Honden – Reizen met uw hond kan leuk zijn

Het kan een erg leuk om uw hond op reis te nemen, vooral als u op vakantie gaat worden. Honden genieten van reizen … ze houden hun hoofd hangen uit het raam met hun oren streaming terug in de wind en hun tong opknoping uit alsof ze de tijd van hun leven. Reizen met je hond is een zorgvuldige planning, echter. Je moet om uit te vinden of hij is welkom bij uw vrienden en familie thuis of in het hotel u van plan bent om te verblijven. U zult ook willen ervoor dat uw hond in goede gezondheid te maken voor het opleggen van de stress van een reis. Als alles lijkt erop dat hij zal welkom zijn, moet u van plan naast hoe u uw kostbare huisdier veilig en comfortabel als u op reis.

Wanneer u op reis met uw huisdier, moet je over meer dan uw eigen veiligheid zorgen. Zorg ervoor dat u een veilige krat of een harnas voor je hond die kan worden bevestigd aan de gordel. Zorg ervoor dat uw hond heeft voldoende water te allen tijde beschikbaar, evenals iets bekends als een deken of speelgoed. Geef ze genoeg ruimte om veilig te bewegen. Als u gebruik maakt van een krat, zorg ervoor dat er niets in uw hond kunnen zich bezeren aan en dat is sterk met handige handgrepen. De kist moet goed geventileerd worden. Vergeet niet om de buiten de kist met de woorden van levende dieren, alsmede uw naam, adres en telefoonnummer merk. Dubbel te controleren dat uw huisdier is zijn kraag met een ID-tag dragen, dus als een of andere manier krijg je wel gescheiden, u zult in staat zijn om later terug te vinden hem.

Voordat u begint met uw lange reis, neem uw hond op een paar korte uitstapjes naar hem wennen aan de auto. Sommige honden nerveus in de auto, anderen krijgen reisziekte. Als u dit vóór uw reis, kunt u een misselijkheid medicatie van uw dierenarts. Als uw hond opgewonden op het loutere suggestie van een auto rijden, en eenmaal in de auto zal hij niet tot rust, kunt u misschien beter af zetten hem in een dierenpension, het inhuren van een huisdier oppas voor hen, of kisten ze voor de reis. U kunt ook vragen uw dierenarts voor methoden om je hond rustig te houden op de reis. Naast het maken van de reis makkelijker op de hond, het zal jullie beiden veilig te houden, zodat je geen tijd besteden aan zorgen meer over Rover dan je rijden.

Zorg ervoor dat u vooruit te plannen voor uw reis en uit te vinden als honden zijn toegestaan in de verblijven u wilt verblijven inch Veel hotels zijn huisdier vriendelijk, maar ze moeten van tevoren. Doe een online zoeken naar degenen die je geïnteresseerd bent Breng langs een goed aanbod van ‘pooper scooper’ levert, zodat uw hond niet overal laat messes vinden. Als je op de weg, op zoek naar plaatsen buiten de kant van de weg waar het kan veilig om uw hond naar de wc lopen. Veel rust gebieden huisdier gebieden, maar je weet niet of de andere dieren die ze gebruikt hebben waren gezond. Brengen altijd meer dan een lijn, en voordat u laat uw hond uit de auto, zorg ervoor dat de lijn goed is gehecht aan zijn halsband. Het is een grote hulp voor een goed opgevoede hond op reis. Zeker om te beginnen met trainen van je hond, op zijn minst met de basis.

Als het weer heet is als u op reis bent, niet naar binnen Laat uw hond. Zelfs het kraken van een venster kan niet genoeg ventilatie. Auto’s kunnen oververhit raken op een hete dag heel snel, en hoewel je alleen werden tevoorschijn binnen ergens voor slechts een seconde, dat kan lang genoeg om schade aan uw huisdier oorzaak. Als je iemand anders met u reizen, misschien kunnen ze zowel in de auto blijven met je hond, of lopen de boodschap voor jou. Als dat niet mogelijk, zorg ervoor dat uw dier is beveiligd en heeft genoeg water, laat dan de ramen open genoeg is om voldoende luchtcirculatie te bieden. En laat je niet op een zijspoor en te lang weg zijn.

Door het bezoeken van deze website veel Gezondheid van de Hond Vragen kunnen worden beantwoord. Voor uw katten gezondheid en geluk zeker naar onze krabpaal pagina te zien.

Belly Band voor honden
Welsh Corgi Honden
Are All Dog Foods het Zelfde?
Natuurlijk is de Beagle Gentle
Cat Gezondheid en vlooien – Hoe Vlooien beïnvloeden van uw kat gezondheid?
Birmese python
Road trip met uw Jack Russell Terriër
Raw Food Honden supplement Henzelf
Kookaburra
Tekenen van een goede Duitse Herder Rescue Center
Altijd kopen van een Rottweiler fokker en nooit een Pet Store

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create