Katten versus Honden

Hoewel beide katten en honden kunnen maken grote huisdieren, honden zijn over het algemeen meer populair onder de mensen. Ik kan persoonlijk niet begrijpen dat, omdat katten zijn zo schattig en lief en ze je niet schrikken door te blaffen, en sommige katten zeer zelden miauwen. Maar het allemaal neerkomt op iemands voorkeuren, denk ik.

Er zijn nog een aantal zeer bijzondere redenen waarom een kat hater gemakkelijk kan worden omgezet in een kattenliefhebber. Deze wezens hebben het heel zwaar gehad sinds de middeleeuwen, toen ze werden gezien als de perfecte metgezellen voor heksen en tovenaars. Het grappige ding over zwarte katten is dat mensen nog steeds hen tegenwoordig angst, vermoeden de arme schepsels van het hebben van kwaadwillige bedoelingen, zoals brengen ze pech. Kun je ze wel heel mooi, met hun zijdezachte, donkere jassen en hun levendige groene ogen. En als je een dergelijk huisdier zelf, het is een geweldige manier om uw vrienden en buren ‘niveau van het geloof in bijgeloof bij speciale gelegenheden zoals Halloween test.

Hoewel honden worden beschouwd als man’s beste vrienden, vanwege hun veronderstelde loyale aard, katten blijken te zijn nog meer loyaal als we gaan denken dat ze niet reageren op een vreemdeling op dezelfde manier waarop zij reageren op hun eigenaren. Ze zijn in feite trouw strikt aan degenen die ze hebben gemaakt, verzorgd van hen en zien ze genegenheid. Ze worden beschouwd als zelfstandige en wantrouwend, als ze in feite geloofwaardig als we kijken naar het feit dat ze meteen weg zou lopen en te verbergen als ze je niet kennen als hun meester. Ze zijn dus een of andere manier wijzer dan honden.

Los van alle, dat kan ook katten zeer intelligente dieren. Ze kunnen heel amusant voor hun eigenaars, in tegenstelling tot huisdier vissen, hamsters, schildpadden of cavia’s. Als ze speelgoed, ook degenen die kattenkruid bevatten, zullen ze zich niet vervelen en ze voelen zich erg blij om u te laten aansluiten bij hun vrolijke spelletjes.

De meeste mensen zouden het erover eens dat katten zijn gewoon ongelooflijk schattig, in alles wat ze doen, hoe ze slapen, spelen met hun speelgoed, twist hun lichamen in het grappigste manieren, springen, etc. Voor degenen die ofwel op het platteland leeft, of nog in de stad , maar in een huis, niet een appartement, het bezitten van een kat voor een huisdier is echt geweldig, omdat dit dier kunnen vangen muizen en insecten, en dus vereist zeer weinig aandacht van de menselijke deel. En natuurlijk zouden ze waarschijnlijk niet weigeren wat melk wanneer aangeboden.

In tegenstelling tot honden die behoefte aan een veel verzorging en speciale voeding om te kijken gezond en mooi, katten zijn lage onderhoudskosten. Alles wat u nodig is voor hen een kattenbak, die moet worden schoongemaakt bijna elke dag, een voerbak, wat speelgoed, en als je echt aandringen op het nemen van goede zorg van uw huisdier, een haar borstel. Katten niet echt nodig om heel vaak in bad, ondanks het feit dat veel kattenbezitters voelen zich verplicht om hun huisdieren wassen, spuiten, parfum hen, en ga zo maar door. Sommige katteneigenaren ook was ze slechts op een paar maanden afstand, want katten zorgen voor hun persoonlijke hygiƫne zelf.

Als voor de honden, ze niet zo gemakkelijk te onderhouden, moeten ze een hoop kosten. De hond moet ook regelmatig baden en te worden gelopen ten minste tweemaal per dag, dus het is ideaal voor senioren, die hebben veel vrije tijd. Honden kunnen zeker maken prachtige metgezellen, omdat ze passen hun dagelijkse routine aan hun eigenaars ‘, berucht voor hun zelfopoffering geest waardoor ze man’s beste vrienden. Veel mensen houden niet van katten, omdat ze denken dat ze zijn egocentrisch en show nep genegenheid en toewijding. Naar mijn mening, katten zijn echt eerlijk zijn dieren. Als ze honger hebben, ze eerlijk vragen om voedsel, als ze niet iets wat ze de kamer verlaten wilt. Het ding is honden zijn meer gehoorzaam zijn dan katten, zijn over het algemeen sterk zelfvoorzienend. Als u wilt worden vrienden met je kat, je moet haar cattitude respecteren.

Ondanks hun reputatie als zelfzuchtige dieren, kunnen katten geven verbazingwekkende uitingen van genegenheid en dankbaarheid ten opzichte van mensen. They krijgen verdrietig wanneer hun eigenaars huis verlaten voor een langere periode van tijd, en tonen hun oprechte vreugde op hun meesters terug te keren.

Beginnen Pommeren Papier Training
Verzekering van het Huisdier kan redden Uw Pet’s Life Some Day!
Dog Treats – tegemoet te komen aan uw huisdier
De Spider’s Web
The Sweet natured Boston Terrier
Kippenrassen: verschillende soorten kippen
Planten en huisdieren: Dingen die Kill
Bedreigde Zoogdieren
Amerikaanse instantie niet in slagen om lijst van bedreigde diersoorten
beste vriend van de mens is nog nooit zo goed gehad
Hoe gezond is dat pug puppy te koop?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create