Nieuw-Zeelandse regering Voert ruzie tussen Japan en Whale Demonstranten

De Nieuw-Zeelandse overheid ingegrepen in de schermutselingen tussen pro-en anti-walvisjagers in het Zuidpoolgebied gisteravond gewaarschuwd dat levens kunnen worden verloren en de demonstranten ‘oorzaak beschadigd.

Twee mensen werden gevonden nadat ze op zee verloren na een aanvaring, en zowel de Japanse walvisvloot en Sea Shepherd Conservation Society boten werden ernstig beschadigd.

Chris Carter, de Nieuw-Zeelandse minister van instandhouding, zei: Sea Shepherd het protest al te ver is doorgeschoten. Geen verdere actie’s het verlies van mensenlevens, en ernstige schade aan de oorzaak van walvisbescherming.

Na een telefoontje naar de minister van zijn schip, kapitein Paul Watson, de leider van de demonstranten, zei: Mr Carter heeft gezegd dat hij er alles wat hij kan om de Japanse vloot doden 50 bedreigde bultruggen te voorkomen. We zullen hem op zijn woord en in ruil daarvoor hebben we hem verzekeren dat we niet schadelijk voor de Japanse walvisjagers dit jaar.

De kalmte op de vijandelijkheden kwam als 24 landen – een derde van het lidmaatschap van de Internationale Walvisvaart Commissie – geboycot een vergadering op uitnodiging van Japan, die zich tracht te ondersteunen om te zetten in een pro-jacht organisatie voorafgaand aan de jaarvergadering van de IWC in Alaska in kan.

Groot-Brittanniƫ, de VS, Australiƫ en 21other anti-walvisjacht landen wegbleven.

Wat u moet weten over Havanezer Breeding
Anaalklier ziekte – is het gebruikelijk bij Labrador Retrievers?
Verzekering van het Huisdier kan redden Uw Pet’s Life Some Day!
Grijze eekhoorns
Hoe om uw nieuwe hond zindelijk met Crate Training
Duitse Herders – Enkele tips bij het zoeken naar een nieuwe hond
Slingeraap
Dog Training Technieken die het beste werken op kleinere honden
Car-Deer botsingen in de Verenigde Staten
De geplot Hound
Inenten van uw Jack Russell Terrier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create