Nieuw-Zeelandse regering Voert ruzie tussen Japan en Whale Demonstranten

De Nieuw-Zeelandse overheid ingegrepen in de schermutselingen tussen pro-en anti-walvisjagers in het Zuidpoolgebied gisteravond gewaarschuwd dat levens kunnen worden verloren en de demonstranten ‘oorzaak beschadigd.

Twee mensen werden gevonden nadat ze op zee verloren na een aanvaring, en zowel de Japanse walvisvloot en Sea Shepherd Conservation Society boten werden ernstig beschadigd.

Chris Carter, de Nieuw-Zeelandse minister van instandhouding, zei: Sea Shepherd het protest al te ver is doorgeschoten. Geen verdere actie’s het verlies van mensenlevens, en ernstige schade aan de oorzaak van walvisbescherming.

Na een telefoontje naar de minister van zijn schip, kapitein Paul Watson, de leider van de demonstranten, zei: Mr Carter heeft gezegd dat hij er alles wat hij kan om de Japanse vloot doden 50 bedreigde bultruggen te voorkomen. We zullen hem op zijn woord en in ruil daarvoor hebben we hem verzekeren dat we niet schadelijk voor de Japanse walvisjagers dit jaar.

De kalmte op de vijandelijkheden kwam als 24 landen – een derde van het lidmaatschap van de Internationale Walvisvaart Commissie – geboycot een vergadering op uitnodiging van Japan, die zich tracht te ondersteunen om te zetten in een pro-jacht organisatie voorafgaand aan de jaarvergadering van de IWC in Alaska in kan.

Groot-Brittannië, de VS, Australië en 21other anti-walvisjacht landen wegbleven.

De wortels van de Duitse Herder
Inzicht Canine Diabetes In Beagles
Rechter dient te beslissen Als Chimp Heeft Mensenrechten
Over Shih Tzu Fokken
Dingen om te onthouden wanneer Training A Great Dane
De Dalmatische
Hoe goed zijn Littman Veterinair Stethoscopen?
Hoe Pinguïn Flippers werk?
Verschillende rassen vereisen verschillende Training Methodes
Zachte kattenvoer
Birmese Cats

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create