Oorzaken en preventie van Diarree in Labrador Retriever

Een gezonde Labrador Retriever zal normaal ontlasting stevige ontlasting of twee keer per dag. Echter, als je Labrador Retriever loopt semi-vaste of vloeibare ontlasting vaker dan normaal, dan is hij waarschijnlijk last van hoektand diarree. Diarree komt vaak voor bij Labrador Retrievers vanwege hun gezonde eetlust. Ze hebben de neiging om iets, verteerbaar en non-food objecten op elkaar, vooral als hun eigenaars niet op zoek bent te eten. Met onmiddellijke aandacht en goede zorg, kan diarree veroorzaakt door inname van vreemde voorwerpen worden behandeld binnen een dag of twee.

Diarree heeft tal van andere oorzaken afgezien van het eten van ongeschikte voorwerpen. Het kan worden veroorzaakt door virussen darm, maag virussen of darmparasieten. Problemen binnen het spijsverteringskanaal, zoals zweren, kanker, kunnen voedselallergieën en toxines trigger diarree. Gezondheidsproblemen niet gerelateerd aan het spijsverteringssysteem tractus ook leiden tot diarree. Sommige van deze gezondheidsproblemen zijn leverziekte, nierziekten, ziekte van Addison en angst. Onthoud altijd dat diarree is geen ziekte, maar is een symptoom van verschillende ziekten. Het misschien slechts een symptoom, maar kan levensbedreigend worden indien niet onmiddellijk behandeld.

Voor eenvoudige gevallen van diarree op uw Labrador Retriever, thuisbehandeling is genoeg. Bieden voldoende vers water of oral rehydration vloeistoffen te drinken, mits hij niet braken. U kunt ook proberen hem een ijsblokje of twee om de vier uur om hem te helpen niet zo veel water te drinken. Het is ook raadzaam om hem op 24 uur vasten voor om zijn geïrriteerde luchtwegen rust en voedt hem alleen als hij lijkt beter na een dag. U kunt beginnen met het voeden hem met kleine hoeveelheden neutrale dieet om de vier uur. Als uw Labrador Retriever lijkt beter na neutrale dieet en kleine hoeveelheden voedsel, kunt u geleidelijk aan terug naar zijn normale dieet.

Ernstige gevallen van diarree, indien zij aanhoudt meer dan 24 uur, als er geen bloed en het vergezeld gaat met braken, onmiddellijke veterinaire zorg nodig is om uw hond door uitdroging te voorkomen. Als er bloed in zijn braaksel of ontlasting, als hij koorts heeft en als het aanhoudt voor meer dan een à twee dagen, kan het teken van een infectie of andere ziekten. onmiddellijk naar uw dierenarts voor medicijnen. Hij zal drinken met elektrolyten en voedingssupplementen adviseren gewoonlijk, zoals probiotica want het heeft goede bacteriën helpen bij het herstellen van de gezondheid van de darmen van de hond-darmkanaal. Ernstige gevallen van diarree als gevolg van infectie of ontsteking van de darm kan eisen antibiotica.

Anlan ajaw is een schrijver met tonnen aan kennis over Labrador Retriever. Ontdek effectieve Labrador hond opleiding tips op deze website.

Senior Hond Gezondheid – uitstekende manieren om uw oudere hond houden in een gezonde conditie
Bulldog probleemgedrag: Barking
Aan de slag met Rottweiler Training
Help Uw Jack Russell Terrier Cope met verlatingsangst
Heupdysplasie Behandeling
Zorg voor uw poedel
Pommeren Problemen te verwachten
Rijden Down Hills
Pet heremietkreeften – Hermit Crab Care
Lof en corrigeer uw hond – De Hoeksteen aan alle Proper hondengedrag
Tetra Vis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create