Labrador Retriever: het verwijderen van vlekken en geuren

Zal je zeker graag uw Labrador Retriever in huis hebben, slapen in uw comfortabele bank in de woonkamer of geniet met uw favoriete tv-show. Maar vergeet niet dat een deel van vrijheid van uw huisdier naar het huis te verkennen is de mogelijkheid van het ontdekken van de urine vlekken in het tapijt, bank, bed, meubels of andere voorwerpen. Al heb je zoveel tijd, moeite en geld in zindelijkheidstraining je Labrador Retriever, zal er nog steeds momenten zijn waarop uw huisdier per ongeluk urineren in de verkeerde plaatsen. Nu dat uw viervoeter besloten om zijn grondgebied in uw meest favoriete merk tapijt, je hebt geen andere optie, maar om zijn rotzooi schoon in een keer als je niet wilt dat hij om het te doen opnieuw en opnieuw.

Gelukkig voor u als u nieuwe vlekken die nog nat zijn. Nieuwe vlekken zijn gemakkelijker te verwijderen. Dep de plek zo veel mogelijk met behulp van kranten, papieren handdoeken, droge doek of een product met een absorberende korrels. Deze korrels kunnen recht worden toegepast op de plek waar je Labrador Retriever urineerde. De vlek moet zo veel mogelijk, zodat het gemakkelijker zal zijn om de geur te verwijderen worden gedroogd. Zodra het gebied is opgezogen, spray of giet het schoonmaken formule speciaal gemaakt voor gezelschapsdieren vlekken. Deze reiniging formules bevatten levende bacteriën en enzymen effectief in het verwijderen pet stain geur.

Pet geur kan ook worden verwijderd uit het tapijt met het gebruik van zuiveringszout en azijn. Na het drogen de urine volledig, dempen van het gebied met schoon water en strooi soda over. Laat het zuiveringszout om te drogen gedurende enkele uren, of zelfs ‘s nachts vervolgens onder vacuüm het gebied de volgende dag.

Soms worden vlekken ontdekt toen ze al hebben gedroogd. Zoveel mogelijk, verwijdert u alle sporen van zware vlekken in het tapijt. Reinigings formule met meer agressieve bacteriën en enzymen. Er zijn een aantal zonder zichtbare vlekken in het tapijt, maar de geur is er wel degelijk. Zoek deze vervuilde gebied met behulp van je neus. Gebruik een zwart licht tot zelfs oude urinevlekken te vinden. Sluit de rolluiken, ramen en uitschakelen van alle lichten in de kamer. Huisdier urinesteen gloed onder de zwarte licht. Een overzicht van de omgeving met krijt en daarna neem je het schoonmaken bekwaamheid om ze te verwijderen. Of uw huisdier is een Labrador Retriever of een Shih Tzu, urine van huisdieren heeft een extreem krachtige geur en bladeren zichtbare vlekken op het tapijt. Je moet doen wat te verwijderen die.

Anlan ajaw schrijft informatie artikelen over verschillende ras van de hond, zoals Labrador Retriever. Check out Labrador hond opleiding tips op deze website.

Hoe kan ik een hond huis te bouwen
Cat ziekten en symptomen
Bedreigde gorilla’s
Spint
Beschrijving van een langharige Chihuahua
Is je hond At Risk van canine Influenza?
Golden Retriever Fokkers: Goede en slechte
Pet Store Problemen met Shar Peis
Hoe je het beste Pug Breeders Zoek
Hondenras Selector – Kies de beste Ras van de Hond
Kunnen we echt les oude honden nieuwe trucjes?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create