Kerst met uw kat

Kerst is de tijd van het jaar waar we rijkelijk onze huizen versieren met lichtjes en gekleurde decoraties. Onze centrale is een prachtige geurende dennenboom, die we bedekken met Spangle ballen en verleidelijke bonbons. Al deze dingen helpen om onze huizen voelt knus en warm en traditioneel seizoensgebonden. Helaas zijn wij niet de enigen die worden aangetrokken door het klatergoud en het licht, zijn onze katten met hun zeer nieuwsgierigheid ook gaan om bijzondere belangstelling in al onze kerst overdaad en schittering. Maar op de loer binnen deze kerstvieringen zijn verborgen gevaren voor onze harige vrienden.

Dus met onze katten in het achterhoofd, moeten we versieren onze huizen deze kerst met zorg en zetten voorzorgsmaatregelen om ze veilig. Dingen te overwegen zijn:

Holly, Mistletoe en Poinsettia – dit zijn alle planten die van oudsher we graag in onze huizen te brengen tijdens de kerstperiode. Helaas al deze planten zijn giftig voor katten en als ze die eten kan ernstige ziekte veroorzaken. Zodat er altijd voor zorgen dat deze planten niet toegankelijk zijn voor uw katten, leg ze op een hoge plank of ze draperen centrum verlichtingsarmaturen. Maar als je een kat die is zeer wendbaar en leergierig kan het veiligste niet om deze planten te brengen in het huis.

Kerstbomen – Het is vrijwel onmogelijk om uw kat te stoppen van het verkennen van deze nieuwe en interessante item. Het enige wat je kunt doen is om ervoor te zorgen dat zij zo veilig als absoluut mogelijk is en dat de kat is niet toegestaan de toegang tot het alleen. Een paar maatregelen te nemen zijn:

Een boom die niet verhaard zijn naalden te snel of helemaal niet. Some sparren doen niet vergoten terwijl anderen zijn vooral spike needles perfecte zijn voor krijgt in slappe voeten en erger nog worden opgegeten.

Zorg ervoor dat de boom is stevig en zal niet omvallen.

Place breekbare decorations verderop in de boom en niet in de onderste takken, waar ze nieuwe toneelstuk dingen voor je kat.

Spuit wat sterk ruikende vloeistof op de en rond de basis van het boom. Diluted Citroensap is goed en zal helpen om kitty te dicht tegen te gaan.

Klatergoud en andere kerstversieringen – Plaats versieringen vooral klatergoud van de katten te bereiken. Het is gewoon te verleidelijk voor uw kat en inslikken kat verstoppingen veroorzaken.

Kunstsneeuw – dit is giftig voor katten, dus moet worden vermeden indien mogelijk. Als je hem moet hebben, zorg ervoor dat uw kat is niet alleen achtergelaten in een kamer met, vooral ‘s nachts.

Een ander gevaar om uit te kijken voor tijdens de kerstperiode is bezoekers of familieleden geven bonbons om uw kat. Zij kunnen denken dat ze hen een traktatie, maar eigenlijk zijn ze vergiftigen. Chocolade bevat methylxanthines en theobromines, die zeer giftig voor zowel katten en honden, maar dan stimuleert het zenuwstelsel en het cardiovasculaire systeem. Altijd chocolade bedekt en buiten het bereik van uw huisdieren, ook laten de gasten kennen de gevaren.

Symptomen van het eten van chocolade zijn braken, hyperactiviteit, diarree, agitatie en frequent urineren. Als u vermoedt dat uw kat heeft wat chocolade gegeten en is enige tekenen van ziekte moeten ze worden genomen naar de dierenarts onmiddellijk. In het ergste geval kan de dood optreden en alle door het eten van een paar charisma bonbons. Dus extra speciale zorg moeten worden genomen om dergelijke goodies weg te houden van onze huisdieren.

Onder al het viert en bezoekers is het gemakkelijk voor uw kat om te beginnen te voelen een beetje verwaarloosd en zelfs bang, vooral als er veel lawaai en onverwachte mensen in het huis. Altijd om wat tijd te vinden te proberen tijdens de kerst rotzooi tot betalen ze enige aandacht. Het is ook een goed idee om opzij te zetten een aparte kamer voor uw kat terug te trekken naar als je verwacht veel van de gasten. Plaats in de kamer ergens warm voor hen om te slapen, een paar van hun favoriete speelgoed en zorg ervoor dat ze een schone kattenbak en wat water beschikbaar. Dus als uw kat besloten dat het allemaal te veel voor hen is dat ze geplaatst kunnen worden in deze kamer en veilig bewaard worden en comfortabele tot de zaken weer normaal.

We zouden zoals Kerstmis en alles wat de ophef en glitter, maar kan uw kat niet het gevoel op dezelfde manier vooral als we geen bijzondere aandacht te besteden aan hun behoeften in deze tijd.

Het verhaal van een Guinea Pig
Nieuw-Zeelandse vissers Haul in Zelden Colossal Squid
Op de show. . . De liefde voor dieren
Hoe natuurlijk hondenvoer kiezen?
Hoe maak je een Pet Sitting Service Kies
Veel plezier met Hond Fotokalenders
Tips voor zindelijkheidstraining oud, jong, en honden van grote rassen
Vijf manieren om uw Rottweiler foto’s te verbeteren
Golden Retriever Voeding voor een gezonde hond
Redenen waarom Pet Doors Voor glazen schuifdeur mei Uw veiligheid in gevaar brengen
Denken over paarden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create