Labradoodle opleidingsniveaus en door een halster

Heb je ooit overwogen halster training van uw Labradoodle? Als u nog niet, kunt u deze training beschouwen als een halster kan u met veel meer controle over uw hond tijdens het lopen hem.

Wat is nu precies een halster? Wezen, het is een uitgebreid kraag dat er een tweede kraag die rond de romp van de hond achter het front kwartalen functies. Het halster gespen meestal aan de voorkant en de achterkant van het heeft een D-lus die hecht aan de leiding. Met behulp van een halter, kunt u eenvoudig stoppen met uw Labradoodle van het verrichten van negatief gedrag je niet goedkeuren. U kunt stoppen met uw hond met meer controle, zonder hals sleutel van uw dier.

Om te beginnen met halter training van uw hond, moet u een duurzame, nylon halster dat goed past bij uw pooch aankoop. Net als de kraag, moet u in staat om twee vingers passen onder het halster. Echter, voordat u het halster om uw Labradoodle plaats, moet u eerst Laat uw hond de tijd om hem / haarzelf vertrouwd te maken met het apparaat voordat u het op. Dit zal helpen verlichten van uw hond in het halster zonder dat je weerstand.

U kunt het halster op uw hond glijden gemakkelijk door het plaatsen van de kraag een deel over het hoofd, en de verpakking van het tweede deel achter de voorpoten. Afhankelijk van het type halster u koopt, de gesp kan kunststof of metaal zijn. Metalen gespen zijn meestal zwaarder dan plastic. Dat gezegd zijnde, als u kiest voor kunststof, zorg ervoor dat het is gemaakt van stevig materiaal.

Zodra de Labradoodle is in zijn / haar halster, moet de D-lus worden geplaatst op de rug. Mocht u nog bedenkingen bij het zetten van uw hond in het halster, vergeet niet dat het altijd een goed idee om de instructies van de fabrikant die met het model te lezen. Dit zal niet alleen leren hoe je het apparaat goed past om je hond, zal het er ook voor zorgen dat er geen schade komt voor u of uw pooch.

Nadat u succesvol zet je Labradoodle in het halster, moet u prijs en beloon hem / haar, en laat ze een paar minuten om te bewegen en vertrouwd raken met de sensatie van het apparaat voordat u een leiband aan. Als je eenmaal een paar minuten om uw hond te gaan geven, is het tijd om de riem te hechten aan het halster. Om te wennen uw hond aan het lopen met de riem en halster, hebben een assistent staan 5 meter voor u en uw Labradoodle en bied uw hond een traktatie of een favoriet speeltje. Als de hond naar voren wordt verplaatst naar zijn / haar beloning, zal hij / zij leren dat het halster niet vernauwen als ze kunnen in eerste instantie gedacht hebben.

Wanneer de hond meer vertrouwd lopen met het halster wordt, zullen ze ontdekken dat ze nog steeds de vrijheid hebben, maar zijn ook beperkt moeten ze proberen te treden in het gedrag dat u afkeurt. Bijvoorbeeld, als je hond agressief handelingen jegens een vreemdeling of een andere hond, zul je in staat zijn om gemakkelijk trekken ze terug dan wanneer de hond werd alleen het dragen van een kraag. Daarnaast heb je het voordeel van omhoog te trekken of terug aan het halster, zodat voor de voeten van de Labradoodle is duidelijk uit de grond getrokken om de hond te stoppen met lopen op iets gevaarlijks zoals glas.

Zoals u kunt zien, zijn er veel voordelen aan het halster training van uw Labradoodle.

Anlan ajaw is een kampioen voor alle rassen van honden-en Labradoodles zijn een favoriet. U kunt meer informatie vinden over Labradoodles op de Labradoodle Savvy website.

Het creëren van een modieuze Chihuahua
De top drie huishoudens Vergiftigingen en hoe u uw hond te houden wordt blootgesteld
Wat we nodig hebben voor Dierensalons?
Chimpansee Feiten
Copperhead slangen
Hond colitis in
Phylum Mollusca Kenmerken
Schadelijk Foods voor honden
De waarheid te Care Poedel
Waarom Monkeys Don’t Make Good Huisdieren
Is het onzichtbaar hondenhek de juiste keuze voor jou?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create