Parkiet Care

Dus je hebt besloten te gaan voor een parkiet, maar niet zeker weet of je het moet doen? Je bent met terugkerende twijfels op het gebied van wat te doen? Hoe de zorg voor het? Wat zal het eten? Wat als het niet goed te passen? Al deze vragen kunnen soms rijdt u op de muur en het kan nogal overweldigend zijn. Maar dat is wat we hier voor. We geven u enkele geweldige tips over parkieten zorg dat zal u helpen om ‘overleven’ de ervaring. Leer meer over papegaaien.

Parkiet Care Tips

Attitude Adjustment; Ga niet in voor een parkiet als je gaat worden geplaagd door zorgen over parkiet zorg. Having een bird en vogel zorg moet een leuke taak be. Krijgt een Als je echt graag hebben, en bereid zijn om de hele ervaring te genieten. Dit zal u helpen de zorg voor de parkiet beter en de vreugde die je krijgt vorm zal worden ongeëvenaard. Parkieten zijn zeer intelligent en alert vogels en het houden van een zullen leiden tot een geweldige ervaring. Het deel ‘hoe de verzorging van een parkiet te nemen’ zal worden beantwoord zelf met de tijd.

Maak een keuze; Het eerste wat je moet beslissen is het soort parkiet die u wilt gaan voor. Er zijn verschillende soorten op de markt beschikbaar. Kies er een die je het beste bevalt. Zal een grote parkiet moeilijk voor u te behandelen? Is een kleinere beter? Je moet jezelf deze en andere dergelijke vragen te stellen voordat het maken van een keuze.

Bereid de Cage; Koop een grote en luchtige kooi die fungeert als de vogel huis, zodat uw parkiet niet claustrofobisch gevoel. Lijn met een krant, die je nodig hebt om elke week te veranderen. Aanbod met bakken voor water en voedsel. Dit is het meest essentiële onderdeel van parkiet zorg. Zorg ervoor dat als de kooi is niet al uitgerust met een houten stok, om er zelf aan te schaffen. Zitstokken essentieel zijn voor elke vogel. Dek de kooi met een doek op een paar zijden – dit zal lenen een veiligheids-niche naar de vogel en helpen om het ontwerp af ‘s nachts. Lees meer op het bouwen van vogel dozen.

Koop Zaden en speelgoed; kopen van hoge kwaliteit zaden voor de parkiet dat er geen kunstmatige smaken. Ook voor zorgen dat je wat speelgoed zoals bellen of schommels voor de vogel kopen. Dit gaat een lange weg in effectieve parkiet zorg. Parkieten zijn actieve vogels die liefde om te spelen en om mentaal en emotioneel lijden, indien niet genoeg gestimuleerd neigen. Zorg ervoor dat u veilig speelgoed dat de vogel geen schade in ieder geval kopen.

Omgeving voor de parkiet, Het is natuurlijk voor een parkiet bang te zijn als je hem mee in zijn nieuwe omgeving. Zorg ervoor dat er geen harde geluiden als je hem binnen Speel zachte muziek, zodat er een of andere vorm van geluid altijd aanwezig is. NOOIT stil, omdat de vogel zal het als een teken van gevaar. Praten met de vogel in zachte tinten. Na verloop van tijd de vogel zal zich realiseren dat het een veilige omgeving en beginnen met het verkennen van zijn kooi.

Eetgewoonten; tweemaal Voer de vogel met zaden per dag. De rest van het moment, hij moet op gelet worden vers fruit en groenten zoals wortelen, bladgroenten, bieten, erwten of peterselie. Dit maakt het mogelijk om aan te vullen zijn voeding, als een alleen-zaad dieet is niet voldoende. Ververs het water iedere dag en houden een constante controle op, vooral op warme dagen. Eveneens, zet een mineraal blok in de kooi, zodat de parkiet kan op het grind voor de dagelijkse minerale en kalk nodig.

Het schoonmaken van de Vogel; Niet veel mensen realiseren zich dat parkieten graag baden hebben. Het helpt om ze schoon te houden en gezond. Niet dragen van een bad kom naar de kooi, maar in plaats daarvan uw parkiet te nemen om het. Dit zal gaan een lange manier in het parkiet zorg. Zorg ervoor dat het water lauw is. Het niveau moet alleen genoeg zijn, zodat de parkiet het hoofd is gemakkelijk boven het water wanneer hij erin. Laat de vogels neemt zijn tijd om zich te acclimatiseren. Zodra dat gebeurt, zal het enorm genieten van het zwemmen ervaring. Na het bad, zorg ervoor dat de parkiet te houden op een koele en luchtige plek af te drogen.

Interactie met de vogel; Het is uiterst belangrijk om dagelijks interactie met de vogel, vooral als het alleen is. Praat met het voor ten minste 30 minuten. Draag het mee op je schouder als je werk en houden om het te zingen. Het zal love this. Als het een paar vogels die je hebt, dan is het van cruciaal belang dat u contact met hen, omdat ze binding onderling volledig en anders negeren. Probeer en zingen aan hen of ze herhalen woorden of speel de druppel en de vangst spel met hen. Dit zal hen helpen om u te beschouwen als een van de clan.

Dagelijkse oefeningen; Oefeningen zijn een belangrijk onderdeel van parkiet zorg. Als de parkiet niet nog wat dagelijkse oefening, krijgt het vet en dat zal leiden tot al het vet-gerelateerde ziekten. Zorg ervoor dat er voldoende speelgoed in de kooi voor haar te spelen. Ook is het belangrijk dat u het te voorzien van enige tijd buiten de kooi, als een kooi zal hem niet toestaan de benodigde ruimte voor hetzelfde. Probeer enkele handmatige oefeningen.

Hou het veilig, omdat de plek waar u zijn kooi is van cruciaal belang. Bewaar nooit een kooi in de buurt van de AC of in de keuken waar er rook en geuren. Zorg dat er geen sprays of schoonmaakmiddelen zijn gespoten in de buurt van de parkiet. Een belangrijk onderdeel van parkiet zorg is om voorzichtig te zijn wanneer de vogel wordt verhuurd van de kooi. Zorg ervoor dat alle deuren en ramen gesloten, zodat het niet eraf vliegen. Houden ook een horloge op alle fans en zien dat ze zijn uitgeschakeld. Een parkiet zal vliegen in een wervelende fan als het is opgeschrikt om welke reden. ; Lees meer over; Baby Bird Care; Gewonde Bird – wat te doen; parkieten zijn ook wel grasparkieten en zijn zeer gemakkelijk te verzorgen. Als de juiste parkiet zorg wordt toegediend, zal je zien hoeveel lol een parkiet kan worden. Dus kus de aanhouding afscheid en ga je jezelf een kwetteren, over-actief parkiet vandaag!

Earthworm Spijsverteringsstelsel
Advies over de Zwarte Siberische Husky
Kitty Care
Gastvrije een Vogel in uw gezin
Soorten vogels Voeding
All About Havanezer Verzorging – Allergieën
Tetra Vis
Chihuahua: een geschiedenis van het ras
The Joy Of Silver Labrador Puppies
Yorkshire Terrier Training: Weet wanneer u hulp nodig
The Best Flea Control Voor Katten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create