Hond wormen leren hun symptomen en Identificatie

Hond wormen kunnen helaas een deel van een hond minnaar. Elk jaar zijn er miljoenen van zowel honden en mensen die getroffen zijn met wormen. Deel van het probleem is dat als de moeder hond niet wordt behandeld, de pups zullen vrijwel zeker besmet worden, hetzij vóór de geboorte of tijdens het verpleegkundig proces. Deze wormen zijn te vinden in het bloed en het darmkanaal van de pups.

Een volwassen hond zal in het algemeen contact opnemen met de wormen uit een gemeenschappelijke bron, zoals hondenfaeces dat niet goed is verwijderd. Het is niet genoeg om het afval te verwijderen, maar het gebied moet worden gereinigd. De eieren van de wormen kunnen overleven en besmetten uw hond, lang nadat de oorspronkelijke volwassen wormen zijn verdwenen.

Hond wormen variëren in hun grootte, vorm en soort cursus. Dit is eigenlijk handig om je te helpen bepalen wat hond worm je hond besmet is met.

Er zijn vijf basistypes van de hond wormen.

Spoelwormen – De meest voorkomende van de hond wormen, zijn ze bijna altijd doorgegeven van de moeder hond de pup voor de geboorte en / of tijdens de borstvoeding als de moeder is besmet. Ze hebben een lange spaghetti soort van uitstraling en zijn kleverig gevoel. Zij gebruiken dit plakkerige mogelijkheid om van hond naar hond of hond naar mens. ; Lintwormen – Heeft een hoofd en meerdere segmenten orgaan dat de verschijning van meerdere rijstkorrels hebben. Deze single korrels zullen vaak verschijnen in de buurt anus van een hond in het haar als kleine stukjes van de individuele rijst, maar ze zijn eigenlijk de eieren. ; Platwormen or haakwormen hebben een snuit – hechten zich aan de binnenwand van de darmen van uw hond, longen en lever. Ze vervolgens voeden met bloed from de muren van alle drie. Ze kunnen worden vergeleken met de rondwormen simpelweg omdat ze zijn ook een darmparasiet. ; Whip-worm – Live in het colon van een hond en diervoeders op de darmwand, die vervolgens leidt tot een andere hond kwalen en symptomen zoals diarree. ; Hart-worm – is waarschijnlijk de meest ernstige van de hond wormen. Het wordt doorgegeven via muggen van de ene hond naar de andere. Het is zo genoemd is de hart-worm, omdat het eigenlijk implantaten zich in het hart en de bloedvaten. Dit zorgt dan dat het hart te vergroten en uiteindelijk leidt tot het hart van de hond falen en dood. ; Symptomen en bijwerkingen van Dog Worms

Spoelwormen – leiden tot misselijkheid, verlies van eetlust en uiteindelijk een anemische conditie. Als de aandoening onbehandeld blijft, zullen ze uiteindelijk leiden tot meer serieuze onderwerpen, zoals longontsteking gecompliceerd door diarree, uitdroging en ernstige braken. ; Lintwormen – Over het algemeen beginnen met uw hond jeuk rond de anus. Ze uiteindelijk beginnen te maagpijn hebben, verlies van eetlust, die leidt tot gewichtsverlies. ; Haakwormen en Platwormen – In honden zijn de symptomen van anemie en kan worden gezien in de ontlasting van uw hond. Een ernstige zaak kan leiden tot de dood. Bij de mens, zal de wormen lodge onder de huid en veroorzaken ernstige jeuk en huiduitslag. Ze laten ook zij verhaal verhaal teken van een worm vorm zichtbaar onder de huid. ; Whip-worm – Milde symptomen van diarree snel leiden tot ernstige bloederige diarree, gas, gewichtsverlies en bloedarmoede. ; Hart-wormen – Afvallen, uitgebreid hoest, en een pot bellied verschijning in jonge pups. ; How To Treat Hond Worms:

Ook al zijn er meerdere soorten van de hond wormen, een van de constante die wordt gehandhaafd tussen alle van hen is dat preventieve behandeling is de beste manier om uw hond gezond en voorkomen ernstige bijwerkingen of zelfs de dood van een hond worminfectie.

Echter, mocht dat nodig zijn voor de behandeling, er zijn meerdere opties en medicijnen die vandaag beschikbaar zijn voor de hond wormen. Er zijn ook vele natuurlijke behandelingen en zelfs dagelijks supplementen die nuttig kan zijn bij de behandeling van hond wormen.

Ik zou u aanraden om hier de natuurlijke behandelingen die beschikbaar zijn op de markt vandaag. Een hoede consument en doe je huiswerk en check de forums en kijk wat andere hondenliefhebbers zijn gebruikt en wat de reviews zeggen. Niets geeft je antwoorden sneller dan andere hondeneigenaren adviezen!

Ik hou ook van het idee van het dagelijks supplementen die kunnen worden toegevoegd aan hun levensmiddelen die van nature kan verwijderen parasieten en wormen als ze een stoelgang. Ik denk echter wel dat het altijd een goed idee om nieuwe medicijnen te controleren met uw dierenarts eerst.

Zoals ik al zei, er zijn meerdere opties beschikbaar vandaag op de markt. Hart Guard is een van de meer populaire producten die wordt gebruikt om hart-wormen te behandelen en zal een voorschrift van uw dierenarts nodig. Het vereist ook u om uw hond eerst getest om er zeker van dat ze niet al besmet is. Een andere populaire Wormer is Interceptor, die zal doden rondwormen, haakwormen en zweep wormeieren. Dit zijn slechts een paar van de voorbeelden van de beschikbare producten.

Het belangrijkste onderdeel is om ervoor te zorgen u gebruik maken van het product en uw hond getrakteerd op een regelmatige basis. Preventieve behandeling is de sleutel tot het houden van uw hond gezond en ze een lang en gelukkig leven.

Er is nog een reden dat ik denk dat is zeer belangrijk voor u om uw hond te houden behandeld voor hond wormen. Dat is het feit dat veel honden wormen mogelijk zijn voor mensen om contract en het is vooral gemakkelijk voor jonge kinderen besmet raken als gevolg van het feit dat zij vaak hun handen in hun mond.

Ze komen meestal in contact met de eieren in speelplaatsen, zandbakken of gewoon goede ouderwetse hondenfaeces. Zodra ze zijn op hun handen, alles wat ze moeten doen bij het aanraken van hun mond. De uitzondering hierop is de mijnworm die daadwerkelijk hollen door de huid en zal een rode vlek achter op de top van de huid.

How To hond wormen te voorkomen:

Als u een nieuwe pup, behandel het 10 tot 14 dagen nadat het is geboren en dan weer elke twee weken voor een totaal van drie keer om de behandelingen af te ronden. Als je in staat zijn om de moeder van de pups van tevoren dat de voorkeur te behandelen als ze niet door de besmetting op. ; Zodra de pup ouder is, moet je ze behandelen voor hond wormen elke drie tot vier maanden. ; Zorg ervoor dat u altijd schoon en van elke hond uitwerpselen die is achtergelaten beschikken. Het verlaten van uitwerpselen lag is een perfecte gelegenheid voor een hond worminfectie. ; Was altijd uw handen na het opruimen van je hond. ; Houd het hele jaar door tegen vlooien en teken behandeling programma voor uw hond, evenals, een hond ontwormen behandelplan voor uw hond. ; Zorg ervoor dat u uw hond getest voor hart-wormen en vervolgens uw dierenarts zal ze een recept voor hart-worm medicatie tot hart-wormen te voorkomen. Vergeet niet, nooit geven een hond hart-worm medicatie als ze zijn niet getest. Waardoor ze de medicatie als ze niet zijn getest kunnen doden als ze besmet zijn. , Ik wil weer moedigen je aan om het hele jaar door behandelprogramma’s voor uw honden te houden. Alleen de behandeling van uw hond deel van het jaar als je denkt dat het risico het hoogst is is niet effectief en is zeer riskant. Ik zou ook graag weer moedigen u aan om een kijkje op producten die natuurlijke, biologische en milieuvriendelijke nemen.

Zorg alleen wel dat je krijgt wat je betaalt. Het snijden van de toegevoegde chemicaliën uit je leven en je honden het leven is net een stap die u kunt nemen om een gezonder leven voor zowel u als uw pooch verwend!

Working With & Training sportieve hond Breeds
Kat Gedrag & Feline Veiligheid
Een Labrador Puppy Maakt het leven Joyful
Kaukasische Mountain Dog
Could It Be osteochondritis dissecans In Uw Labrador Hond?
Zebravinken
Organische hondenvoer – je moet Organic Food Feed uw huisdier, hond?
Beagle Potty Training: Ken de basis
Look Good, Feel Good: Groom jouw tekkel
Geniet van uw Pommeren Training
De 10 meest voorkomende soorten spechten die schade Huizen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

To use reCAPTCHA you must get an API key from https://www.google.com/recaptcha/admin/create