Maak een Opknoping Krabpalen Post

Sommige katten meubilair kan intimiderend zijn. De schuifspanning omvang van sommige katten krabpalen kunnen dreigen over te nemen een hele kamer. Voor mensen met katten en kleine ruimtes is er een antwoord – maak je eigen hoge kwaliteit en compacte kat meubilair.

Het is gemakkelijk en goedkoop te maken een zeer mooie krabpaal die hangt op een deurknop. Het neemt geen vloerruimte, is het makkelijk om van deur naar deur, en het beste van alles, uw kat liever zijn eigen krabpaal te gebruiken dan uw meubels. Het is erg belangrijk voor katten om te krabben. Ze doen het om hun tenen te oefenen en oude klauw schouderhoesjes verwijderd. Ze gaan krassen ergens. Beter is het op een krabpaal dan uw tapijt of meubilair.

Alles wat je nodig hebt is een 1×6 bord en wat sisal touw. Begin met een 2 meter lange 1×6. Het kan elke vorm van hout, multiplex of spaanplaat te worden. Snijd de uiteinden plein, zand en verf of beits naar uw huis interieur passen. Aan de bovenkant je boor een 3 / 8 gat door op beide hoeken ongeveer een centimeter vanaf elke rand. Boor een gat meer gecentreerd van links naar rechts ongeveer 2 van de onderste rand van het bord.

Je gaat ongeveer 100 meter van ¼ inch, niet-geoliede, sisal touw nodig. Zorg ervoor dat de niet-geoliede ras te krijgen. Sisal touw is gemakkelijk verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten of thuis centra. Het is echt goedkoop, ook. Begin met rijgen een einde door een van de bovenste gaten Leg een knoop ongeveer 15 van het einde. Breng het uiteinde terug door het andere gat. Maak een knoop aan het einde dus het zal niet eruit te trekken. Als je het goed gedaan hebt heb je een knoop aan elke kant van het bord. Dit is de lus die hangt boven de deur knop.

Nu beginnen met inpakken het touw heel strak rand tot rand rond het bord op weg naar de bodem. Over elke 10 tot 12 wraps u gaat moeten comprimeren wraps door te tikken op een stuk hout met een hamer. Doe dit aan beide zijden van het bord. Houden de spanning op het touw als je tikt. U wilt knijpen de wraps bij elkaar. Als je deze stap overslaan uw kat zal comprimeren de wraps met zijn klauwen als hij gebruik maakt van de krabpaal en het zal gap op de top. Wanneer je naar de bodem voeden het touw door het gat en bind het uit of vastzetten met een paar kleine nagels. Het zal ook helpen als je overstag de laatste wikkel om de 2 of zo rondom het bord. Dit zal fungeren als een stop en helpen om de wikkels van de verzakking.

Afhankelijk van de aard van de deurknoppen zijn dat je de krabpaal moet heel mooi hangen. Als alternatief, kun je gewoon mager de krabpaal tegen een muur. Aangezien het bord is omwikkeld met touw enig geluid uit het gebruik van uw kat zal worden gedempt. Spray je nieuwe krabpaal met kattenkruid-extract en je kat zal wilde gaan over zijn nieuwe kat meubilair.

Controleer katsrule voor ideeën en inspiratie.

Kokoskrabben
Wat Uw Basset Hound Erft
Wat is de beste Canine hartworm geneeskunde?
Dog Training Tips – Mandje Training
Beagle Pups zijn in het algemeen Gezonde
African Safari Wildlife Feiten
Gemeenschappelijke Hond Gezondheidsproblemen – Behandelen van de 20 meest voorkomende
Verantwoordelijk Pommeren Breeding
Is uw hond of kat Rekening In Any Vitamine Supplementen Right Now?
Hond gehoorzaamheid gebaren voor honden
Een Giant Spider Dat kan Crack een kokosnoot? Nee, het is een krab!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create