en we kregen te horen dat ze hadden tenminste een nestje kittens gehad. Het moment dat ze ingevoerd onze voordeur de jongens gaf een enorme zucht van opluchting en dankbaarheid opgedragen de toekomst opvoeden van jonge Clarissa aan haar – en Clarissa de oorlog verklaard aan Leonora.

Binnen een dag of twee, de jongens waren blij terug naar samen slapen in hun kleine geruite kat bed in de keuken. From dat gezichtspunt ook zij in staat waren om de dynamiek wacht tussen young Clarissa en de rijpere Leonora, wie ze al aanbeden. M. en ik, natuurlijk, probeerde Leonora beschermen tegen aanvallen van Clarissa, we gaven ook veel aandacht Clarissa toegevoegd en speciale traktaties. Dit was te verwachten, wij waren de mensen. Wat verbaasd ons was hoe de jongens de situatie behandeld.

Toen ze zagen Leonora leiding voor de kat kommen voor een hapje, als Clarissa was in de kamer, de jongens lieten hun kat bed en fysiek geplaatst zich tussen Leonora and Clarissa. In eerste instantie heb ik niet echt begrijpen – maar naarmate de tijd voortschreed zag ik dat dit een bewuste actie, en dat Clarissa ging rustig naar haar eigen kom.

Een middag, Clarissa aangevallen Leonora en ging toen naar een ander deel van de kamer om te rusten. Toen ik de kamer binnenkwam, keek ik Igor heel langzaam en moeizaam lopen naar haar toe – goed, hij was een grote jongen – en toen hij eindelijk voor haar stond, hij vervolgens gaf haar een tik met zijn enorme poot. Hij dan langzaam draaide zich om en liep weg. Ik had zelfs nog nooit gehoord Igor ruis in al die jaren had ik hem gekend. Clarissa was sprakeloos – en het was een keerpunt in haar relatie met Leonora, althans in termen van haar gedrag.

Clarissa heeft geen vrede met Leonora tot Oleg aangekomen. Toen ze meteen de oorlog verklaard aan Oleg.

Oleg Alexander sluit zich aan onze familie:

Ik spreek kort en dodelijke ziekte over kleine Igor’s in een mystieke’s Journal. Een week of zo na Igor ons verliet, M. ging naar de SPCA en thuisgebracht weinig Oleg Alexander. Hij was ongeveer elf weken oud, en Sergei meteen bevriend met hem. Clarissa geopend vijandelijkheden. Na ongeveer drie dagen, Leonora heeft hem als haar eigen kind en voedde hem op. Ze neemt nog steeds voor hem zorgen als dat nodig is, en Oleg aanbidt zowel Sergei en Leonora. Nu dat Oleg groter is dan Clarissa de tabellen zijn geworden: hij vecht terug. Vanwege deze Clarissa heeft veel moeite gedaan om een wapenstilstand te bellen. Maar ik ben vooruit op mijzelf.

When Oleg ons eerst kwam, Clarissa plotseling raakte bevriend met Leonora, ze tegelijkertijd lanceerde een aanval op Oleg. Oleg was nog erg klein, en M. en ik waren beiden geschokt op haar gedrag. Leonora was fysiek groter dan Clarissa toen ze voor het eerst aankwam – maar Oleg was gewoon een baby. Onze straf voor Clarissa, na een schermutseling of aanval tegen Oleg, was om haar naar boven te sturen met een verbale berisping. Een paar weken na Oleg kwam, begon ik te merken iets heel interessants: Sergei en Leonora leek te worden om beurten ofwel slapen op de bodem of aan de bovenkant van de trap. Dit had nog nooit eerder gebeurd, en ik noemde het naar MM was even verbaasd.

Naarmate de tijd verstreek begon ik te begrijpen, en ik was verbaasd – voor het leek een bewuste afspraak tussen Sergei en Leonora, om jonge Oleg te beschermen tegen Clarissa worden. Oleg nog steeds aanbeden Clarissa, en wilde met haar spelen, vrienden te maken – en dus hij vaak gezocht haar uit. Hij ook liep rond het huis verkennen en op zoek naar M. of me – Nou, hij was een klein katje. Toen Oleg beneden was, zou ofwel Sergei of Leonora de wacht aan de top van de trap, om te voorkomen dat Clarissa mee naar beneden – en Oleg voorkomen dat naar boven gaat. Als Oleg liep naar boven, ze geblokkeerd Clarissa uit hem te volgen. In principe Sergei en Leonora waren het bewaken van de trap, en zorg ervoor dat Clarissa en Oleg bleef op verschillende verdiepingen van het huis.

Hoe Sergei en Leonora dit uitgewerkt samen nog is een beetje een mysterie – maar een van hen was altijd ofwel aan de onderkant of de bovenkant van de trap. Interessant genoeg, op het hoogtepunt van het antagonisme, een zomerse nacht niet lang na Oleg aangekomen aantal eekhoorns of wasberen had een enorme slag in onze achtertuin. Hun kreten werden piercing, angstaanjagend. Clarissa vlogen de trap naar beneden – op zoek naar Oleg, mogelijk omdat hij was de meest kwetsbare leden van het huishouden. En dat deed ze niet stoppen met zoeken tot ze hem gevonden. Toen keek ze me aan en ging weer naar boven. Dit gaf me iets om na te denken over – en gaf mij ook hoop. En als ik het gedrag van Clarissa onderzocht: de problemen leek allemaal te draaien om Oleg binnenvallende haar fysieke ruimte.

Wat de mensen hebben geleerd:

1. Sergei en Igor heel bewust en rustig fysiek stelden zich tussen de jonge Clarissa en de nieuwkomer Leonora, om Leonora te beschermen.

2. Als Clarissa weigerde haar gedrag ten opzichte van Leonora veranderen: direct na een lelijke incident – en hoewel het was fris in de hoofden van iedereen – Igor rustig en doelbewust liep naar Clarissa, doodgeslagen haar met zijn poot, slechts eenmaal, en vervolgens liep rustig weg, waardoor haar om haar eigen gedachten en conclusies.

3. Sergei en Leonora gevormd het plan om Clarissa en jonge Oleg gescheiden op verschillende verdiepingen van het huis te houden, behalve voor de voeding tijden.

Kortom: de onschuldige werden beschermd en de strijdende partijen van elkaar gescheiden. En de agressor was zacht en kort, maar onmiskenbaar gedisciplineerd. Gedurende deze hele tijd Clarissa liefdevol werd behandeld door alle – met uitzondering van de keren dat ze aangevallen ofwel Leonora of jonge Oleg. Als ik mondeling Clarissa boven gestuurd na een incident, soms zet ik zou traktaties uit voor alle katten een paar minuten later – en Clarissa zouden komen naar beneden en worden behandeld met acceptatie en liefde, aan te tonen dat alles is vergeven en dat wij allen nog steeds geliefd haar. Interessant genoeg leek ze te verwachten dat alles is vergeven – dat hielp haar en ons om sneller te genezen van elk incident, en hielp ook het voorkomen van toekomstige incidenten. Een deel van de angst Clarissa was dat Oleg zou onze liefde te nemen, en we wilden zeker zijn dat het duidelijk was dat dit niet het geval was. We geven nog steeds Clarissa extra aandacht en behandelt, en helpen te beschermen haar favoriete plekken van jonge Oleg.

Nu dat Oleg is een jaar en een half oud, Clarissa wordt meer gebruikt om hem, en Oleg een beetje wijzer over haar – en de meeste van hun vrij zeldzaam schermutselingen zijn meer te spelen dan aanvallen. Maar het duurde de hele familie – de mens en anderszins – om deze wapenstilstand te bereiken. Twee suggesties: als een manier om iedereen te helpen voelen zich meer als een familie-en obligatie-samen, M. en ik speelde met ze allemaal tegelijk – twee katten elkaar. En toen Oleg oud genoeg was om een paar fysieke grenzen, respect als ik gaf hen speciale traktaties – Ik zorgde ervoor dat alle vier de katten waren daar samen. Deze vrolijke, gedeelde familie gelegenheden hebben geholpen de weg effenen voor een meer duurzame vrede.

Hoe Pinguïn Flippers werk?
Redfoot Tortoise
Cat Diabetes Symptomen
De Rottweiler: begrijp zijn Geschiedenis
Waar Duitse Herder Puppies Zoek
Zeekomkommer
Car-Deer botsingen in de Verenigde Staten
Hulp voor Crate Training Honden
Voedsel voor huisdieren voor de veeleisende Huisdiereigenaar
Wordt organisch Pet Foods Best voor uw huisdieren?
Hoe Werkt Eiwit Werk voor een hond?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create