Informatie je nodig hebt om uit je Yorkshire Terrier fokker

Nadat u de beslissing genomen om een Yorkshire Terriër het volgende wat u hoeft te doen is ervoor zorgen dat u kiest voor een goede Yorkshire Terrier fokker. Een van de manieren waarop je kunt doen is om ervoor te zorgen dat u weet welke vragen aan een potentiële fokker te vragen en vervolgens welke antwoorden je van hen verwacht. Het is altijd goed om veel vragen van iemand te vragen even belangrijk als de aspirant-fokker van uw toekomstige huisdier.

Een fokker die is opgenomen met een fokker register heeft een set van bewezen fokprogramma normen die ze volgen om te proberen en ervoor te zorgen dat de dieren die zij verkopen zijn gelukkig en gezond te maken. If de fokker die u overweegt is niet vermeld met een voedingsbodem registry dan kunt u om te vragen waarom niet en ook precies te vragen welke normen voor de fokkerij gebruiken als ze geen gebruik maken van bewezen Ones.

Ondersteuning na de verkoop is essentieel voor een goede eigenaar en Yorkshire Terrier fokker relatie dus zorg ervoor dat u vragen uw potentiële Yorkshire Terrier fokker als ze van plan een verblijf met touch met u na de verkoop of als ze te vermijden dat soort dingen. Als ze zijn niet groot op het bieden van advies en ondersteuning aan eigenaren na de verkoop dan kunt u overwegen om over te gaan tot een andere fokker.

Elke goede fokker zal ervoor zorgen dat de nieuwe eigenaren alles wat ze nodig hebben om zorg van hun pup te nemen na het verlaten van de kweker eigenschap hebben. Dit omvat gedetailleerde onderhoudsinstructies voor uw nieuwe hond in een of andere vorm van schriftelijke formaat en het bevat ook om ervoor te zorgen dat u vertrekt met een steekproef van voedsel van uw hond zodat u weet wat uw nieuwe huisdier te voeden. Als deze zijn niet standaard praktijken van uw toekomstige fokker dan is het tijd om verder te gaan.

De beste Yorkshire Terrier fokker zal diensten aanbieden die verder gaan dan de normale dienstverlening. In sommige gevallen kan een fokker zal beschikken over een dienst waarin zij zal bieden om uw hond terug te nemen als je niet meer kan verzorgen of u kunt niet meer geven een goed tehuis. Natuurlijk zou je niet krijgt uw geld terug, maar ten minste de hond zal niet worden afgeschaft of worden gezonden naar een schuilplaats van een soort.

Het is altijd een goed idee om een hoop tijd aan het praten met potentiële Yorkshire Terrier fokkers uitgeven en gewoon zien hoe je je voelt met hen en hoe u graag met ze te praten. Aan het eind van de dag zul je nog steeds in contact met uw fokker voor enige tijd dus als je niet vertrouwd bent met een van de degene die je bent dan te bedenken dat het kan verstandig zijn om geen zaken met hen te doen als het gaat om uw huisdier.

Susan Bailey, na een hond keurmeester voor vele jaren, heeft overleg gepleegd met vele fokkers over de juiste normen. Dit artikel biedt een goed advies over wat te Yorkshire Terrier fokkers vragen alvorens te kiezen voor kopen bij een. Als u nuttige Yorkshire Terrier informatie vervolgens gebruiken in dit artikel of vraag uw dierenarts.

Canine Influenza In Beagle Honden
Het kiezen van een goede naam voor uw Bulldog Puppy
De waarheid te Care Poedel
Het selecteren van de Juiste Hond Kennel Voor When You’re Out Of Town
Havanezer Plaatjes en waar die te zoeken
Alles Over Honden
Raw hondenvoer Dieet: Voeding
Mieren met Wings
Hond Plotselinge gedragsverandering – Tekenen en Tips
Wat te zoeken in een Beagle Rescue Center
Wat is Wobblers Syndroom?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create