Parkieten als huisdier

Parkieten zijn oorspronkelijk gevonden in de bossen en graslanden regio’s van Zuid-en Midden-Australië. De gemiddelde levensduur van parkieten kan variëren van overal tussen de 5 – 9 jaar. Parkieten indien gemeten, uit hun snavel naar het puntje van hun staart, rond 8 cm. Er zijn ongeveer 8 soorten parkieten, maar ze maken allemaal behoorlijk goed huisdieren. Volgens de vogel en de verschijning van waar u wilt, kunt u het huisdier parkiet kopen bij een dierenwinkel. Parkieten (grasparkieten) in het wild zijn te vinden in groene en gele kleur, en hebben een donkere groenachtige slagpennen die kan lijken bijna zwart van kleur. Maar als gevolg van het fokken in gevangenschap zijn er vele levendige kleuren van parkieten nu. Men kan zelfs de mannelijke en vrouwelijke parkieten onderscheiden door hun uitstraling, de mannetjes hebben paars gekleurde Ceres (vlezige die aanwezig zijn op de voet van het bovenste snavel), terwijl de kleur van de Ceres van de vrouwtjes is bruinachtig. Dit was enkele algemene info over parkieten, maar de vraag blijft. Wat maakt parkieten als huisdier zo populair?

Daarom parkieten als huisdier; Hier zijn enkele redenen die te maken parkieten als huisdier er zo schattig uit en is perfect voor beginnende vogel eigenaren. ; Parkieten zijn goedkoop en huisdier zorg voor deze vogels is heel eenvoudig. ; Ze zijn erg vermakelijk, en zorgen voor veel vermaak. ; Parkieten als huisdier zijn zeer geschikt voor mensen van alle leeftijden, en vooral parkieten als huisdier voor kinderen is een goede keuze voor jongere vogel eigenaren. ; Parkieten zijn niet zo zwak als delicate of andere gezelschapsdieren en dus kunnen ze gelukkig leven op elke plaats en in elke omgeving. Ze kunnen ook wonen in appartementen. ; Door het verstrekken van uw huisdier parkiet, wat vers water en goed voedsel om de gezondheid van huisdieren te houden, en een keer behandelen in de zoveel tijd en sommige vermaak, zullen ze je heel veel liefde terug. ; Deze huisdieren zijn intelligent, en kan praten, fluiten en zingen. ; Een parkiet bij dicht bij haar eigenaar, wordt zeer enthousiast nadat de eigenaar weer thuis aan het eind van de dag. ; Deze vogels zijn zeer tam en dus kan worden verhuurd buiten hun kooi door hun eigenaars en kan worden toegestaan om te knabbelen op een stuk van sieraden zoals je oorbel of armband. ; Parkieten kunnen ook knabbelen op andere dingen zoals kleding, meubels, gordijnen of iets anders dat hun aandacht trekt. ; Een ander groot ding over het hebben van parkieten als huisdier, is dat ze ook genieten van muziek met je op de radio, en zelfs meezingen. ; Zij ook weer reageren door te praten met andere vogels, of het nu de echte of de vogels praten op een disc. ; Soorten parkieten; Kijk online voor foto’s en prijzen van de verschillende soorten parkieten. Hier zijn enkele van de populaire soorten parkieten als huisdier, van waaruit u kunt degene die je wilt selecteren.

Grasparkieten als huisdier: Dit zijn de meest bekende type van de parkiet. Ze zijn nu beschikbaar in vele kleuren en zijn grote joviale vogels die graag spelen en hun omgeving te verkennen.

Monnik / Quaker parkieten als huisdier: Deze vogels zijn groen van kleur met oranjeachtige snavel. Ze zijn erg charmant, grote praters, houden hun hoofd krabben en willen knuffelen.

Rode Rump parkieten als huisdier: Deze vogels hebben een iets breder kader in vergelijking met de meeste andere parkieten, en hebben mooie menging van de veer kleuren. Ze hebben vaak het geluid van een fluitje en andere dieren dan huisdieren voedsel te maken, zoals zaden, gevoed kan worden groenten, gierst en fruit zoals appels en sinaasappels.

Verjaard / Catherine / Lineolated parkieten als huisdier: Deze zijn zeer klein in omvang, en hebben een natuurlijke groene kleur. Voor mensen op zoek naar klein formaat huisdieren en gemakkelijk parkiet zorg, ze zijn een goede keuze.

Indische halsbandparkieten als huisdier: Ze zijn een beetje chagrijnig en moeilijk te temmen, maar over het algemeen zijn heel slim, lief in de natuur en hebben charmante persoonlijkheid. Deze worden ook wel Halsbandparkiet papegaaien soms.

Nu dat je weet waarom parkieten als huisdier zo groot zijn, krijgt de soort parkiet u zou willen hebben als huisdier. Ervoor zorgen dat je je huisdier parkiet niet houden met andere vogels, omdat zij niet goed reageren op het hebben van andere vogels in hun omgeving.

Opleiding van een pup te Sit
Senior Hond Gezondheid – uitstekende manieren om uw oudere hond houden in een gezonde conditie
De meest voorkomende Yorkshire Terrier Allergieën
Speciale zuurstofmaskers voor huisdieren
Het bezitten van een kat – De verantwoordelijkheden
Boston Terrier Gezondheid
Het kiezen van een tweedehands paardentrailer
Hondenkoekjes: Gezonde Snacks Doggie
Bloeden Problemen in Labrador Retrievers
Discus Vis Ziekten
Droge ogen In Shih Tzu’s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create