Kennelhoest: de oorzaken, symptomen en behandeling

Kennelhoest (honden besmettelijke tracheobronchitis) is een ziekte die de luchtpijp voering beïnvloedt, daardoor lichte irritatie. Een hond met deze ziekte hoest regelmatig, meestal om de paar minuten en alle gedurende de dag. Hoewel kennelhoest is een van de meest voorkomende infectieziekten onder de honden, de meeste gevallen van kennelhoest zijn van ondergeschikt belang. Kennelhoest de neiging om op haar eigen verdwijnen na een week of twee.

Oorzaken zijn

Een airborne virus of bacterie is de oorzaak van kennelhoest, de meest voorkomende is een bacterie bekend als bordatella bronchiseptica. Om te worden besmet met de ziekte, zal een hond nodig verschillende soorten bacteriën of een virus in te ademen. Bovendien, honden hebben vaak contracten kennelhoest waar is er een grote bijeenkomst van honden, zoals in kennels of shows.

De symptomen ervan

Uw hond kan kennelhoest hebben als uw hond klinkt als het probeert om haar keel duidelijk wanneer het hoesten. Als u ook kennis van uw hond hoesten wanneer hij te oefenen of te doen wat andere fysieke activiteit, kan uw hond kennelhoest. De symptomen van kennelhoest verschijnen meestal een paar weken na uw hond is blootgesteld aan andere honden met kennelhoest of heeft ingeademd van de ziekte-veroorzakende virus of bacterie. Als uw hond het ernstige hoest is, kan uw hond continu hoest en zelfs overgeven voedsel of slijm. Kennis te nemen van de kleur van het slijm, als de kleur van de ernst van de toestand van uw hond te geven. Witte slijm is niet zo ernstig terwijl de groene slijm is ernstiger. Als uw hond hoest vergezeld gaan van groen slijm, uw hond mee te nemen naar de dierenarts rechts.

Diagnosticeren Kennelhoest

Te diagnosticeren als uw hond inderdaad kennelhoest, zal de dierenarts proberen om je hond hoest te maken door te wrijven haar strottenhoofd. Als uw hond hoest vergezeld gaan van slijm, zal de dierenarts om meer tests, zoals een x-ray, zodat hij kan bepalen of de hoest het gevolg is van longontsteking of hondenziekte.

Kennelhoest thuisbehandeling

Om te voorkomen dat uw hond uit ontwikkelingslanden kennelhoest, moet u uw hond het immuunsysteem te versterken. Er zijn een aantal van homeopathische middelen die je kunt proberen om uw hond vrij is van kennelhoest te houden. U kunt deze informatie online of door te gaan naar de dierenarts en de plaatselijke dierenwinkel. Voor honden die al hebben kennelhoest, zijn er homeopathische behandelingen die gebruik maken van natuurlijke ingrediënten die bekend zijn voor de behandeling van kennelhoest te maken. Deze corrigerende maatregelen worden verondersteld om het slijm te verminderen en het hoesten. Twee van deze homeopathische ingrediënten zijn Plantago lanceolata, een gebruikte kruiden verhelpen of verdrijven slijm en Bryonia C6, waarvan bekend is dat slijm duidelijk of droge membranen te kalmeren.

You can hoest onderdrukkende als uw hond vaak hoesten of als uw hond hoesten geven ook een conflict met uw hond en uw gezin te slapen. U kunt uw hond een antibioticum om secundaire infecties te voorkomen uit ontwikkelingslanden te geven. Echter, niet geef uw hond antibiotica indien haar eetlust is normaal en het is niet coughing zo vaak. De beste beroep in deze zaak is om gewoon te wachten voor de ziekte zijn beloop. Kennelhoest verdwijnt vanzelf als het slechts een geringe of matige, in welk geval moet je niet nodig hebt om uw hond te behandelen. Maar als uw hond hoest langer duurt dan 10 dagen, neem uw hond naar de dierenarts en vragen voor zijn luchtwegen of longen gecontroleerd.

Behandeling voor puppies met Kennelhoest

Als uw pup ontwikkelt kennelhoest, neem het mee naar de dierenarts. De dierenarts zal waarschijnlijk schrijven azitromycine, een relatief nieuw antibioticum dat bekend is om effectief te behandelen kennelhoest. U kunt proberen de twee huismiddeltjes hieronder als uw pup heeft kennelhoest. U kunt ook proberen het op uw volwassen hond.

1. Geef uw hond Pediatric Robitussin vier keer per dag. Dit huis remedie is het veilig om te gebruiken voor puppies zo jong als twee jaar oud. Als de behandeling niet werkt op uw pup, start uw pup op antibiotica.

2. Plaats uw puppy in de badkamer en het verdampen van het met Vicks voor ongeveer 20 minuten. Doe dit twee keer per dag gedurende 4 tot 5 dagen. Als je puppy’s hoest vergezeld gaan van groen slijm, neem uw puppy naar de dierenarts.

Kennelhoest vaccin

U kunt uw hond gevaccineerd, maar houd in gedachten dat kennelhoest vaccins niet volledig effectief. Kennelhoest vaccins zijn meestal aanbevolen voor honden die regelmatig verschijnen in shows of worden vaak in een kennel. Sommige honden hebben de neiging om resistent te hoesten kennel zodra ze te vangen en te herstellen van de ziekte.

Voor meer informatie over honden van grote rassen informatie over gezondheid en geneeskunde, bezoek dan onze website

Over de Beagle Puppy
Vier groeistadia van een vlinder
De basiskenmerken van Crate Training Uw Hond
Wat u moet weten over uw Havanezer puppy
Ziekten die een Basset Hound Dog kan beïnvloeden
Reizen met huisdieren On Board
Dog Training Collar aka Shock Kraag Buyers ‘Guide
Dwerg konijntjes Verzorging
Verzekering van het Huisdier – een steeds belangrijke optie
Onze naaste evolutionaire verwant, de chimpansee
Sockeye Zalm – Rood Zalm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create