Nieuw-Zeelandse regering Voert ruzie tussen Japan en Whale Demonstranten

De Nieuw-Zeelandse overheid ingegrepen in de schermutselingen tussen pro-en anti-walvisjagers in het Zuidpoolgebied gisteravond gewaarschuwd dat levens kunnen worden verloren en de demonstranten ‘oorzaak beschadigd.

Twee mensen werden gevonden nadat ze op zee verloren na een aanvaring, en zowel de Japanse walvisvloot en Sea Shepherd Conservation Society boten werden ernstig beschadigd.

Chris Carter, de Nieuw-Zeelandse minister van instandhouding, zei: Sea Shepherd het protest al te ver is doorgeschoten. Geen verdere actie’s het verlies van mensenlevens, en ernstige schade aan de oorzaak van walvisbescherming.

Na een telefoontje naar de minister van zijn schip, kapitein Paul Watson, de leider van de demonstranten, zei: Mr Carter heeft gezegd dat hij er alles wat hij kan om de Japanse vloot doden 50 bedreigde bultruggen te voorkomen. We zullen hem op zijn woord en in ruil daarvoor hebben we hem verzekeren dat we niet schadelijk voor de Japanse walvisjagers dit jaar.

De kalmte op de vijandelijkheden kwam als 24 landen – een derde van het lidmaatschap van de Internationale Walvisvaart Commissie – geboycot een vergadering op uitnodiging van Japan, die zich tracht te ondersteunen om te zetten in een pro-jacht organisatie voorafgaand aan de jaarvergadering van de IWC in Alaska in kan.

Groot-Brittanniƫ, de VS, Australiƫ en 21other anti-walvisjacht landen wegbleven.

Getting Rid Of Hondenvlo
Animal Cruelty
Witte Siberische tijgers
Huis Cats – Moet u uw huisdier binnenshuis?
Spreek Kitty, Speak
Training van uw hond om te stoppen Kauwen
Leer Labrador Retrievers medicijnen in te nemen
Parkiet Care
Hartgeruis in Cats
How To Make Great Dane Honden begrijpen uw lichaamstaal
Jaguar’s Habitat: Wat doen Jaguars eten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create