Oneerlijk Beagle Fokkers: Waarom Pet Store eigenaren moeten stoppen met het Pups

De groeiende populariteit van beagles heeft geopend, een enorme markt op te vullen dat eerlijke beagle fokkers worstelen om bij te blijven bladeren. This onbeantwoorde vraag naar deze lieve kleine honden heeft opende de deuren voor oneerlijke beagle fokkers die puppy’s voortbrengen massaal voor gezelschapsdieren winkels over de hele land. Zelfs huisdier storeowners die het initiatief nemen om te proberen de fokkers te onderzoeken, van wie krijgen ze hun pups, zijn vaak verleid tot het kopen van dieren die minder dan uitzonderlijk.

De meerderheid van de kwaliteit van beagle fokkers zou zelfs niet overwegen leveren pups naar een dierenwinkel. Beagles die leven in dierenwinkels het algemeen wonen in benauwde omstandigheden, zonder hoop op het krijgen van een goede uitoefening, en hoewel niet noodzakelijkerwijs mishandeld, zijn vaak slechts een in een zee van pups all schreeuwen om aandacht. Deze pups hebben meestal niet het juiste medische behandeling die beagle’s nodig hebben, waardoor ze nog meer kans op ziekte dan normaal.

Het grootste probleem met een oneerlijk kweker is, dat ze vaak blijven hun honden kruisen, zodat de grootste hoeveelheid van pups te produceren. Since Beagles zijn gevoelig voor bepaalde genetische gezondheidsproblemen om te beginnen, dit is een zeer gevaarlijke praktijk. Een eerlijke beagle fokker erkent het gevaar van inteelt zoveel generaties, zonder dat in een nieuw bloed, en zal absoluut weigeren dit te doen. Ze zullen proberen om de genetische lijnen zo ver mogelijk uit elkaar, om zo verdere verslechtering van deze voorwaarden te voorkomen.

Het is een trieste schande dat er zoveel huisdier storeowners niet in staat zijn om een eerlijke beagle fokker van een oneerlijke een onderscheid maken. Maar zoveel huisdier storeowners zijn gewoon bezig met het bijhouden van de groeiende vraag naar beagle pups, dat zij nooit de tijd nemen om onderzoek naar de voorwaarden van de honden die ze kopen vandaan komen.

Om ervoor te zorgen dat u niet helpen om geld in de zak van een oneerlijk beagle fokker, is het belangrijk dat je weg te blijven van het kopen van een beagle bij uw plaatselijke dierenwinkel. Zelfs als het huisdier winkelier heeft de beste bedoelingen voor zover niet proberen om jongen te kopen van deze fokkers, zijn de meeste van hen nog slechts de betrokken voor de levering en de vraag die is ontstaan uit de groeiende populariteit van deze kleine hond.

Een eerlijke beagle fokker zal nooit verkopen hun pups aan een dierenwinkel, de voorkeur om ze in een warme en comfortabele kennel waar ze ontvangt alleen de allerbeste in de zorg en medische behandeling. En een eerlijke Beagle fokker zal zeer kieskeurig als aan wie zij een pup te verkopen. Als je weet dat je klaar bent om een van deze prachtige kleine honden de liefde en zorg die ze verdienen geven, overleg dan met uw dierenarts over een aantal van de gerespecteerde beagle fokkers in uw omgeving.

Met een immense liefde voor beagles, heeft Michelle Adams maakte een persoonlijke missie om educatie would-be beagle eigenaren over de juiste zorg en behandeling van deze kostbare kleine ras. In staat zijn om oneerlijke beagle fokkers niet te erkennen is een van de primaire verantwoordelijkheden van iedereen die dat wil zelf een van deze kostbare honden. Dit artikel is voor iedereen op zoek naar beagle informatie over hoe dierenwinkels worden geleverd door puppy molens en oneerlijk fokkers.

Baby vogel Care
YORKIE Fokkers You Don’t Want To Talk To
Yorkshire Terriër: een klein appartement Hond
Vergrote prostaat bij honden
Chihuahua: een geschiedenis van het ras
Afrikaanse dieren Lijst
Vijf manieren om uw Rottweiler foto’s te verbeteren
Bichon Frise Fokkers: de Genuine artikel
Animal Cruelty
Vaccins voor uw labrador hond
De ups en downs van een Chihuahua Rescue Centre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create